2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

amin canım amin 2 dakikalk zevk için bir canın hükmünü acımasızca vermek bana mantıklı gelmiyor .. zaten vicdanlı bir insan olan bu yollara da başvurmaz ... ama işte sınav dünyası

Bu arada yumurta büyütmek için merional iğne kullandım 6 yıllık evliyim bir tüp bebek bir aşılama denememiz var iki üç kezde sadece iğneyle denedik olmadı aslında yaza tekrar tüp bebek düşünüyorum ama bu arada boş geçmesin diye şansımı tekrar denemek istedim Hakkı'mızda hayırlısı olur inş

Bu yerleşme kanaması kaçıncı günde oluyor kızlar ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım öyle birşey o yüzden bilmiyorum

Kızlar bugun şimdi kimler kan verdi, yarın sonucları yazalım hep beraber.bende sabah verdim insallah guzel haberler veririm
Ben verdimm canım ama aonuç 1 saat sonra çıkıcak yarına kalmaz yanii. Ya internette okudum idrar testi pozitif kan tahlili negatif çıkabiliyomuş. Sabah okudum ve içim içimi yiyo açıkçası. Çok merak ediyorum ya yoksa diye düşünmeden edemiyorum. Bu kadar heycan sonunda negatif baya kötü olcak sanki içimi resmen korku saldı

Benim de oğlum tam 10 yıl sonra olmuştu canım üstelik ikimizde de sorun olmadığı halde nasip inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Allah'ın izniyle bir müjde gelicek senden

Hadi canım inşallah hayırlı haberlerini verirsin inşallah

İyi düşün iyi olsun canım kötü şeyler düşünme

olumsuz düşünme yazılanlara takılma bence güzel haber vereceksin bize

Valla insan çok farklı oluyomuş. Bi idrarda çift çizgi görelim die uğraşıyoruz sonra kanda çıksın die, sonra kese görünsün sonra kalp atışı duyulsun, annelik böyle bişeymi yaniiii
annelik daha anne olmadan bile onun için en iyisi için uğraşmak.

Yemek içmek uyku herşeye dikkat ediyoruz şimdiden.

Valla insan çok farklı oluyomuş. Bi idrarda çift çizgi görelim die uğraşıyoruz sonra kanda çıksın die, sonra kese görünsün sonra kalp atışı duyulsun, annelik böyle bişeymi yaniiii
Daha bile fazlası canım doğduktan sonrası var bide bi kere düştümü rahmine artık mezara kadar böyle hep bi heyecan telaşe ama çokk güzel şeyler Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)

Daha bile fazlası canım doğduktan sonrası var bide bi kere düştümü rahmine artık mezara kadar böyle hep bi heyecan telaşe ama çokk güzel şeyler Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
Amin canım yaa bazen diyorum sıkılırmıyım olursa nasıl bakarım ama Allah bikere verdimmi o gönlünün tacı olur heralde çünkü kanın canın heleki sevdiğin adamla bi parçan. İnşallah birazdan gidip sonucumu alcam. Hayırlısı bakalım

Ahh var ya sözlerle anlatılamayacak kadar muhteşem bir şey evlat hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

geçen ay çok umutlu olan ben negatifleri görünce umudumu başka bahara rafa kaldırdım. stress çok isteme yüzünden 4 gün gecikti bu ay kafama takmıcam diyorum ama yine gelip buraya yazıyorum aslında artık kafama takılıyor. bide her ay boğaz enfeksiyonu yüzünden aldığım antibiyotiklerden de korkmaya başladım sizce antibiyotik alımı sıkıntı oluştururmu?
bide aldığım kilolar yüzünden glifor içiyorum gerçi glifor gebeblik olasılığını artırıyor diyorlar ya bu ay hic umrumda olmucak diyorum ama hala umrudmaaaa

insülin direncinden sebep bende düzenli olmasada glifor kullanıyordum korunmayı bıraktığımız günden bu yanada (2 aydır) zarar verir diye almıyordum, zarar değilde faydasımı varmış şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…