2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende cok istiyorum busefer daha once aylar bukadar istekli degildim ama bilmiyorum mart ayinda bir baska oldu tedavi gormuyorum hic korunmadim 7 aydir bekliyorum adet olmama7 gun kaldi cok merak ediyorum gercekten dua edin ☺

inşallah canım. çok teşekkürler, senin durumun umut oldu bana.
Canım benim ben en başından hissediyodum ama ne biliyim hala inanamıyorum. İnsan hisseder diyolar yaa pek bi inanasım gelmiyodu. Ama gerçekten hissediomuşsun. Yarın kan testi bi yaptırım ozaman heh tamam hamileyim dicem. Kan testi yaptırmadan emin olamıyorum iki çizgiyi görmüş olsam bile :))

Canim yarin mutlaka yaz.erken öğrenmek bi yandan hiç iyi degilmis.benim daha reglime 4gün var.

sonucu da yaz mutlaka. ben zorla hissettiriyorum kendime :)))

detaylı bilgilerin için çok tşkler peki bu clearblue da gülen yüz çıktığında yumutlama olmuş anlamınamı geliyor, yoksa yumurta çatlamış anlamına geliyor?

Kızlar bişi sorcam ben 6martın gecesinde yani 7marta girerken adet oldum ve 28 günde bir oluyorum. Benim yumurtlamam dün geceye denk geliyor. Bugün bütün gün batmam oldu yumurtlamada batmam oluyordu zaten ve eşim eve dondu değrlendirdik. Sizce yakalamış mıyumdır yumurtlamayı?? Bu ay şansımı denemeyi çok istiyordum kızlar ne olur yakalamış olayımmmm:)

bence yakalamışsın canım :) belirtiler öyle gösteriyor.

Tam 12 :)

çatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı iğnenin etkisimiydi acaba

detaylı bilgilerin için çok tşkler peki bu clearblue da gülen yüz çıktığında yumutlama olmuş anlamınamı geliyor, yoksa yumurta çatlamış anlamına geliyor?
Gulen yuz cikinca 36 saat icinde catlama oluyormus. O 2 gunu iyi degerlendirin yazio. Zaten catlama olunca hormon azaldigindan test negatif cikiyor. Ordan da tam catlama zamani yakalanabilir.

çatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı iğnenin etkisimiydi acaba
11. günde idrar testinde negatif çıkması çok normal cnm, idrar da da pozitif çıkması için reglini en az 1-2 gün geçmesi gerekiyor, hatta bazen döllenme gününe göre regl gecikmesinin 3-5 gün sonrası bile olabiliyor

ama 9. günde evde idrar testi yapmıştım o gün silik bi çizgi çıkmıştı bugün yaptığımda çizgi yok gibiydi nerdeyse o yüzden kafam karıştı

Malesef canım bu cok kotu bi yanılma oluyo bizim için.. catlatma iğnesinin etkisi 8 ila 10 gün sürüyormuş.Bu sürede beta hcg yani hamilelik hormonuda yukseliyomus igneden dolayi.benimde bugun 12. Günüm 15 olunca test yapcam. Adet gecikmesi de yapiyomus bu igneler.Net sonucu igneden 14 gun ve sonrasında alabiliyorsun diye biliyorum.Hatta geç döllenme olursa 20 ye kadarda uzayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…