- 29 Ağustos 2015
- 124
- 59
- 18
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.321
Sonraki msjlari okumadan yazmıştım kisura bakma o yuzden canım, gecmis olsun , insallah hamişsindir relaks olanneme sordum bu sabah anne ilkini anladım da en son çocuk benim bende neler yaşadın diye .. o da bana ilk çocuğum gibi dedi .. demekki doğruymuş. Rabbim bizlere de evlat sevgisini yaşatsın o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam
test sonuçlarını bekleyenlerin hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz[/QUOTE
İnşallah canım bu ay olur inşallah
ayyy hadı bakalım.bugun gıt ver hemen yarın sabah alırısn sonucukızlar az önce doktorumu aradım klomenle alakası yoktur dimi dedim, çatlatma iğnesi yapmadıysak muhtemelen hamilesin dedi emin misiniz yanıltma yapmasın dedim yok klomen uyarma ilacı sakin ol dedi güldü.. kan testi yaptır yanıma uğra dedi .. çok heycanlandım işi cumaya bırakmıştım ama yarın inip kan testi yaptırcam
Allah bağışlasın canım bu sefer kırmızı görmeyelim inşallah hayırlısıylacnm bende 36 yaşındayım, 8 yaşında ikiz kızlarım var, bakalım bizde 2 aydır korunmayı bıraktık kısmet artık
Hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah hemen gidip versene kan nasıl bekliycez yarına kadar :)kızlar az önce doktorumu aradım klomenle alakası yoktur dimi dedim, çatlatma iğnesi yapmadıysak muhtemelen hamilesin dedi emin misiniz yanıltma yapmasın dedim yok klomen uyarma ilacı sakin ol dedi güldü.. kan testi yaptır yanıma uğra dedi .. çok heycanlandım işi cumaya bırakmıştım ama yarın inip kan testi yaptırcam
bugün gidemem hem köyde oturuyorum hemde işlerim var ama yarın sabah gidip kan vercem öğleden sonra kesin sonucu alırım inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım umudum hem var hem yok nasipte varsaaaaa olacakayyy hadı bakalım.bugun gıt ver hemen yarın sabah alırısn sonucu
ben mi çok sakinim acaba yaa herkes git git diyorHadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah hemen gidip versene kan nasıl bekliycez yarına kadar :)
kızlar az önce doktorumu aradım klomenle alakası yoktur dimi dedim, çatlatma iğnesi yapmadıysak muhtemelen hamilesin dedi emin misiniz yanıltma yapmasın dedim yok klomen uyarma ilacı sakin ol dedi güldü.. kan testi yaptır yanıma uğra dedi .. çok heycanlandım işi cumaya bırakmıştım ama yarın inip kan testi yaptırcam
ooo çok güzel haber haydi işallahkızlar az önce doktorumu aradım klomenle alakası yoktur dimi dedim, çatlatma iğnesi yapmadıysak muhtemelen hamilesin dedi emin misiniz yanıltma yapmasın dedim yok klomen uyarma ilacı sakin ol dedi güldü.. kan testi yaptır yanıma uğra dedi .. çok heycanlandım işi cumaya bırakmıştım ama yarın inip kan testi yaptırcam
bugün gidemem hem köyde oturuyorum hemde işlerim var ama yarın sabah gidip kan vercem öğleden sonra kesin sonucu alırım inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım umudum hem var hem yok nasipte varsaaaaa olacak
amin canım amin ... ama dur daha elimde sadece pozitif test var onun dşında kanda ne çıkacak o çok önemli eğer olumlu ise bana bu durumda veren Allah size de mutlaka verecektirAy cok heyecanli insallah bizlerde yasariz bu duygulari
inşaallah canımooo çok güzel haber haydi işallah
napcan kız yanıma mı gelcenHangi köy canim??
Ben zaten şu evlilik dışı çocuk yapıp da o cocukların canına kıyan akıl yoksunu insanlara akıl sır erdiremiyorum !ooo çok güzel haber haydi işallah
Aynen madem doğurmayacaksın o zaman şaapmayacaksın yani. yada yapıosanda korunacaksın. Ne hakkın var sırf kendi zevkin için bir cana kıymaya.Ben zaten şu evlilik dışı çocuk yapıp da o cocukların canına kıyan akıl yoksunu insanlara akıl sır erdiremiyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?