2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar size birsey soracağım ben daha önce 2 defa hamile kaldım düşük yaptım 1 yıldan fazla olmu kalmadm doktor da diyor sen rahim filmi çek eşin de test yapsın diyor sizce yapalım mı

Canım benim de aynen senin gibi yükselmedi adet olur gibi attım.şimdi sanırım ilk adetimi beklicem ikinci aşılama için
Canım ben dün öğrendim değerim 2 ye katlamış, doktorum güzel gelişme dedi. Haftaya cuma tekrar kana bakılacak muhtemelen değerin yükselir keseyide görürüz o gün dedi. Allahıma şükürler olsun :) senin için üzüldüm canım ne kadar zor olduğunu o 1 gün içinde anladım. Allahım bebeğimi bizebağışlar inşallah

Kızlar size birsey soracağım ben daha önce 2 defa hamile kaldım düşük yaptım 1 yıldan fazla olmu kalmadm doktor da diyor sen rahim filmi çek eşin de test yapsın diyor sizce yapalım mı
rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum bence de yapmalısın arkadaşım

amin canım Allah razı olsun senin de Cuma n hayırlı bereketli olsun inşallah cümlemizin inşallah bol bol dua edelim :)

Canim birşey daha soracagim.biz iki gündür birlikte olmuyoruz.bu sabah ovulasyon sivim geldi.bu aksami değerlendiren ise yarar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…