- 25 Şubat 2015
- 397
- 394
- 43
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.661
Normal canım hiç tedirgin olmaslm kızlar bende bugun gittim kontrle klomen kullandım sadece sağ ve solda yumurtam olmus sagdaki pek gelişmemiş soldaki iyi drumda dedi cmrtsi çatlatma iğnesi olucam klomenle sadee 1 tane yumurtam olustu normalmi bu ya bn hc bişey anlamadım
Normal canım hiç tedirgin olma
Bende 5 tane gelişti ama benim vücudum her turlu ilacı hemen kabul ediyor .. Doktorun sana bisey soylemediyse tedirgin olmana gerek yok.. Hiç yumurta olusmamasindan iyidir
Dolmustayim canım gidiyorum araba geç gelince maalesef geç kalıyorum 15dakikalik yolum kaldı 10dakika da yürüme mesafesi bucukta orda olurum en kötüNaptın canım gittinmi doktora
Bende idrar testi yaptırdım çıkmamıştı adetten 2 gün geçince anca çıkmıştı evet kana daha çabuk geçiyor ama bazen geç döllenmeden dolayı kanda da görünmeyebiliyorKızlar ben yarın doktora kontrole gideceğim adetime bir gün var bakalım ne diyecek ben adetime bir hafta kala kan tahlili yaptırdım ama negatif çıktıyarın ne diyecek doktor
Dolmustayim canım gidiyorum araba geç gelince maalesef geç kalıyorum 15dakikalik yolum kaldı 10dakika da yürüme mesafesi bucukta orda olurum en kötü
Bende idrar testi yaptırdım çıkmamıştı adetten 2 gün geçince anca çıkmıştı evet kana daha çabuk geçiyor ama bazen geç döllenmeden dolayı kanda da görünmeyebiliyor
Yok kız çıktım bile doktorun yanındanaaa sen hala gitmedinmi
Kızlar yine kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç dua edin nooolur çok stres yaptım
Şimdiden bakıp göremezsek üzmek istemiyorum seni kan tahlili yaptır yine 900lere çıkmışsa bakicam dedi bende 3 saat sonra arayıp sonucu ogrencem ona gore yarin yine gidicem canımhayırlısı inşallah canım neden kan verdin ultrasonla bakmadımı
İşte canım.oda var umut ve umutsuzluk arasindayim şuanBende idrar testi yaptırdım çıkmamıştı adetten 2 gün geçince anca çıkmıştı evet kana daha çabuk geçiyor ama bazen geç döllenmeden dolayı kanda da görünmeyebiliyor
Umutsuzluk yok sadece kendini çok kaptırma yeterli ama sıkma kendini sabret bakalım yarına kadar Allah büyükİşte canım.oda var umut ve umutsuzluk arasindayim şuan
Şimdiden bakıp göremezsek üzmek istemiyorum seni kan tahlili yaptır yine 900lere çıkmışsa bakicam dedi bende 3 saat sonra arayıp sonucu ogrencem ona gore yarin yine gidicem canım
Ay valla sorma ya dogana kdr artk ben 9 doğurur milleti de catlatirim stresimdenhayırlısı olsun canım hamile kalana kadar bi stres kaldıktan sonra ayrı bi stres hele doğduktan sonra bambaşka bişi nolcak bu kadınların hali bilmiyorum
yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya hayırlısı ile canım inşallah ama bence güzel olacak herşey sakın stres yapma
Valla canım Rabbim büyük ama bilmiyorum.canım sıkkın içinde korku varUmutsuzluk yok sadece kendini çok kaptırma yeterli ama sıkma kendini sabret bakalım yarına kadar Allah büyük
Korkunu anlayabiliyorum canım inan ... Doktor mu çağırdı yarın gel diye ?Valla canım Rabbim büyük ama bilmiyorum.canım sıkkın içinde korku var
Evet canım ovulasyon testi yaptım ama tutturamadım yani çift çizgiyi görememiştim. 11 şubat son adetim. Adrtimden 12.-14.-16.günlerde yaptım ama dediğim gibi çift çizgi tutmadı ki zaten ben yumutladığımı anlayabiliyodum akıntım yoğun oluyo. Martın 2. Sinde dediğim akıntıyı yaşadım ve değerlendirdim. Ozaman tuttuğunu düşünüyorum. Yani adetime 10 gün önce döllenme olmuş olabilir.g_mutlu çok güzel haber işallah cuma keseyi görürsün.
geç döllenme neden ve nasıl oldu? sen ovülasyon testi falan yapmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?