2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

bnde 3 aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik gibi bişey yaşadım tam gebelik sevinci yaşarken hüsrana uğradım inşallah bu ay gebe kalırım çok stres yapıyorum sabırsızlanıyorum inşallah bu ay olur bat 14 mart :)

Bende senin gibi bekleyenlerdenin canim belirtim felan yok zaten üzerine hic düşmedik diyebiliriz.yine heyecanla bekliyorum

Marta iki kere ümit bagladım adetim yeni bitti takvimim batı 26 mart gösteriyor.Adetlerim düzensiz yumurtlama gününe kadar tam batımı bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende kimyasal geçirdigimden supheleniyorum.Cift cizgiyi gordugum ertesi gun adet oldum.Cok sancılı oldu.

Mehabaaa insallah hepinizin hersey gonlune gore olur :) benimde o eveelere gelebilmek icin oncelikle evlenebilmem gerek simdi konumuzla ne ilgisi var diyebilirsiniz evlenebilmemiz icin oncelikle gecilmesi gereken yollardan gecmemiz gerek biz beyaz esya bakiyoruz ve benim oneriye ihtiyacim var mart sonuna kadar da vaktim var konununortasinda bunu dahail etmek istemezdim ama vaktim az ve bu konuyla alakali form da konu actim da bu kisimla ilgilenen kisi sayisi cok fazla belki yardimci olursunuz dedim :)

Soruma gelince biz beyaz esya profilo ya baktik kullanan varmidir memnunmubdegilmi veya onebiliceginiz kullandigniz iyidir diyebiliceginiz bi marka varmidir acaba ?

Canim ben profiloyu bilmiyorum ama siemens kullaniyorum servisinden vs cok memnunum tavsiye ederim

Cok tesekkur ederim zaten bizim de aklimiz da ilk olarak bosh vardi daha sonra profilo bosh simens ayni fabrika urunleri diye bir duyum aldik dun profiloya baktik bosh da fiyat 9300 profloda boshda begendiklerimizden daha ust modelleri 6500 turuyor arada cok ciddi fiyat farki var pazar gunude simense gidip bakicaz dugune daha var ama o zamana sıkısmak isyemediğimizden dolayı beyaz eşya ve mobilyayı bir an önce aradan cıkartalım istiyoruz birde düğün telaşı arasına bunlar girmesin istedik zaten cok zormuuuuşş

Mrhba kzlar bnde yeni katldm arnza bu ay bnde bebis istiyorm daha adetime 8 qn var bakalm hayrlisi:)
Benimde 8 günüm var bakalım beliyoruz günümüzü, vücudunda herhangi bi değişiklik hissediomusun yada herzamankinden farklı olarak bi durum varmı acaba merak ettim?

Benimde on günüm var ama belirtiye dair hiç bisey yok. sadece arada sol kasigima bisey giriyo ama çok nadir oluyor Belize psikolojik konuda bilmiyorum ama benim akintim var beyaz renkli bu akintiyida adetten önce gelir diyolar umudumu kaybediyorum böyle olunca: (

7

Valla karnmda ara ara aqri oluyo bska da bseym yok sende varmi herhngi bir degisklk?
Canım benim ara ara kasıklarıma ağrı gibi kramp gibi bişey giriyo akıntım var şeffaf ve uzayan başkada bişey yok bide bu sabah sadece göğüs uçlarım çok koyu bi renk almış siyahımsı gibi ilk defa böle görüyorum onun dışında bişey yok

Gogs uclarnin koyulasmasi hamilelik belirtsi nrmalde ama bnde bilemedm bnmde sol kasiqim iste ara ara batma oluyo normalde adetime 1 hafta kala bnmde akntm ve qoqsm cok hassas olurdu ama aqri dsinda hc bsey yok test yapsk beklemdn ckarmi acaba

Gogs uclarnin koyulasmasi hamilelik belirtsi nrmalde ama bnde bilemedm bnmde sol kasiqim iste ara ara batma oluyo normalde adetime 1 hafta kala bnmde akntm ve qoqsm cok hassas olurdu ama aqri dsinda hc bsey yok test yapsk beklemdn ckarmi acaba
Öylemii sağ göğüs ucum özellikle rengi çok koyu ayy inşallah canım yaa heycan yapıorum çok, bi yandan çok düşünmek istemiyorum ya negatif çıkarsa die bi yandan inşallah diyorum bi yandan sakin kalmaya çalışıyorum hafi hayırlısı inşallah.

Sen qenede ck umitlenme ama cnm snra cok uzulursn bnde kac ay ole hep umitlendm snuc husran artik oluruna braktm Allah nezmn verirse o zmn olucak hakkimzda hyrlisi neyse o olsun insallh dilerm istedqn olur ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…