- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.381
Kızlar böyle bekle bekle zaman geçmiyorhadi hangi işle meşgulüz ev hanımı mıyız onu yazalım:) ben istanbulda öğretmenim.
Kızlarrrrrr hamileyiimmmm
Kızlar böyle bekle bekle zaman geçmiyorhadi hangi işle meşgulüz ev hanımı mıyız onu yazalım:) ben istanbulda öğretmenim.
Slm bende 7 mart günü ovıtrelle iğne yaptım yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum hiçbir belirti yok son adet tarihi 24 şubat
Oo burası muhasebeci topiği olmuş:))
Meryem Suresini ne zmn okumaliyiz¿Ben de mart ayindan umutluyum insallah meryem suresiyle zemzem şifa olur insallah
Hayırlı olsun, gözün aydın canım cok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı da nasip etsin insallahKızlarrrrrr hamileyiimmmm
Masallahh rabbim sağlıkla kucainiza almayi nasip etsin. Darısı bize isteyenlere olsun insallah.Ay hadi bakalim gozun aydin ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Sağol canım çok sağol. Sonucum 114.7 çıktı daha çok yeni dedi. Hayırlı olsun hamilesin dedi ve aile hekimime yönlendirdi.
Valla ne adet olarak sayı verdi nede boyunu söyledi garip bir doktordu güzel dedi böyle şeylere takılma dedi iki soru daha sorunca allahım intihar edicem deyip kızdı bende sinirlendim çıktım birde Ovitrelle den iki gün sonra bir çatlama iğnesi daha verdi geriden gelenlerde çatlasin dedi progestan verdi birde 12 gün iç dedi oda bugün bitti ama benim vücudumda progesteron östrojen LH fsh hormonları yok dışarıdan ilaçla adet oluyorum iğneyle yumurta büyüyor offf sıkıcı bir durumBende 8 martta ovitrelle vuruldum.senin kac yumurtan oldu aceba canim senin.
İnanmıyorum gerçekten mi hem çok umutlu hemde çok umutsuzdun cnm inş hayırlısıyla hamilesindirGünaydın kızlar .. Reglim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı heycan yapmıyorum yanılma olur diye ... 3-4gun sonra tekrarlayıp tekrar aynı sonuç alirsam kan testi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?