- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.761
Kızlar az önce hastaneyi aradım değerim 1047,43 çıkmış maşallahhhhh yarın ultrasonda bakılacak
Hemde ne hızlı hızına yetişemiyorummaşallah canım çok sevindim değerin süper senin mercimek biraz hızlı çıktı galiba
maşallah maşallah maşallah
Hemde ne hızlı hızına yetişemiyorumBenim ailemde ikiz var abimlerim ikiz daha önce de annem ikiz bebeklerini düşürmüş eğer anneye çektiysem benimde ikizlerimin olma ihtimali var Herkes ikiz mi kız yoksa diye sorup duruyor bu sebepten ama En güzelini Allah bilir sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da gerisi teferruat
Aynen canım inşaAllah bakalım bugün ultrasona giricem inşaallah herşey yolundadırooo ikiz süper çok severim hayırlısı neyse o olsun sağlıkla inşallah canım
Test yapmadın mi sen ?Gunaydıınn tekrar arkadaşlarım:) kızlar ya ben belirti var mı yok mu takip edemiyorum çünkü nezleyim burnum musluk gibin:))) ağzımda metal tadı devam ediyor ve yemekten on dk sonra sanki yememiş gibi midem değişik oluyo böyle burkuluyo?? Sizce bunlar nezleden midir ya şansıma bakın:)))
Test yapmadın mi sen ?
Canım beniiiimmmmm uzulme sakin Rabbim böyle buyurmus böyle oldu ... Ne demek uyumadm uyuyacak ve dinleneceksin lutfen kendini harap etme bu ay tutar insallah bebisinCanlarım sabaha kadar uyumadm çünkü akşam adet oldum
Kanda cikr diye biliyorum ben canım istersen git bi yaptırcanım benim daha adetime bir hafta var testte çıkmaz. Kanda baktırsam çıkar mı çünkü ilaç kullanamıyorum hasta olduğum için.
canım bat haftaya cumartesi ama 8 gün var çıkar mı dersin?Kanda cikr diye biliyorum ben canım istersen git bi yaptır
Hmmm biraz daha bekle sen en iyisi ... Ne olur ne olmaz yine..canım bat haftaya cumartesi ama 8 gün var çıkar mı dersin?
bugün işe gidemiycem rapor alayım diye gidicem doktora da ondan dedimHmmm biraz daha bekle sen en iyisi ... Ne olur ne olmaz yine..
Ayy ikiz olsun ne güzel bende ikiz isterim çookHemde ne hızlı hızına yetişemiyorumBenim ailemde ikiz var abilerim ikiz daha önce de annem ikiz bebeklerini düşürmüş eğer anneye çektiysem benimde ikizlerimin olma ihtimali var Herkes ikiz mi kız yoksa diye sorup duruyor bu sebepten ama En güzelini Allah bilir sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da gerisi teferruat
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım elimde değil ki benim bu çocuğa çok ihtiyacım var bu çocuk hayatımı çok değiştirecek ve ben anne olmak istiyorum anne hayalerîyle yatıp kalkıyorum ama olmuyor olmuyor ben ona kıyafetler almışm onları sabaha kadar baktım baktım durdum hayallerim hep yarım kalıyor
Bi git yaptır o zaman istersen ama ben erken diye düşünüyormbugün işe gidemiycem rapor alayım diye gidicem doktora da ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?