2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yok canım bence ama doktoruna tabi sor ama dediklerine göre 2 kat artması gerekiyomuş. Senki çok iyi yaniii :)
doktorum çıkmıştı ben aradğımda bende hastaneyi aradım direkt .. cepten ulaştım adama ama adam yemekteymiş çok utandım yarın gel canım bakalım sonucuna dedi dayanamadımmm aradım hastaneyi.. o tahmini 900lerde olması gerekiyor normal şartlarda demişti 100 fazla bişeycik yapmaz herhalde

Yok canım ya dr zaten tahmini söylemiş ha 100 eksik ha 100 fazla :))) merak etme canım önemli olan yükseliyo olmasıymışş:)

5 gün geçti beybiiii cumartesi 58.92 çıkmıştı bugün öyle 936 çıktııı kese görünür dimi sen gittinmi çok heyecanlı dimi beklemek zorrrr
Benimde 5 gün geçti canım 2gun önce 454du şimdi ise bildiğin gibi işte valla beklemek çok zor ama değerleri yükseldikce içim rahatliyor . valla 900olursa ultrasonda bakarız dedi bugün doktorm bana bakalım yarın neler olacak :))))

ne güzel bir haber havalara uçmuşsundur:) burada birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki birinin sevinci hepimizi etkiliyor ve umut oluyor:) Allah herkesin gönlüne göre versin
Evet çok sevindim :) damdan düşenin halini yine damdan düşen anlarmis... Dualarimdasiniz topyekûn:))

Ayyy ne güzel heyecanlar ya, bambaşka duygular, hep böyle güzel gider inşallah :)

ne diyosun ya çok üzüldüm gerçekten !!!! Değerim kaç çıkmıştı senin ?? ne diyeceğimi şaşırdım resmen
Merhaba canım bende ikinci çocuk için uğraşıyorum ilk asilamam tutmadı kimyasal gebelik oldu bhcg önce yükseldi sonra duzenli artmadi adet gibi düşük oldu ilk kez yaşadım böyle bir şeyi. Sormak istediğim acaba bundan sonra ikinci aşılama için ilk adeti mii beklicem bilgin var mi

Canım benim de aynen senin gibi yükselmedi adet olur gibi attım.şimdi sanırım ilk adetimi beklicem ikinci aşılama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…