2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Günaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem

tebrikler çok sevindim hayırlısıyla insAllah.

tebrikler çok sevindim hayırlısıyla insAllah.
Tebrik etmek erken olur diye dusunuyorum canım ama tesekkur ederim .... Kafam allak bullak az önce tuvalete çıktım kahverengi akıntı gelmiş sonra ufak bi parça akıntı kan düştü anlamadım gitti ama sakinligimi koruyorum

merhaba arkadaşlar bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim .reglime 19 gün var .28 günde bir regli olurum .dün leke gördüm tam kahve değildi. ve tekrarlanmadı.acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Şimdiden test yapsam çıkar mı inşallah hamileyimdir.şimdiden teşekkürler.

ara kanama yerleşme diyorlar ... bi test yapsana canım ? ama çıkmaya bilir söyliim çok erken çünkü test için

Hayırlısı olsun işallah hamilesindir. 1 2 tane daha test dene istersen kendini yemek yerine. 3 testte çift çizgi çıkarsa zaten olmuştur bu iş.
yerleşme kanaması da olabilir sanırım. Adetine 19 gün varsa erken mi yumurtladın bu ay?

Günaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem
wuuuu super. hadi bi guzel haber gelsin senden.bende test yaptirdim tekrar.bir bucukta cikacak sonuc.bakalim artis ne durumda cok merak ediyorum.

Aswen ikinci çizgi çıktıysa durma koş kan tersine:)) ben ilk hamileliğimde adetten iki gün önce silik çizgi gördüm hemen test yaptırdım ve 46 çıkmıştı. Sen iyi dayanmışsın 4 gün:)

bilmiyorum ki ama çok heycanlandım .ne zaman test yapsam acaba

Aswen ikinci çizgi çıktıysa durma koş kan tersine:)) ben ilk hamileliğimde adetten iki gün önce silik çizgi gördüm hemen test yaptırdım ve 46 çıkmıştı. Sen iyi dayanmışsın 4 gün:)
canım klomen hormonu yükseltmiş mi diye düşündüğüm için sakinim yoksa baskılıyorum heycanımı

haber et lütfen sonucunu
eve geldim arayip ögrenicem.sonuca göre dr gidicem bugün ama bu testi bekleyisim daha heyecanli inan.dün dr uma durumu anlattim.hcg sonucumu yazdim.bana dediki bi yerde bi yanlislik var.bukadar erken bu sonuc biraz tuhaf dedi.yarin test sonucuna gore goruselim dedi.onu cok iyi taniyorum bosa konusmaz.cok canim sıkkın.zaman gecmiyor bana.

olumsuz düşünme lütfen ! Allah bilir orasını nelerini okuyoruz sıkma canını... aksilikler onların kafalarında bence ! niye böyle yapıyorlar anlamıyorum ! benim doktorum beni ilk muayene ettiğinde yüzü 5 karış oldu bir anda sonra klomen verdi takip altına aldı gün geçtikçe yüzü gülmeye başladı beni hep motive etti zor olacak bu yapışıklık ve kist ile ama umudunu kaybetme elbet olacak dedi ... Bir de benim doktoruma dışardan bakan ne kıl bir adam diyor düşün .. stres yapma kızarım

Canım çok sevindim bir kaç yazını okumuştum çok mutlu oldum Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşaAllah

canım klomen hormonu yükseltmiş mi diye düşündüğüm için sakinim yoksa baskılıyorum heycanımı
heee aswencim bi tanıdığımda klomen kullandığı zaman öyle olmuştu. Evet beklemek çok heyecanlanmamak daha iyi olur senin için. Sonradan üzülmektense süpriz olup sevinmek daha motive eder. İşallah olmuştur.
Niye bu doktorlar hep böyle ya? Heralde insan hemen sevinip sonradan ters birşey olursa çok üzülmesin diye böyle yapıyorlar. Ya da çeşit çeşit insan göre göre derileri kalınlaşıyor. Yeni hamile kalan birinin heyecanını baltaladığını anlayamıyor.

Canım çok sevindim bir kaç yazını okumuştum çok mutlu oldum Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşaAllah
çok tesekkür ediyorum öğleden sonra doktorumu arayıp bilgiler alıcam bakalım.. heycandan yemek vakti aramışım

sakinliğimi koruyorum bakalım nasipte varsa olacaktır elbet.Az önce hastaneyi aradım doktorla görüşmek için unutmuşum yemek vakti olduğunu heycandan .. ayrıca gerçekten doktordan doktora değişiyor bazıları o kadar umursamaz ki sanki gerçekten cocuğu olsun istemiyor gibi davranıyorlar vicdanlı doktora denk geldin mi tebessümü bile umut oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…