- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.701
Canım maşşallahKızlar az önce hastaneyi aradım değerim 1047,43 çıkmış maşallahhhhh yarın ultrasonda bakılacak
tamam canım inşaallah görünürCanım maşşallahçok sevindim. Yarın bebişini gördükten sonrada yazmayı unutma :) bende heycanlandım bak şimdiii
Yok canım bence ama doktoruna tabi sor ama dediklerine göre 2 kat artması gerekiyomuş. Senki çok iyi yaniii :)tamam canım inşaallah görünürama 2 günde 2.5 katlamış bunu kafama takmama gerek yok herhalde ?
doktorum çıkmıştı ben aradğımda bende hastaneyi aradım direkt .. cepten ulaştım adama ama adam yemekteymiş çok utandımYok canım bence ama doktoruna tabi sor ama dediklerine göre 2 kat artması gerekiyomuş. Senki çok iyi yaniii :)
Kız benimde 936 çıktı Çarşamba gitcektim bu değerle görünür diye pazartesi gidecem içhhihihihihi Maaşallah bizim bebelereeeKızlar az önce hastaneyi aradım değerim 1047,43 çıkmış maşallahhhhh yarın ultrasonda bakılacak
Yok canım ya dr zaten tahmini söylemiş ha 100 eksik ha 100 fazla :))) merak etme canım önemli olan yükseliyo olmasıymışş:)doktorum çıkmıştı ben aradğımda bende hastaneyi aradım direkt .. cepten ulaştım adama ama adam yemekteymiş çok utandımyarın gel canım bakalım sonucuna dedi dayanamadımmm aradım hastaneyi.. o tahmini 900lerde olması gerekiyor normal şartlarda demişti 100 fazla bişeycik yapmaz herhalde
maşallah canıııımKız benimde 936 çıktı Çarşamba gitcektim bu değerle görünür diye pazartesi gidecem içhhihihihihi Maaşallah bizim bebelereee
Tamammmmmmmm teşekkür ederim içim rahatladıYok canım ya dr zaten tahmini söylemiş ha 100 eksik ha 100 fazla :))) merak etme canım önemli olan yükseliyo olmasıymışş:)
ben varım Can'ım 3.47 ydi adetten 5 gün önce şimdi hamileyimKizlar benim adetime 4 gun var bhcg baktirdim dr degere yakin ama bisry diyemem dedi 1 hafta sonra geldedii boyle erken baktiripta yukselen oldu mu
5 gün geçti beybiiii cumartesi 58.92 çıkmıştı bugün öyle 936 çıktııı kese görünür dimi sen gittinmi çok heyecanlı dimi beklemek zorrrrmaşallah canıııımadetinden kaç gün geçti kuzum
Benimde 5 gün geçti canım 2gun önce 454du şimdi ise bildiğin gibi işte5 gün geçti beybiiii cumartesi 58.92 çıkmıştı bugün öyle 936 çıktııı kese görünür dimi sen gittinmi çok heyecanlı dimi beklemek zorrrr
ne güzel bir haber havalara uçmuşsundur:) burada birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki birinin sevinci hepimizi etkiliyor ve umut oluyor:) Allah herkesin gönlüne göre versinKızlar az önce hastaneyi aradım değerim 1047,43 çıkmış maşallahhhhh yarın ultrasonda bakılacak
Evet çok sevindim :) damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmis... Dualarimdasiniz topyekûn:))ne güzel bir haber havalara uçmuşsundur:) burada birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki birinin sevinci hepimizi etkiliyor ve umut oluyor:) Allah herkesin gönlüne göre versin
Ayyy ne güzel heyecanlar ya, bambaşka duygular, hep böyle güzel gider inşallah :)Benimde 5 gün geçti canım 2gun önce 454du şimdi ise bildiğin gibi iştevalla beklemek çok zor ama değerleri yükseldikce içim rahatliyor . valla 900olursa ultrasonda bakarız dedi bugün doktorm bana bakalım yarın neler olacak :))))
Maşallah canım :)))Selam kızlar test sonucum 165,7 pozitif :)))))))))) hamileyim
İnşaAllah canım :)) Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın aaamiinnnnAyyy ne güzel heyecanlar ya, bambaşka duygular, hep böyle güzel gider inşallah :)
Merhaba canım bende ikinci çocuk için uğraşıyorum ilk asilamam tutmadı kimyasal gebelik oldu bhcg önce yükseldi sonra duzenli artmadi adet gibi düşük oldu ilk kez yaşadım böyle bir şeyi. Sormak istediğim acaba bundan sonra ikinci aşılama için ilk adeti mii beklicem bilgin var mine diyosun yaçok üzüldüm gerçekten !!!! Değerim kaç çıkmıştı senin ?? ne diyeceğimi şaşırdım resmen
Canım benim de aynen senin gibi yükselmedi adet olur gibi attım.şimdi sanırım ilk adetimi beklicem ikinci aşılama içinKızlar hamile olanlara çok sevindim :)) bende hafta başında almıştım hamilelik haberimi yalnız kan değerlerim 2 kat artmıyomuş. Hamileliğime sevinemeden kara kara düşünmeye başladım. Yarın tekrar kan değerlerime bakılacak. Takipteyim yani. Nolur dua edin benim içinkorkuyorum çok.. İnşallah değerlerim yükselirrrr
Aynı yastayiz aynı durumdayız canım benim de bir kızım var 3.5 yasında bir oğlumuz olsun istiyoruz ilk asilamam tutmadı ne yazıkki ikinci için adet bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsuninşallah canım hayırlısı artık yaşım 35 hatta 36 sayılır acele ediyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?