2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ah yavruuum geçmiş olsun ... aynen canım valla bende bebike bişey olacak diye korkuyorum ama baya araştırdım bişey olmaz deniliyor .. ağzımın tadı yerinde çok şükür sadece önceden yediğim bişeyin aroması kalırdı ağzmda şimdi kalmıyor o kadar.. benimde geceleri çok fazla öğürtüm oluyor sabahları çok iyi uyanıyorum,önceden sabahtan akşama kadar yemek yemesem bişey olmazdı şimdi kalktığımdan en az 1 saat sonra yeemezsem elim ayağım titremeye başlıyor

İnşallah güzel haberler verirsin canım

dün gece yumurtalarım çatlamış sabah silik çıktı ama biz dün çalışamadık eşim çok yorgundu 9 da uyuyup kaldı uyandırmaya kıyamadım bi önceki gece çalışmıştık sabah silik çıkınca üzüldüm ya bu gece şansımız olur mu acaba nasip artık

spermler rahimde 48 saat canlı kalıyor o yüzden şansın var ... bu akşam da deneyin her ihtimale karşı .. bence bu gece de şansınız olurrrr

inşallah canım hayırlısı artık yaşım 35 hatta 36 sayılır acele ediyorum o yüzden
yaşa takılmaaaaa.. geçen gün 45 yaşında birinin hamile oldğunu duydum bir de beyninde tumor var düşün tüp bebekle hamile kaldı... eşimin halası 40 yaşında çocuk sahibi oldu,kuzenimin teyzesi aynı şekilde 40 yaşında anne oldu ... UMUT HEP VAR!

sağol canım inşallah bende sağlıkla hamile kalırım sağlıklı bir bebeğim olur

Canım senin adına çok üzüldüm. Halbuki ne güzel haberi alınca mutluluktan uçmuştuk. Benimde hcg değerlerim iki katına yükselmemişti 2 gün aradan sonra bugün kan verdim ve bakılacak gelişme varmı diye . 2 gündür üzülüyodum ama ileride bi sorun ve ya sakatlık çıkacağına daha en başından hayırlısı değilse olmasın. Rabbim zaten en hayırlı zamanda en hayırlısıyla vericektir. Bende dün geceden beri böyle düşünüyorum. Eşimde kısmetinde varsa yaşamak bizimle olucaktır, yoksa hayırlısı buymuş dedi. Ama insan üzülüyor. Saat 2 dealıcam sonuçları hayırlısı neyse o olsun canım. Sıkma güzel canını.

Yahu nolur ehvam yapmayin, guzel cikacak insallah, dinlen güzelce hadi
Canım senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. Bende mutluluğumu yaşayamadan 2 gün geçirdim.insan düşünmeden edemiyor ama hayırlısı dedik artık. Kötüsüne hazırladım kendimi. Saat 2 de belli olacak. Allah herkesin istediğini gönlüne versin canım

Geçen gittiğimde değerin düşük 2 ye katlamamış takipte kalıcaz dedi. Değerin 2000 lerde ultrasonda görülcek dedi ozamana kadar 2 günde kanını takip edicez dedi.
Anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah stres yapma gevşek bırak kendini

g_mutlu canım tam hatırlamıyorum adetinden kaç gün geçti ve en son ki değerin kaç merak ettim .. bugün inşaAllah her şey senin için güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…