2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım bu güzel perşembe mübarek gece de Rabbim gönlüne göre versin ama gerçekte artık uykularım gelmiyor bugün karşı komşum bebeği oldu eve geldim ağladım elimde değil bende anne olmak istiyorum bende o duyguyu tatmak istiyorum kocamla mutlu huzurlu çocuklu bir Yuvam olsun istiyorum

Allah'ım seninde gönlüne gore versin.. Ağlama lutfen.. Allah sevdiği kuluna dert verir ve dua beklermiş bol bol dua edelim duadan ağzımız yamulmaz.. Sen şimdi birak başkasının bebisini Allah onu anasına babasına bağışlasn kendine fokuslan ve yarin sabahhhhh hemen test yap ve buraya sonucu ne olursa olsun yazzz

Bende cok takmamaya calisiyorum ama elimde degil adet oldum diye tutttum kendimi simdi cok sacma nedenden agliyorum duygusallikta var tabi

Canlarım bu gece bana uyku olmaz artık yarın test yapıp inşallah o güzel haberi burda paylaşacağım lütfen tek isteğim dua edin bana
Lutfen yat dinlen ya bebek varsa ? Günah değil mi o bebise uykusuz kalıyorsun tut ki yok bu sefer sana da günah dinlenmen lazım sağlam bir uyku çek .. Hayırlı haberlerini bekliyorum Allah'a emanet olun hepiniz sabah erkenden doktora gitmem lazım .. Ama mutlaka yaz canım

Rabbim sesini duysun inşallah vardır inşallah yarın sonuç yazacm
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."

Aswen sen gerçekten çok büyük yürekli bi insansın Rabbim yüzünü her daim güldürsün...Burdaki herkese elinden geldiğince cvp vermeye teselli etmeye çalışıyorsun...inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bebeğini sağ salim kucağına alırsın cnm

Hayırlı sabahlar kızlar,Dualarınızın kabul olduğu,belalardan sıyrıldığımız,af dualarımızın kabul olduğu, göbişlerinizin bebekle dolduğu HAYIRLI BİR CUMA DİLİYORUM.. hamişlerimizin hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçirmesini Yüce Rabb'imden diliyorum

Kızlar maşallah hepinizden ne güzel haberler geliyor. Herkes maşallah desin birbirine. Bide darısı tüm isteyenlere benim BAT'a 2 gün kaldı

Canım,o güzel yürek burdaki herkeste var güzel bakan güzel görürmüş.. İnsan insanın aynasıdır...

Kızlar maşallah hepinizden ne güzel haberler geliyor. Herkes maşallah desin birbirine. Bide darısı tüm isteyenlere benim BAT'a 2 gün kaldı
Az kalmış,inşaAllah mutlu bir sonuçla karşı karşıya kalırsın.. Rabbim bu hayırlı günde sesimizi duyup karşılık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…