2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar ben geldim.ama bende durumlar hic iyi degil hcg tekrarlandi.4gun once 13.9du. Bugün 15.5 cikti. Doktorumu arayip söyledim.sonuclar iyi degil dedi.yurt dişinda ve çarşamba günü gelecek muayene icin yarinida beklemem lazim.ama başka bi şeyde olabilir sende ultrasonla bakinca ancak yorum yapabilirim dedi.anlayacaginiz hiç iyi birşey söylemedi

Kızlar hamileyim bildiğiniz gibi. Arada sancım oluyor normalmidir. Bugün 4 haftalık olduk. Yerleşme ağrısı mıdır yoksa yerleşmiş midir.. Arada sancıyo böyle olan varmı benim gibi korkiiiii

Bende 8 martta ovitrelle vuruldum.senin kac yumurtan oldu aceba canim senin.
Valla ne adet olarak sayı verdi nede boyunu söyledi garip bir doktordu güzel dedi böyle şeylere takılma dedi iki soru daha sorunca allahım intihar edicem deyip kızdı bende sinirlendim çıktım birde Ovitrelle den iki gün sonra bir çatlama iğnesi daha verdi geriden gelenlerde çatlasin dedi progestan verdi birde 12 gün iç dedi oda bugün bitti ama benim vücudumda progesteron östrojen LH fsh hormonları yok dışarıdan ilaçla adet oluyorum iğneyle yumurta büyüyor offf sıkıcı bir durum

Günaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem
İnanmıyorum gerçekten mi hem çok umutlu hemde çok umutsuzdun cnm inş hayırlısıyla hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…