- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.741
Allah'ım seninde gönlüne gore versin.. Ağlama lutfen.. Allah sevdiği kuluna dert verir ve dua beklermiş bol bol dua edelim duadan ağzımız yamulmaz.. Sen şimdi birak başkasının bebisini Allah onu anasına babasına bağışlasn kendine fokuslan ve yarin sabahhhhh hemen test yap ve buraya sonucu ne olursa olsun yazzzCanım bu güzel perşembe mübarek gece de Rabbim gönlüne göre versin ama gerçekte artık uykularım gelmiyor bugün karşı komşum bebeği oldu eve geldim ağladım elimde değil bende anne olmak istiyorum bende o duyguyu tatmak istiyorum kocamla mutlu huzurlu çocuklu bir Yuvam olsun istiyorum
Allah büyük.. Umarım bir dahaki sefere gelir bebişinBende adet oluyorum bu ayda olmadı rabbim en kisa zamanda nasip etsin bizlere
Bende cok takmamaya calisiyorum ama elimde degil adet oldum diye tutttum kendimi simdi cok sacma nedenden agliyorum duygusallikta var tabiCanım bu güzel perşembe mübarek gece de Rabbim gönlüne göre versin ama gerçekte artık uykularım gelmiyor bugün karşı komşum bebeği oldu eve geldim ağladım elimde değil bende anne olmak istiyorum bende o duyguyu tatmak istiyorum kocamla mutlu huzurlu çocuklu bir Yuvam olsun istiyorum
İnsallah insallahAllah büyük.. Umarım bir dahaki sefere gelir bebişin
Lutfen yat dinlen ya bebek varsa ? Günah değil mi o bebise uykusuz kalıyorsun tut ki yok bu sefer sana da günah dinlenmen lazım sağlam bir uyku çek .. Hayırlı haberlerini bekliyorum Allah'a emanet olun hepiniz sabah erkenden doktora gitmem lazım .. Ama mutlaka yaz canımCanlarım bu gece bana uyku olmaz artık yarın test yapıp inşallah o güzel haberi burda paylaşacağım lütfen tek isteğim dua edin bana
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''Rabbim sesini duysun inşallah vardır inşallah yarın sonuç yazacm
ÜZülme canım Hakkı'nda hayırlısı olsunBende adet oluyorum bu ayda olmadı rabbim en kisa zamanda nasip etsin bizlere
Amin canım biraz ônce hem agliyorum hem gülüyorum esimde sasirdi cok stres yaptim ondan sanirimÜZülme canım Hakkı'nda hayırlısı olsun
Tebrikleeerrrrrr Hoşgeldin güzel anne sağlıkla inşallah
Aynen canım ya o kahve rengi akıntı sonrası sarı sonra su gibi akıntı oldu ve ben adet oldum zannediyordum lavaboya gidiyorum yarın yapacam ama çok korkuyorum
Canım,o güzel yürek burdaki herkeste var güzel bakan güzel görürmüş.. İnsan insanın aynasıdır...Aswen sen gerçekten çok büyük yürekli bi insansın Rabbim yüzünü her daim güldürsün...Burdaki herkese elinden geldiğince cvp vermeye teselli etmeye çalışıyorsun...inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bebeğini sağ salim kucağına alırsın cnm
Az kalmış,inşaAllah mutlu bir sonuçla karşı karşıya kalırsın.. Rabbim bu hayırlı günde sesimizi duyup karşılık versin...Kızlar maşallah hepinizden ne güzel haberler geliyor. Herkes maşallah desin birbirine. Bide darısı tüm isteyenlere benim BAT'a 2 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?