2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ıns hayırlı haberlerını alırız cnm..bu haftada ılk gebelık haberı senden olur ıns

ıns hayırlı haberlerını alırız cnm..bu haftada ılk gebelık haberı senden olur ıns
inşaallah tatlım valla garip hissediyorum ya bi var evet bütün belirtileri yaşıyorum diyorum bi yandan da yok ya olamaz hemen diyrum allak bullak oldum

şu erken gebelik testlerini deneyeniniz vr mı? 6 gün önceden diye bir erken gebelik testi var doğru mu acaba?

şu erken gebelik testlerini deneyeniniz vr mı? 6 gün önceden diye bir erken gebelik testi var doğru mu acaba?
canım bana inandırıcı gelmiyor onlar .. yengem de almıştı çıkmamıştı 1 hafta geçince normal test ile gebe kaldığını öğrendi.. kaç günün var regline?

Benim de bu ay ikinci denemem geçen ay tutmadı bu ay ovulasyon testiyle denedim 19 unda yumurtalarım çatladı şimdi bekleyişteyim düşünmüycem diyorum ama olmuyor yaşım da 35 çok vaktim yok hayırlısı artık

yaşına takılma 40 yaşında anne olan var benim çevremde .. sadece sağlığınla ilgilen bırak yaşı maşı..inşaallah sende hamilesindir.. gebe kalmana engel bir durum yoksa daha rahat gebe kalırsın

aslinda negatif hic bisey aklima getirmiyorum.sadece ilk hamileligimden dr umu cok iyi taniyorum.zaten bizim aile doktorumuz.kime ne dediyse cikti.o olmasa zaten ya bana ya ogluma bisey olurdu.cok guveniyorum o yuzden ona,ne kadar sakin olmaya calissamda 1saat gecmek bilmiyor.

yaşına takılma 40 yaşında anne olan var benim çevremde .. sadece sağlığınla ilgilen bırak yaşı maşı..inşaallah sende hamilesindir.. gebe kalmana engel bir durum yoksa daha rahat gebe kalırsın
Ayy inşaAllah canım doktora gittim herşey yolundaymış bir oğlum var 6 yaşında ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu yok çok istiyoruz hayırlısı inşallah

inşaallah güzel haberler alırsın !

İnş

İnşallah canım ilk gibi sanki çok heyecan verici 10. Da olsa aynı olur herhalde
anneme sordum bu sabah anne ilkini anladım da en son çocuk benim bende neler yaşadın diye .. o da bana ilk çocuğum gibi dedi .. demekki doğruymuş. Rabbim bizlere de evlat sevgisini yaşatsın o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam

Günaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem
Massallah darısı başımıza insallah hepimizin.bende bugun test verdim bakalim kismet. Adetin gectiyse beklemene gerek yokkkan testinde kesin çıkar, dosyasıya sevinebilirsin rahat ol hamişsinn

Canım sevindim çok hadi hayırlısı olsun bakalım :) bende birazdan kan vericem. Haber verelim birbirimize heycanlıyım çok ama bellide etmiyorum kimseye :)))

Kızlar bugun şimdi kimler kan verdi, yarın sonucları yazalım hep beraber.bende sabah verdim insallah guzel haberler veririm

cnm bende 36 yaşındayım, 8 yaşında ikiz kızlarım var, bakalım bizde 2 aydır korunmayı bıraktık kısmet artık

14. gunde yumurtlama başlıyo desek, daha yumurtlamamıssin bile hayatim. 19 gün çok erkenn, adet olmassan test yap hemen.Ama hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum yanlış anlama sakın , çünkü ben aylardır bu sefer busefer diyerek, hep hayal kırıklığı yaşadım ve inqn çok kötü. Insallah kirmizilar gelmezde hamis olursun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…