2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yerleşme kanaması normal şartlarda kaçıncı gün oluyor
normal şart diye bir şey yok canım adet döneminin bir hafta öncesinde olduğu gibi adet döneminin başlangıç zamanında da olabilir ..Mesela benim adetimden 2 gün sonra çok az bi kahverengi lekelenme

Yerleşme kanaması normal şartlarda kaçıncı gün oluyor
yumurtlamadan 10-12 gün sonra cnm, bazen regl tarihine bile denk gelebilip reglmi yoksa implantasyon kanamasımı soruları bu sebeptendir.. Aslında çok kolay ayırt edilebilir regl yoğun ve her zaman yaşadığınızdan farksız , implantasyon kanaması ise günde 1 pedi doldurmayacak kadar lekelenme şeklindedir..

kizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismis igne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.

kizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismis igne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.
Hay Allah olsun saglik olsun. Bir dahakine saglikli gebeligin olur umarim.

Bir igne vuruldu ve bebek dustumu?

Benim arkadasim amelyat oldu sezeryan gibi 6 ay sonra tekrar hamile kalabildi. Gene sanslisin.

canim benimki daha cok kucuk oldugu icin suan operasyon gerek duymadi.igneyle yok olacaktir dedi.pazartesi beta hcg ye tekrar bakilacak.deger dusmezse tekrar konusuruz dedi.sen cok sanslisin erken farkettik yoksa tupun patlardi dedi.

canim benimki daha cok kucuk oldugu icin suan operasyon gerek duymadi.igneyle yok olacaktir dedi.pazartesi beta hcg ye tekrar bakilacak.deger dusmezse tekrar konusuruz dedi.sen cok sanslisin erken farkettik yoksa tupun patlardi dedi.
Oyyy Allah korumus.

Onumuzdeki ay gebelik planlayabilcekmisin hemen?

Canım, herseyin hayırlısı, uzulme diyeceğim ama zordur tahmin ediyorum, yeni ay da insallah olur

ne diyosun ya çok üzüldüm gerçekten !!!! Değerim kaç çıkmıştı senin ?? ne diyeceğimi şaşırdım resmen

Sakın kendni kahretme olur mu ne badireler atlatıyor insanlar .. çok üzüldüm ben bu duruma çünkü süreçteki heycanını çok iyi biliyorum ama bir dahaki ay inşaallah daha güzel olur herşey

Sakın kendni kahretme olur mu ne badireler atlatıyor insanlar .. çok üzüldüm ben bu duruma çünkü süreçteki heycanını çok iyi biliyorum ama bir dahaki ay inşaallah daha güzel olur herşey
çok sağol canim.kendim icin seviniyorum ama gitti diye uzuluyorum.ben cok dua ettim ve biliyorumki en hayirlisi buymus.sadece keseyi gordugum icin kotu oldum.dis gebelikle ilgili pek bilgi sahibi degildim acikcasi bir yandan sansli oldugumu dusunuyorum.erken mudahale edildi sonucta.

Aynen cok tehlikeli bisi. Buyuk bisi atlatmissin. Cok sukur. Allah en hayirlisini en kisa zamanda vericek isallah.

O sana bahsettigim amelyat olan arkadasim 6 ay sonra hamile kaldi. 2 oglu var simdi.

Kızlar bugün sabahtan beri ağzımda aşırı bir metal acı tat var baktım böyle bir belirti varmışşş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…