2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sonraki msjlari okumadan yazmıştım kisura bakma o yuzden canım, gecmis olsun , insallah hamişsindir relaks ol

kızlar az önce doktorumu aradım klomenle alakası yoktur dimi dedim, çatlatma iğnesi yapmadıysak muhtemelen hamilesin dedi emin misiniz yanıltma yapmasın dedim yok klomen uyarma ilacı sakin ol dedi güldü.. kan testi yaptır yanıma uğra dedi .. çok heycanlandım işi cumaya bırakmıştım ama yarın inip kan testi yaptırcam

ayyy hadı bakalım.bugun gıt ver hemen yarın sabah alırısn sonucu

Hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah hemen gidip versene kan nasıl bekliycez yarına kadar :)

ayyy hadı bakalım.bugun gıt ver hemen yarın sabah alırısn sonucu
bugün gidemem hem köyde oturuyorum hemde işlerim var ama yarın sabah gidip kan vercem öğleden sonra kesin sonucu alırım inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım umudum hem var hem yok nasipte varsaaaaa olacak

Hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah hemen gidip versene kan nasıl bekliycez yarına kadar :)
ben mi çok sakinim acaba yaa herkes git git diyor dediğim gibi köyde oturuyorum bir de işlerim var olmasa koşa koşa gidicem de neyse vardır bi hayır yarın öğleden sonra inşaallah alcam sonucu

Ay cok heyecanli insallah bizlerde yasariz bu duygulari

ooo çok güzel haber haydi işallah

Yahu ne zor işmiş hamile kalmak işin içine girince anladım.
İnsanlar yok sevgilimle sürtündüm yok bilmem ne hamile kaldım diye sızlanıp duruyorlar. Deneyen isteyen insanlar onlar kadar kolay olmuyor.

Slm bende 7 mart günü ovıtrelle iğne yaptım yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum hiçbir belirti yok son adet tarihi 24 şubat

Ben zaten şu evlilik dışı çocuk yapıp da o cocukların canına kıyan akıl yoksunu insanlara akıl sır erdiremiyorum !
Aynen madem doğurmayacaksın o zaman şaapmayacaksın yani. yada yapıosanda korunacaksın. Ne hakkın var sırf kendi zevkin için bir cana kıymaya.

Allah isteyen herkese kolayca şu cahillerede mümkün mertebe kaçınarak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…