- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.581
normal şart diye bir şey yok canım adet döneminin bir hafta öncesinde olduğu gibi adet döneminin başlangıç zamanında da olabilir ..Mesela benim adetimden 2 gün sonra çok az bi kahverengi lekelenmeYerleşme kanaması normal şartlarda kaçıncı gün oluyor
yumurtlamadan 10-12 gün sonra cnm, bazen regl tarihine bile denk gelebilip reglmi yoksa implantasyon kanamasımı soruları bu sebeptendir.. Aslında çok kolay ayırt edilebilir regl yoğun ve her zaman yaşadığınızdan farksız , implantasyon kanaması ise günde 1 pedi doldurmayacak kadar lekelenme şeklindedir..Yerleşme kanaması normal şartlarda kaçıncı gün oluyor
Hay Allah olsun saglik olsun. Bir dahakine saglikli gebeligin olur umarim.kizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismisigne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.
Oyyy Allah korumus.canim benimki daha cok kucuk oldugu icin suan operasyon gerek duymadi.igneyle yok olacaktir dedi.pazartesi beta hcg ye tekrar bakilacak.deger dusmezse tekrar konusuruz dedi.sen cok sanslisin erken farkettik yoksa tupun patlardi dedi.
sordum bende.hic boyle bisey yasamamissin gibi dusun ara vermene gerek yok dedi.ama birkez boyle bisey yasayinca tekrarlama durumum yuksekmis.gebelik oldugu zaman sıkı takip edilecekmisim.Oyyy Allah korumus.
Onumuzdeki ay gebelik planlayabilcekmisin hemen?
Canım, herseyin hayırlısı, uzulme diyeceğim ama zordur tahmin ediyorum, yeni ay da insallah olurkizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismisigne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.
oncelik benim sagligim diyorum ama yinede uzuldum cok.bir de gordum yaCanım, herseyin hayırlısı, uzulme diyeceğim ama zordur tahmin ediyorum, yeni ay da insallah olur
ne diyosun yakizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismisigne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.
Sakın kendni kahretme olur mu ne badireler atlatıyor insanlar .. çok üzüldüm ben bu duruma çünkü süreçteki heycanını çok iyi biliyorum ama bir dahaki ay inşaallah daha güzel olur herşeycanim benimki daha cok kucuk oldugu icin suan operasyon gerek duymadi.igneyle yok olacaktir dedi.pazartesi beta hcg ye tekrar bakilacak.deger dusmezse tekrar konusuruz dedi.sen cok sanslisin erken farkettik yoksa tupun patlardi dedi.
çok sağol canim.kendim icin seviniyorum ama gitti diye uzuluyorum.ben cok dua ettim ve biliyorumki en hayirlisi buymus.sadece keseyi gordugum icin kotu oldum.dis gebelikle ilgili pek bilgi sahibi degildim acikcasi bir yandan sansli oldugumu dusunuyorum.erken mudahale edildi sonucta.Sakın kendni kahretme olur mu ne badireler atlatıyor insanlar .. çok üzüldüm ben bu duruma çünkü süreçteki heycanını çok iyi biliyorum ama bir dahaki ay inşaallah daha güzel olur herşey
Aynen cok tehlikeli bisi. Buyuk bisi atlatmissin. Cok sukur. Allah en hayirlisini en kisa zamanda vericek isallah.çok sağol canim.kendim icin seviniyorum ama gitti diye uzuluyorum.ben cok dua ettim ve biliyorumki en hayirlisi buymus.sadece keseyi gordugum icin kotu oldum.dis gebelikle ilgili pek bilgi sahibi degildim acikcasi bir yandan sansli oldugumu dusunuyorum.erken mudahale edildi sonucta.
Adete kaç gün vardı canım.seninCanım çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorumKızlarrr test sonucum ciftt cizgiiiiiiii ama yükleyemiyorum sevinmek icinde erken ama ☺☺☺
Kızlarrr test sonucum ciftt cizgiiiiiiii ama yükleyemiyorum sevinmek icinde erken ama ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?