2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

slm kızlar bende bugun gittim kontrle klomen kullandım sadece sağ ve solda yumurtam olmus sagdaki pek gelişmemiş soldaki iyi drumda dedi cmrtsi çatlatma iğnesi olucam klomenle sadee 1 tane yumurtam olustu normalmi bu ya bn hc bişey anlamadım

Normal canım hiç tedirgin olma
Bende 5 tane gelişti ama benim vücudum her turlu ilacı hemen kabul ediyor .. Doktorun sana bisey soylemediyse tedirgin olmana gerek yok.. Hiç yumurta olusmamasindan iyidir

Kızlar ben yarın doktora kontrole gideceğim adetime bir gün var bakalım ne diyecek ben adetime bir hafta kala kan tahlili yaptırdım ama negatif çıktı yarın ne diyecek doktor

Kızlar ben yarın doktora kontrole gideceğim adetime bir gün var bakalım ne diyecek ben adetime bir hafta kala kan tahlili yaptırdım ama negatif çıktı yarın ne diyecek doktor
Bende idrar testi yaptırdım çıkmamıştı adetten 2 gün geçince anca çıkmıştı evet kana daha çabuk geçiyor ama bazen geç döllenmeden dolayı kanda da görünmeyebiliyor

hayırlısı inşallah canım neden kan verdin ultrasonla bakmadımı
Şimdiden bakıp göremezsek üzmek istemiyorum seni kan tahlili yaptır yine 900lere çıkmışsa bakicam dedi bende 3 saat sonra arayıp sonucu ogrencem ona gore yarin yine gidicem canım

Şimdiden bakıp göremezsek üzmek istemiyorum seni kan tahlili yaptır yine 900lere çıkmışsa bakicam dedi bende 3 saat sonra arayıp sonucu ogrencem ona gore yarin yine gidicem canım

hayırlısı olsun canım hamile kalana kadar bi stres kaldıktan sonra ayrı bi stres hele doğduktan sonra bambaşka bişi nolcak bu kadınların hali bilmiyorum

yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya hayırlısı ile canım inşallah ama bence güzel olacak herşey sakın stres yapma

Ay valla sorma ya dogana kdr artk ben 9 doğurur milleti de catlatirim stresimden inşallah güzel olur canım dua ediyorum hem.kendim hem tüm dileyenler için

g_mutlu çok güzel haber işallah cuma keseyi görürsün.

geç döllenme neden ve nasıl oldu? sen ovülasyon testi falan yapmışmıydın?
Evet canım ovulasyon testi yaptım ama tutturamadım yani çift çizgiyi görememiştim. 11 şubat son adetim. Adrtimden 12.-14.-16.günlerde yaptım ama dediğim gibi çift çizgi tutmadı ki zaten ben yumutladığımı anlayabiliyodum akıntım yoğun oluyo. Martın 2. Sinde dediğim akıntıyı yaşadım ve değerlendirdim. Ozaman tuttuğunu düşünüyorum. Yani adetime 10 gün önce döllenme olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…