2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

maşallah canım çok sevindim değerin süper senin mercimek biraz hızlı çıktı galiba

maşallah maşallah maşallah
Hemde ne hızlı hızına yetişemiyorum Benim ailemde ikiz var abilerim ikiz daha önce de annem ikiz bebeklerini düşürmüş eğer anneye çektiysem benimde ikizlerimin olma ihtimali var Herkes ikiz mi kız yoksa diye sorup duruyor bu sebepten ama En güzelini Allah bilir sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da gerisi teferruat

ooo ikiz süper çok severim hayırlısı neyse o olsun sağlıkla inşallah canım

Gunaydıınn tekrar arkadaşlarım:) kızlar ya ben belirti var mı yok mu takip edemiyorum çünkü nezleyim burnum musluk gibin:))) ağzımda metal tadı devam ediyor ve yemekten on dk sonra sanki yememiş gibi midem değişik oluyo böyle burkuluyo?? Sizce bunlar nezleden midir ya şansıma bakın:)))

Test yapmadın mi sen ?

Canım elimde değil ki benim bu çocuğa çok ihtiyacım var bu çocuk hayatımı çok değiştirecek ve ben anne olmak istiyorum anne hayalerîyle yatıp kalkıyorum ama olmuyor olmuyor ben ona kıyafetler almışm onları sabaha kadar baktım baktım durdum hayallerim hep yarım kalıyor

Ayy ikiz olsun ne güzel bende ikiz isterim çook

Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…