- 10 Mart 2016
- 6
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.241
Canım benim ben en başından hissediyodum ama ne biliyim hala inanamıyorum. İnsan hisseder diyolar yaa pek bi inanasım gelmiyodu. Ama gerçekten hissediomuşsun. Yarın kan testi bi yaptırım ozaman heh tamam hamileyim dicem. Kan testi yaptırmadan emin olamıyorum iki çizgiyi görmüş olsam bile :))inşallah canım. çok teşekkürler, senin durumun umut oldu bana.
Canim yarin mutlaka yaz.erken öğrenmek bi yandan hiç iyi degilmis.benim daha reglime 4gün var.Canım iyi bir hamilelik için ilk şart çok düşünmemek ve strese girmemek. Sakin ol ve olacağı varsa sen sakinde olsan streslide olsan olucaktır. Düşünmemeye çalış. Aslına bakarsan benimde testim pozitif çıktı yarın kan vericem hcg bakılıcak bi yandan çok heycan var bi yandan da korku. Ama nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz. Rabbime bol bol dua edelim.
Canım benim ben en başından hissediyodum ama ne biliyim hala inanamıyorum. İnsan hisseder diyolar yaa pek bi inanasım gelmiyodu. Ama gerçekten hissediomuşsun. Yarın kan testi bi yaptırım ozaman heh tamam hamileyim dicem. Kan testi yaptırmadan emin olamıyorum iki çizgiyi görmüş olsam bile :))
detaylı bilgilerin için çok tşklerBen sigorta sebepli mart ayini bekledim. Ama dayanamayip subatta ovulasyon testi aldim. Gebelik testi gibi ama lh hormonunu olcuyor. Bu hormon yumurta catlamadan 24 saat once pik yapiyor. Yumurtlamadan sonra azaloyor. 12. Adet gunumden baslayarak her sabah idrariyla test yaptim. 16. Ve 17. Gun koyulasti. O gunler yumurtlama gunu. Zaten ertesi gun hemen renk siliklesiyor gene. Ben gecen ay deneme yapmadim ama kismetse siradaki yumurtlama gunumde deneme yapicaz. Laboquick test aldim. Guzel ama cift cizgi bazen cok koyu olmuyor. Ondan bu ay icin paraya kiyip clearblue aldim. Gulen surat cikiyor. Cizgi var mi yok diye kasmadan.
Ovulasyon forumu var orda daha detayli bilgilerde var ama laboquick icin aksam idrari yapiyorlar genelde. Oncesinde 4 saat su icmemis olmak gerekiyor. Clearblue sabah idrari yaziyor kutusunda. Ben laboquickide sabah yaptim cok ugrasmadim.
Aa niye iyi değilmiş ki canım? Sonuçta er yada geç öğrenilcek. Tamm yarın sabah veriyim 3,5 4 gibi çıkıyo sonuçlar. İnşallah iyi haberler veririm :))Canim yarin mutlaka yaz.erken öğrenmek bi yandan hiç iyi degilmis.benim daha reglime 4gün var.
Yok canım o his olsa zorla hissediomuş gibi olmuyosun :) ilahi senn :))) yarın yazarım kan değerimi canımsonucu da yaz mutlaka. ben zorla hissettiriyorum kendime :)))
Kızlar bişi sorcam ben 6martın gecesinde yani 7marta girerken adet oldum ve 28 günde bir oluyorum. Benim yumurtlamam dün geceye denk geliyor. Bugün bütün gün batmam oldu yumurtlamada batmam oluyordu zaten ve eşim eve dondu değrlendirdik. Sizce yakalamış mıyumdır yumurtlamayı?? Bu ay şansımı denemeyi çok istiyordum kızlar ne olur yakalamış olayımmmm:)
Adetleirn nasil peki duzensiz mii
Tam 12 :)Kızlar bişi sorcam ben 6martın gecesinde yani 7marta girerken adet oldum ve 28 günde bir oluyorum. Benim yumurtlamam dün geceye denk geliyor. Bugün bütün gün batmam oldu yumurtlamada batmam oluyordu zaten ve eşim eve dondu değrlendirdik. Sizce yakalamış mıyumdır yumurtlamayı?? Bu ay şansımı denemeyi çok istiyordum kızlar ne olur yakalamış olayımmmm:)
bence yakalamışsın canım :) belirtiler öyle gösteriyor.
Gulen yuz cikinca 36 saat icinde catlama oluyormus. O 2 gunu iyi degerlendirin yazio. Zaten catlama olunca hormon azaldigindan test negatif cikiyor. Ordan da tam catlama zamani yakalanabilir.detaylı bilgilerin için çok tşklerpeki bu clearblue da gülen yüz çıktığında yumutlama olmuş anlamınamı geliyor, yoksa yumurta çatlamış anlamına geliyor?
11. günde idrar testinde negatif çıkması çok normal cnm, idrar da da pozitif çıkması için reglini en az 1-2 gün geçmesi gerekiyor, hatta bazen döllenme gününe göre regl gecikmesinin 3-5 gün sonrası bile olabiliyorçatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı iğnenin etkisimiydi acaba
ok cnm aydınlattığın için tşklerGulen yuz cikinca 36 saat icinde catlama oluyormus. O 2 gunu iyi degerlendirin yazio. Zaten catlama olunca hormon azaldigindan test negatif cikiyor. Ordan da tam catlama zamani yakalanabilir.
ama 9. günde evde idrar testi yapmıştım o gün silik bi çizgi çıkmıştı bugün yaptığımda çizgi yok gibiydi nerdeyse o yüzden kafam karıştı11. günde idrar testinde negatif çıkması çok normal cnm, idrar da da pozitif çıkması için reglini en az 1-2 gün geçmesi gerekiyor, hatta bazen döllenme gününe göre regl gecikmesinin 3-5 gün sonrası bile olabiliyor
Malesef canım bu cok kotu bi yanılma oluyo bizim için.. catlatma iğnesinin etkisi 8 ila 10 gün sürüyormuş.Bu sürede beta hcg yani hamilelik hormonuda yukseliyomus igneden dolayi.benimde bugun 12. Günüm 15 olunca test yapcam. Adet gecikmesi de yapiyomus bu igneler.Net sonucu igneden 14 gun ve sonrasında alabiliyorsun diye biliyorum.Hatta geç döllenme olursa 20 ye kadarda uzayabiliyoçatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı iğnenin etkisimiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?