- 23 Mart 2016
- 19
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.601
tebrik ederim mm:) zaten senin belliydi hadi hayırlı olsun:)
çok teşekkür ederim canım, isteyen herkese nasip etsin allah :)Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum
Kızlar hamile olanlara çok sevindim :)) bende hafta başında almıştım hamilelik haberimi yalnız kan değerlerim 2 kat artmıyomuş. Hamileliğime sevinemeden kara kara düşünmeye başladım. Yarın tekrar kan değerlerime bakılacak. Takipteyim yani. Nolur dua edin benim içinkorkuyorum çok.. İnşallah değerlerim yükselirrrr
canım ne durumdasın bende senın gıbı oldum dün ajsam hasta oldum guya ıkı gundur yanı ama sadece kahverengı leke seklınde gelıyo ped kullanmıyorum dusun nıye boyle oldukı acabaKızlar benimde anlayamadığım bişey var bende 3 gün gecikmeli regl oldum ama 3 gün geldi 4.gün ve gece ve ertesi gün hiç gelmedi taki temine kadar çok az böyle kahve rengi akıntı gibi bişey gelmiş.normalde 1 hafta sürerdi geçerdi bile acaba üstüne görmüş olabilirmiyim
Valla bilmiyorum cnm anlamadım ben bişey 3 gün düzgünce geldi sonra az az kahverengi geliyo normalde 1 hafta gelirdi son 6.günde az az kahverengi gelirdi bekliyorum bakalım ne zaman hiç gelmicek diye sonrada garanti olsun diye test yapmayı düşünüyorum bide sanki bu akşam sol kasığımda bi batma gibi bişey hissettim amaaaaaa aynen bende günlük kullanıyorumcanım ne durumdasın bende senın gıbı oldum dün ajsam hasta oldum guya ıkı gundur yanı ama sadece kahverengı leke seklınde gelıyo ped kullanmıyorum dusun nıye boyle oldukı acaba
Dış gebelik bebeğin rahim dışında başka bir yere yerleşmesine diyorlar canım .. Ama sanki çok erken müdahale edildi gibime geliyor ya .. Neyse canım uzulme sen sağlıklı ol da Allah büyük yine olur bebisinçok sağol canim.kendim icin seviniyorum ama gitti diye uzuluyorum.ben cok dua ettim ve biliyorumki en hayirlisi buymus.sadece keseyi gordugum icin kotu oldum.dis gebelikle ilgili pek bilgi sahibi degildim acikcasi bir yandan sansli oldugumu dusunuyorum.erken mudahale edildi sonucta.
Ay maşallah sana :)) hadi inşallah bebisin seninledir git kan testi ver hemennnnKızlarrr test sonucum ciftt cizgiiiiiiii ama yükleyemiyorum sevinmek icinde erken ama ☺☺☺
Canım bende o tat yok herkeste olmayabiliyor yani ama belirti diyorlar tabi bunun için.Kızlar bugün sabahtan beri ağzımda aşırı bir metal acı tat var baktım böyle bir belirti varmışşş???
bazen olabiliyor sakın stres yapma lütfen ! inşaAllah değerlerin yükselecekKızlar hamile olanlara çok sevindim :)) bende hafta başında almıştım hamilelik haberimi yalnız kan değerlerim 2 kat artmıyomuş. Hamileliğime sevinemeden kara kara düşünmeye başladım. Yarın tekrar kan değerlerime bakılacak. Takipteyim yani. Nolur dua edin benim içinkorkuyorum çok.. İnşallah değerlerim yükselirrrr
telaş yapma olur o ... bendede soğuk algınlığı yüzünden öksürük var bana da oluyor hatta bazen karnım bile kasılıyorSuanda bir haftalik hamileyim öksürdügüm zsman kasigimda batma gibi agri oluyor
Ay maşallah sana :)) hadi inşallah bebisin seninledir git kan testi ver hemennnn
İnşallah canım ya birazdan kan vericem. Bu sabah ilk defa mide bulantım oldu hemen hemen 1 saattirde devam ediyo. İnternette okuduğum kadarıyla hormonlar yükselince başlarmış bulantı. İnşallah öyledir dua ediyorum sürekliiibazen olabiliyor sakın stres yapma lütfen ! inşaAllah değerlerin yükselecek
yaaa kan vermek 3 dakikanı bile almaz kii ,bizde senin sayende meraktan ölüyoruzGünaydın Canım,
gidemiyorum ki şuan, ah bu işler, acil yapmam gereken bi iş var öğlen kadar, ama ölücem burda meraktan :)
benimde iki gündür fena şekilde mide bulantılarım var.. ilk gebeliğim olduğu için ufak bişeyde hemen doktorumu arıyorum herşey normal korkma deyince içim hafifliyor .. bugün de öğleden sonra muayenem var inşaAllah sende bende güzel sonuçlar alırızİnşallah canım ya birazdan kan vericem. Bu sabah ilk defa mide bulantım oldu hemen hemen 1 saattirde devam ediyo. İnternette okuduğum kadarıyla hormonlar yükselince başlarmış bulantı. İnşallah öyledir dua ediyorum sürekliii
ruzigarr kız ben hamileyim ama fena derecede soğuk algınlığım var ilaç da içemiyorum ... bal limon ve tereyağı karıştırıp içip yatıyorum sabaha kadar ter içinde kalıyorum öyl öyle toparladım bugün daha iyiyim allaha sükür.. sıkma canını yani bişey olmaz
Bizim için hayırlı olanı Allah bilir biz bilemeyiz canım vardır bir hayır bundan sonrası güzel olur inşaAllah canımkizlar geldim simdi.benimki dis gebelikmis.minigim sag tupume yerlesmis ve oraya tutunup gelismisigne vuruldum gebelige son verildi.ultrasonda bende gordum olusmustu kesesi.keske gormeseydim cok etkilendim hayirlisi boyleymis demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?