- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.681
Canım stres yapma lütfenKızlar yine kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç dua edin nooolur çok stres yaptım
Ay valla elimde olsa yayacam kendimi ama elimde değil .. Bir de bakmayinca ultrason ile o da strese sokuyor .. Kan vere vere artik damar da kalmayacak sol kol ağrıyor diye sağdan verdim bu seferde bakalım hayırlısıni diliyorum Rabbimden .. Yüzümüz güler inşaallahCanım stres yapma lütfenpsikolojik olarak rahat ol canım yoksa bebişlerimiz etkileniyoo
Yok canım ben kendim kontrole gideceğimKorkunu anlayabiliyorum canım inan ... Doktor mu çağırdı yarın gel diye ?
Şimdi bir de folik asiti soracagimYok canım ben kendim kontrole gideceğim
Öyle canım yaa kan vermekten benim kollatımda mahvoldu. Evet ultrasonda bi görsek bende çok rahatlıcam ama hayırlısı bakalım. Haftaya cumaya bidaha kan vercem en azondan 1 haftada kollarım iyileşir biraz :)Ay valla elimde olsa yayacam kendimi ama elimde değil .. Bir de bakmayinca ultrason ile o da strese sokuyor .. Kan vere vere artik damar da kalmayacak sol kol ağrıyor diye sağdan verdim bu seferde bakalım hayırlısıni diliyorum Rabbimden .. Yüzümüz güler inşaallah
Canım hamileliğe karar verdiğim gün folik asit içmeye başladım hemde doktora falan sormadan. Hamile kalmaya yardımcı değil eğer bebek olursa gelişimi açısından faydalı diolar ama bence gebe kalmyada faydası var.Şimdi bir de folik asiti soracagim
Aynen canım toparlanirsin biraz daha en azındanÖyle canım yaa kan vermekten benim kollatımda mahvoldu. Evet ultrasonda bi görsek bende çok rahatlıcam ama hayırlısı bakalım. Haftaya cumaya bidaha kan vercem en azondan 1 haftada kollarım iyileşir biraz :)
çok duydum burda 2,5 lerde çıkıp da sonradan yükselen hamileyim diye yazanı umudunu kaybetme ama çokda fazla kaptırma kendiniKizlar benim adetime 4 gun var bhcg baktirdim dr degere yakin ama bisry diyemem dedi 1 hafta sonra geldedii boyle erken baktiripta yukselen oldu mu
Dualarımız seninle canımKızlar bana da dua edin lütfen
Evet canım ovulasyon testi yaptım ama tutturamadım yani çift çizgiyi görememiştim. 11 şubat son adetim. Adrtimden 12.-14.-16.günlerde yaptım ama dediğim gibi çift çizgi tutmadı ki zaten ben yumutladığımı anlayabiliyodum akıntım yoğun oluyo. Martın 2. Sinde dediğim akıntıyı yaşadım ve değerlendirdim. Ozaman tuttuğunu düşünüyorum. Yani adetime 10 gün önce döllenme olmuş olabilir.
İncir kürü diye soylemeyelim onu canım da şöyle diyelim. Kadinlik hormonlarndan biri yüksek ya da dusuk ise hiçbir kur bitki vs tepkime yapar.. Bu yüzden bitki çayı bile içecek olsak önce hormonlara baktırmak gerekiyorKızlar ben birisinden duydum.incir kuru iyi değilmiş
Sende hamile kalmadan yardımcı oldu muCanım hamileliğe karar verdiğim gün folik asit içmeye başladım hemde doktora falan sormadan. Hamile kalmaya yardımcı değil eğer bebek olursa gelişimi açısından faydalı diolar ama bence gebe kalmyada faydası var.
Ben hiçbir şekilde kur falan kullanmadm canım ama dediğim gibidir hatta kullanan arkadaşlarım varSende hamile kalmadan yardımcı oldu mu
Canım ben ocağın sonu şubat başı gibi bebek istemeye başladık. Ve ben folik asit kullanmaya başladım. İlk denememizde şükürler olsunki tuttu :)Sende hamile kalmadan yardımcı oldu mu
Canım benim adetim 4 gün geçtikten sonra 3,7 çıktı. Dr haftaya bidaha bakıcaz dedi . Ben dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce kanverdikten 5 gün sonra kan verdim. 114,7 çıktı. Bugüne kadar değerim biraz yavaş yükseldi ama bugün daha iyi. Yani umudunu kaybetme tekrarla mutlakaKizlar benim adetime 4 gun var bhcg baktirdim dr degere yakin ama bisry diyemem dedi 1 hafta sonra geldedii boyle erken baktiripta yukselen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?