2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlarrr acilll yardım bana ne olurrrr ya heyecandan ölmek üretim lütfen n ben adetime 6gun kala kan testi versin sonuç yazan yerde 0.07 yazıyor doktor bana dediki sonuç 5 in üzerinde ise vardır dedi bana bir yardım lutfennn

Bana test yaptırdığım hastanede 2 gün sonra tekrarla dediler yarın 12. Gün tekrarlıycm bakalım belirtileriniz varmı hiç

çatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kan testi yaptırdım 5.58 çıktı bugün 11. gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı iğnenin etkisimiydi acaba
Bende dayanamadim 8. Gun test yaptım silikte olsa 2. Cizgi çıktı. Ertesi gunlerde yaptığım 3 testte de negatif çıktı. Hevesim kursagimda oyle kaldi ki anlatamam.Ama daha günüme var o yüzden umutluyum hâlâ. Insallah vardır.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun insallah

İnşallah vardır sabah kan vericem sonucu yazarım

Insallah hamişsindir canım benim. Hevesini kırmak istemem , ama ben 10 u geçerse gebelik basliyo diye billiyorum. Sıfırlı değerlerde gebelik yok tanısı koyuyolar diye okumuştum. Ama tekrar diyorjm isnallah vardir. Bir hafta sonra tekrar test yaptir bence, bu hormon 2 günde bir ikiye katlıyormus sayısı.O yuzden hemen belli olur

8 ay önce düşük yapmıştım 1 bucuk aylık. O zamanki belirtilerin aynıları var, goguslerim şişti, uykumda korkutmaya başladılar, sürekli wc'deyim vs. 12. Günde belli oluyo muymus peki.Insallah guzel haberlerini bekliyoruz .öncesinde ne kullandın peki kaç yumurtan oldu aceba

Kızlar bugün bi arkadaşımla konuştum.Yeni evli oldugum için bebek konusu açıldı yap bebek artık diye falan.Ikizlerin olur insallah falan diye surekli ikizde ikiz diye konuştular. Tedavi olduğumu falan bilmiyolar korunuyorum demiştim. O yüzden içlerine mi doğdu aceba dedim kendi kendime, çokta sevindim mevla söyletiyo

Kizlar bugun yeni hamile bir arkadsm geldi bize. Bende iste dusunuyoruz bebek dedim cok istiyrm dedim cok kafaya takiyrm dedim cok da calisiyorz dedim o da takma kafana dedi herkesin dedigi gibi yani ya o da hic beklemedigi bir anda hamile kalmis yani biz illa bebek olsn diye birlikte olmuydk feln dedi ya dedim icimden ne kadr da kolayca hamile kalms Allahim benim gecem gunduzum bebek olsun diye artik anlayin yani

Gunaydınn arkadaşlar:) kasık ağrılarıyla dolu bir gece geçirdim. Dun yumurtlama günümdü ondan ağrıdı ama şu an hala ağrıyor hatta yataktan kalktım geri yattım öyle batıyor. Yumurtlama bitmemiş olabilir yarına bakalım nolcek:)

Bir de bişi sorcam ateş ölçme yöntemini kullanıyor musunuz. Ben sabah ölçtüm 36.6 çıktı bikaç sabah olçcem bakalım düşecek mi

Bir de bişi sorcam ateş ölçme yöntemini kullanıyor musunuz. Ben sabah ölçtüm 36.6 çıktı bikaç sabah olçcem bakalım düşecek mi
Günaydın canım .. Ben pek ateş ölçme durumuna inanmıyorum çünkü çok yanilan okudum sen yine ölç tabi ama çok da itibar edip kasma kendini canım

Günaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem
Canım sevindim çok hadi hayırlısı olsun bakalım :) bende birazdan kan vericem. Haber verelim birbirimize heycanlıyım çok ama bellide etmiyorum kimseye :)))

Canım sevindim çok hadi hayırlısı olsun bakalım :) bende birazdan kan vericem. Haber verelim birbirimize heycanlıyım çok ama bellide etmiyorum kimseye :)))
Ben kimseye söylemedim daha kuzenim hariç sirdasimdir kendileri kız ağlamaktan catladi sevinçten :)))) haber et sonuçlarını lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…