2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Amin canim benim.iyi olmama sevindim bildiğim kadarıyla bitki caylari ve maydonoz düşüğe sebep olduruyormus. Dikkat et canim.hamilelikte çok kilo almamakta önemli çok fazla karbonhidrat tuketmemeye calis. Bol meyve yiyebilirsiniz.inş.cuma günü hayirli haberi alirsin keseniz görünür. Dikkat etmeye calis yorulma elinden geldiğince uzanmaya calis canim

Canım çok sağol bilgilerin için en son p.tesi kahvaltıda maydanoz yemiştim bidahada yememişim allahtan. Bu dönem tam bebişin kalp ve beyninin oluştuğu dönemmiş yaa hep araştırma içindeyim o yüzden

Sağol tatlım, ben henüz doktora gitmedim, BAT 22 marttı, 2 gün geçince test yaptım, eşimin doğum gününde test pozitif çıktı,sonra kan da baktırdım dün akşam işte orda 165 çıktı, yrn da sabah muayeneye gidicem, sanırım bakar, çünkü ilk değerim ya bu, yükselip yükselmediğine

Kızlarr gittim doktora kan testi yaptı ama erken daha çıkmaz büyük ihtimal dedi
adetime 8gun var 1,2 çıktı. Sizin negatif testlerinizdeki değer kaçtı? Yani az bişi de olsa umut var mı?? Biliyorum çok erken ama

Canım ya keşke gitmeseydin şimdi stres yapıp.durcan..

Kızlar bugün sarımsı beyaz kıvamlı bi akıntım başladı göğüslerim sızlıyor bomba gibi oldular 19 unda ki ovulasyon tuttuysa bu kadar erken belirti olur mu yoksa psikolojik mi etkileniyorum sol kasığımda da sıvılar var bat a da daha 10 gün var

Olabilir canım kisiden kisiye degisiyor

Canım sen özele gidiyosun anladığım kadarıyla. Nereye ve kim doktorun?
Yalovada gidiyorum canım özele gidiyorum da strese soktu beni kufur edicem sonunda yaa 4 gundur gelip gidiyorum ben bir de köyden geliyorum 45dakika sürüyor iligim kemiğim kurudu para harcamaktan adamın keyfine !! Bakmadı keseye ya valla bakmadı gebeliğin normal gebelik stres olma pazartesi gel net gorunur dedi cidden çok gergnim (

Bende de öyle olmuştu canım

stres yapma canım yaa hem kendin hem bebiş için sağlıklıymış sonuçta maşallah keyfini çıkar keseyide görürsün bebeşin parmaklarını bile sayarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…