- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.361
Hamileyim canımg_mutlu sabirsizlikla buradaki herkes seni bekliyor canim :) güzel haberler istiyoruz artik
Çok sağol canım teşekkürler
Kızlarrrrrr hamileyiimmmm
Ayyy ciddimi cookkk sevindim canimmmm allah tamamina ersirsin yasa harika bir haber bu çok şükür canim güzel haberler duymaya senle basladik kaç cikti değerin
oyyy çok sevindim. Gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Kızlarrrrrr hamileyiimmmm
Amin canım inşallahoyyy çok sevindim. Gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Darısı bizlerin başına
Sağol canım çok sağol. Sonucum 114.7 çıktı daha çok yeni dedi. Hayırlı olsun hamilesin dedi ve aile hekimime yönlendirdi.Ayyy ciddimi cookkk sevindim canimmmm allah tamamina ersirsin yasa harika bir haber bu çok şükür canim güzel haberler duymaya senle basladik kaç cikti değerin
Telefonla aradım zaten bekliyodu ama işte olduğu için ses tonu falan değişti ( ağzının kulaklarına vardığından eminim) akşama bakalım nolcak :)))Eşin nasil tepki verdi ??
Aaa süper çok sevindim canım sağlıkla hayırlısı ile kucağına al darısı tüm isteyenlere :)Kızlarrrrrr hamileyiimmmm
Amin canım inşallah. Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inşallah.Aaa süper çok sevindim canım sağlıkla hayırlısı ile kucağına al darısı tüm isteyenlere :)
Sağol canım çok sağol. Sonucum 114.7 çıktı daha çok yeni dedi. Hayırlı olsun hamilesin dedi ve aile hekimime yönlendirdi.
Dikkat et canim bu süreçte kendine.yormamaya calis bol bol dinlen.vitamin al artik naz yapma zaman:)
İnş.bizde en kisa zamanda aliriz bu haberi.
Kızlarrrrrr hamileyiimmmm
Sağol canım teşekkürlerrr inşallah tez vakitte sizde alırsınız güzel haberleriÇooook sevindim tatlım, hayırlısı olsun, allah kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım :))g_mutlu tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Ben bursa da yaşıyorum özel şirkette muhasebeciyim canımKızlar böyle bekle bekle zaman geçmiyorhadi hangi işle meşgulüz ev hanımı mıyız onu yazalım:) ben istanbulda öğretmenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?