2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım aşılama hakkında hiçbir bilgim yok inan ki ben doğal yollardan hamile kaldım çünkü sadece klomen kullandım o da uyarilsin diye çünkü kistim var benim .. Doktorun sana bisey söylemedi mi ???

Kızlar bn her zaman 5 gün erken adet oluyordum ve halen olmadım cesaret edip hamilelik testi yapamıyorum acaba hamilemiyim

Aynı gidiyoruz inş sağlıkla alalım kucağımıza bende pazartesi gidicem

Ay canım benim çok tsk ederim allah hepimiz gönlüne göre versin ben cumartesi kahve rengi gibi leke gördüm daha görmedim bu ay klomen kullandım ve benim daha önce 2 tane bebeğim karında öldü

Ay canım benim çok tsk ederim allah hepimiz gönlüne göre versin ben cumartesi kahve rengi gibi leke gördüm daha görmedim bu ay klomen kullandım ve benim daha önce 2 tane bebeğim karında öldü
Bende klomen kullandım adet günümde kahvrengi akıntı oldu daha önceden de bende olurdu akıntılar çikolata kisti var çünkü bekledim kesildi ertesi gün yine geldi sonra birden kesildi ve normal akintilar başladı sulu sarımsı şeffaf ve beyZ olarak devam etti sonra dayanamadım test yaptım sonuç pozitif çıktı .. Hadi yaaa sabah yap işte ne olacak kiki öyle de böyle de ogreneceksin.. Bebeklerin için üzüldüm ama Allah büyük herşey sınav.. İnşallah iyi bir doktora gidiyorsndr

Kızlar benim reglim de çok düzenli gelmedi 3 gün geldi sonra az az geldi bende şüphelendim geç döllenme olabilir mi diye bugün test yaptım negatif artık ümidimiz bu ay olur inşallah

Aynen canım ya o kahve rengi akıntı sonrası sarı sonra su gibi akıntı oldu ve ben adet oldum zannediyordum lavaboya gidiyorum yarın yapacam ama çok korkuyorum

Kızlar benim reglim de çok düzenli gelmedi 3 gün geldi sonra az az geldi bende şüphelendim geç döllenme olabilir mi diye bugün test yaptım negatif artık ümidimiz bu ay olur inşallah
Yerleşme kanaması zaten öyle ped dolduracak kadar olmaz canım .. Hafif akıntılarla olur.. Rabbim bu ay yüzünü guldursun inşallah

Inşallah yarın ilk işim o olacak kızlar ve benim hamile kalmam hayatımda çok şeyi değiştirecek
Yap canım yap inşallah hamilesindir de şu stres sana mutluluk olarak geri döner.. Hayatın olumlu yönde her daim degissin bebeğe şartlama kendini.. Ne yaşadığını elbette bilemem ama şartlama kendini nefes aldığın her dakika mutluluk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…