2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım stres yapma lütfen psikolojik olarak rahat ol canım yoksa bebişlerimiz etkileniyoo
Ay valla elimde olsa yayacam kendimi ama elimde değil .. Bir de bakmayinca ultrason ile o da strese sokuyor .. Kan vere vere artik damar da kalmayacak sol kol ağrıyor diye sağdan verdim bu seferde bakalım hayırlısıni diliyorum Rabbimden .. Yüzümüz güler inşaallah

Öyle canım yaa kan vermekten benim kollatımda mahvoldu. Evet ultrasonda bi görsek bende çok rahatlıcam ama hayırlısı bakalım. Haftaya cumaya bidaha kan vercem en azondan 1 haftada kollarım iyileşir biraz :)

folik asit vücutta depolanmayan bir vitamin hem size hem bebeğe faydalı yani 3 ay öncesinden diyorlar ama 6 ay da olsa bu bir zararı yok korkmadan için biran önce başlayın

Kizlar benim adetime 4 gun var bhcg baktirdim dr degere yakin ama bisry diyemem dedi 1 hafta sonra geldedii boyle erken baktiripta yukselen oldu mu

Öyle canım yaa kan vermekten benim kollatımda mahvoldu. Evet ultrasonda bi görsek bende çok rahatlıcam ama hayırlısı bakalım. Haftaya cumaya bidaha kan vercem en azondan 1 haftada kollarım iyileşir biraz :)
Aynen canım toparlanirsin biraz daha en azından

Kizlar benim adetime 4 gun var bhcg baktirdim dr degere yakin ama bisry diyemem dedi 1 hafta sonra geldedii boyle erken baktiripta yukselen oldu mu
çok duydum burda 2,5 lerde çıkıp da sonradan yükselen hamileyim diye yazanı umudunu kaybetme ama çokda fazla kaptırma kendini

Aynen benımde, adete 10 gün kala çatlamış, bende yanlış biliyormuşum yavvv

Kızlar ben birisinden duydum.incir kuru iyi değilmiş
İncir kürü diye soylemeyelim onu canım da şöyle diyelim. Kadinlik hormonlarndan biri yüksek ya da dusuk ise hiçbir kur bitki vs tepkime yapar.. Bu yüzden bitki çayı bile içecek olsak önce hormonlara baktırmak gerekiyor

Bende bebeğe karar verince bir jinekologa gittim aralık ayında. Bana ocak ayından itibaren folik asit kullanmamı önerdi. İşte adetimi bekliyorum. Bakalım sıradaki yumurtlamamda deniyeceğiz işallah. Allah hayırlısını nasip etsin.

Yabancı sitelerde folik asitin gebeliğe ve hatta 2iz gebeliğe etkisi üzerine makaleler de var.

İncir kürü ile ilgili çok olumlu yorumlar var ama bence de hormon dengesini bozmak doğru değil. Bitkisel bile olsa herşeyin fazlası zarar olabilir.

Canım benim adetim 4 gün geçtikten sonra 3,7 çıktı. Dr haftaya bidaha bakıcaz dedi . Ben dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce kanverdikten 5 gün sonra kan verdim. 114,7 çıktı. Bugüne kadar değerim biraz yavaş yükseldi ama bugün daha iyi. Yani umudunu kaybetme tekrarla mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…