- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.781
Canım şartlama kendini lutfen .. Neler yaşadığını bilmiyorum ama şartlarsan stresten de olmaz .. Herşeyi bisey üzerine kurmaSağol canım allah razı olsun
Kesinlikle yaptirmalisiniz ... Hiç vakit kaybetmeyinKızlar size birsey soracağım ben daha önce 2 defa hamile kaldım düşük yaptım 1 yıldan fazla olmu kalmadm doktor da diyor sen rahim filmi çek eşin de test yapsın diyor sizce yapalım mı
Canım ben dün öğrendim değerim 2 ye katlamış, doktorum güzel gelişme dedi. Haftaya cuma tekrar kana bakılacak muhtemelen değerin yükselir keseyide görürüz o gün dedi. Allahıma şükürler olsun :) senin için üzüldüm canım ne kadar zor olduğunu o 1 gün içinde anladım. Allahım bebeğimi bizebağışlar inşallahCanım benim de aynen senin gibi yükselmedi adet olur gibi attım.şimdi sanırım ilk adetimi beklicem ikinci aşılama için
rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum bence de yapmalısın arkadaşımKızlar size birsey soracağım ben daha önce 2 defa hamile kaldım düşük yaptım 1 yıldan fazla olmu kalmadm doktor da diyor sen rahim filmi çek eşin de test yapsın diyor sizce yapalım mı
yolundadır tabii bulmuş rahat yeri ohhAynen canım inşaAllah bakalım bugün ultrasona giricem inşaallah herşey yolundadır
kesinlikle yaptır canım en kısa zamandaKızlar size birsey soracağım ben daha önce 2 defa hamile kaldım düşük yaptım 1 yıldan fazla olmu kalmadm doktor da diyor sen rahim filmi çek eşin de test yapsın diyor sizce yapalım mı
yolundadır tabii bulmuş rahat yeri ohh
hayırlısı canım görürsün inşallah keseyle bebişi :)
Belki sperm kalitesi düşüktür bu sebepten dolayı da bebek tutunamayabiliyor öyle dusunme yani Kocacın da gitsin doktora sende gitAma canım bende diyorum ki eşim de sorun olsa ben 2 defa hamile kalmazdm
amin canım Allah razı olsun senin de Cuma n hayırlı bereketli olsun inşallah cümlemizin inşallah bol bol dua edelim :)Kızlar herkese hayırlı, bereketli, bol dualı cumalar diliyorum. Allah bebiş isteyen, gönlünde ufacık hayali olupta dua eden herkesin duasını kabul etsin inşallah
Cumamız mübarek olsun kızlarrr, bugün hayırlı haberlerle dolsun topikçimizzz
Amin canim sen nasilsin iyisin dimiKızlar herkese hayırlı, bereketli, bol dualı cumalar diliyorum. Allah bebiş isteyen, gönlünde ufacık hayali olupta dua eden herkesin duasını kabul etsin inşallah
Kızlar herkese hayırlı, bereketli, bol dualı cumalar diliyorum. Allah bebiş isteyen, gönlünde ufacık hayali olupta dua eden herkesin duasını kabul etsin inşallah
tam zamanı canım mutlaka değerlendirinKizlar iki gündür birlikte olmuyoruz ve bu sabah avulasyon sivim geldi.yumurta aki kivaminda.bugünü değerlendirsem ise yarar mi?
tam zamanı canım mutlaka değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?