- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.641
anladım canım benim .. Hayırlı haberlerini bekliyorum ... inşaallah güzel bir sonuçla bize dönüş yaparsınCanım adetim 12 martdı. 12 gün geçtii.son değerimde 170
Canım senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. Bende mutluluğumu yaşayamadan 2 gün geçirdim.insan düşünmeden edemiyor ama hayırlısı dedik artık. Kötüsüne hazırladım kendimi. Saat 2 de belli olacak. Allah herkesin istediğini gönlüne versin canım
Canım değerim az yükseliyoda bakalım kan tahlili verdim bugün. Hayırlısı olsun artıkçok teşekkür ederim canım, aminnnnnn,
Tatlım sen neden bu kadar umutsuzsun, ters giden bişey mi oldu, ben mi kaçırdımmm
AMİNNNseninde heycan yapacağın günler tez zamanda gelir inşaallahhhh!!! ve tüm isteyenler tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarlar diye dua ediyorm hep
Canım değerim az yükseliyoda bakalım kan tahlili verdim bugün. Hayırlısı olsun artık
Dün okudum yazamadım. Hayırlı olsun hamileliğin.İnşallah hayırlısı canım, geç döllenme durumundan filandır belki, rahat olmaya çalış :)
İnşallah canım. Yapcak bişi yok beklemekten başka. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah hayırlısı canım, geç döllenme durumundan filandır belki, rahat olmaya çalış :)
Dün okudum yazamadım. Hayırlı olsun hamileliğin.
Canım evet çıktı doktor güzel en azından artış var dedi. 170den 378e yükselmiş. Cuma tekrar kan tahlili vericem ozaman keseyide görebiliriz inşallah dedi. Allahıma şükürler olsun. Sanırım geç döllenmeden kaynaklı bu durum. Hakkımızda hayırlısıg_mutlu canım çıktı mı sonuçların neler oldu merak ettim seni
Sağol canım bu arada :)g_mutlu canım çıktı mı sonuçların neler oldu merak ettim seni
nasl mutlu oldum anlatamamCanım evet çıktı doktor güzel en azından artış var dedi. 170den 378e yükselmiş. Cuma tekrar kan tahlili vericem ozaman keseyide görebiliriz inşallah dedi. Allahıma şükürler olsun. Sanırım geç döllenmeden kaynaklı bu durum. Hakkımızda hayırlısı
Hadi hayırlısıyla canım inşallah çok güzel çıkar sonuçların :) inşallah dualarımızın hepsi kabul olur Rabbim kimseyi böyle düşündürmesin.nasl mutlu oldum anlatamamdualarımız kabul oluyor kontrol sırası bende geberiyorum heycandan adetten 4 gün sonraki değerim 454'dü bakalım bu gün ne çıkacak
Canım evet çıktı doktor güzel en azından artış var dedi. 170den 378e yükselmiş. Cuma tekrar kan tahlili vericem ozaman keseyide görebiliriz inşallah dedi. Allahıma şükürler olsun. Sanırım geç döllenmeden kaynaklı bu durum. Hakkımızda hayırlısı
amin canııım aminnnnnHadi hayırlısıyla canım inşallah çok güzel çıkar sonuçların :) inşallah dualarımızın hepsi kabul olur Rabbim kimseyi böyle düşündürmesin.
inşaAlllahhhh dua edin bana lütfeeeennnnnnnnayy çok heyecan verici yaa hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel
Amin inşallah canımçok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?