- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.821
İyiyim canım Allaha şükürler olsun. Daha yeni gördüm mesajınıbakalım bebeşimin şuan büyüdüğünü hisseder gibiyim. Hep araştırıyorum. Ne yemeliyim ne yememeliyim diye. Haftaya cumayı bekliyorum tekrar kana bakılıp kese görüncekmi diye? Hep bi heycan ve stres içindeyim iştee Allahım bu mübarek günde sana ve isteyen herkese nasip etsin canım
Canım daha gitmedm kuzenim de benle gelmek istediği için ona geçtim onu bekliyorumLady Strawberry canım merak ettim seni gördünmü bebişini ultrasonda??
Canım çok sağol bilgilerin içinAmin canim benim.iyi olmama sevindim bildiğim kadarıyla bitki caylari ve maydonoz düşüğe sebep olduruyormus. Dikkat et canim.hamilelikte çok kilo almamakta önemli çok fazla karbonhidrat tuketmemeye calis. Bol meyve yiyebilirsiniz.inş.cuma günü hayirli haberi alirsin keseniz görünür. Dikkat etmeye calis yorulma elinden geldiğince uzanmaya calis canim
Kız biz meraktan ölüyoruzzCanım daha gitmedm kuzenim de benle gelmek istediği için ona geçtim onu bekliyorum
Canım benim tekrar hayırlı olsun hamişliğin. Dediğin gibi ikimizinde adetten 10 gün önce çatlamış. Senin bat hangi gündü merak ettim. Kan değerinde benimkiyle hemen hemen aynı yükselişte? Doktorun başka kan tahlili falan yapıcakmı? Ayyy ne soru sordum
Az az gelmeye basladı canım oluyorum hayırlısı artıkİnşallah olmazsin :)
Ay yavrum ya doktor ameliyata girmiş onu bekliyorum .. Acil girdi herhalde yoksa yarin su saatte gel ameliyatım var derdi yarım saat sonra gelecek :sKız biz meraktan ölüyoruzzheycan durumun nasıl ???
Hayırlısı olsun mevlam neylerse güzel eylerAz az gelmeye basladı canım oluyorum hayırlısı artık
Canım ya keşke gitmeseydin şimdi stres yapıp.durcan..Kızlarr gittim doktora kan testi yaptı ama erken daha çıkmaz büyük ihtimal dedi
adetime 8gun var 1,2 çıktı. Sizin negatif testlerinizdeki değer kaçtı? Yani az bişi de olsa umut var mı?? Biliyorum çok erken ama
Öyle bugun görümemin hamile oldugunu ögrendim tabi sevindim ama insanin ici burkuluyor ister istemezHayırlısı olsun mevlam neylerse güzel eyler
Görümcemin yazacaktimHayırlısı olsun mevlam neylerse güzel eyler
işte nezleyim diye gittim. hamile olmayınca normalde değer sıfır mı çıkıyor cnm?Canım ya keşke gitmeseydin şimdi stres yapıp.durcan..
hadi gözünaydın tatlımm masallah diyelimKızlar az önce hastaneyi aradım değerim 1047,43 çıkmış maşallahhhhh yarın ultrasonda bakılacak
Canım sen özele gidiyosun anladığım kadarıyla. Nereye ve kim doktorun?Ay yavrum ya doktor ameliyata girmiş onu bekliyorum .. Acil girdi herhalde yoksa yarin su saatte gel ameliyatım var derdi yarım saat sonra gelecek :s
Olabilir canım kisiden kisiye degisiyorKızlar bugün sarımsı beyaz kıvamlı bi akıntım başladı göğüslerim sızlıyor bomba gibi oldular 19 unda ki ovulasyon tuttuysa bu kadar erken belirti olur mu yoksa psikolojik mi etkileniyorum sol kasığımda da sıvılar var bat a da daha 10 gün var
Yalovada gidiyorum canım özele gidiyorum da strese soktu beni kufur edicem sonunda yaa 4 gundur gelip gidiyorum ben bir de köyden geliyorum 45dakika sürüyor iligim kemiğim kurudu para harcamaktan adamın keyfine !! Bakmadı keseye ya valla bakmadı gebeliğin normal gebelik stres olma pazartesi gel net gorunur dedi cidden çok gergnimCanım sen özele gidiyosun anladığım kadarıyla. Nereye ve kim doktorun?
Bende de öyle olmuştu canımKızlar bugün sarımsı beyaz kıvamlı bi akıntım başladı göğüslerim sızlıyor bomba gibi oldular 19 unda ki ovulasyon tuttuysa bu kadar erken belirti olur mu yoksa psikolojik mi etkileniyorum sol kasığımda da sıvılar var bat a da daha 10 gün var
Yalovada gidiyorum canım özele gidiyorum da strese soktu beni kufur edicem sonunda yaa 4 gundur gelip gidiyorum ben bir de köyden geliyorum 45dakika sürüyor iligim kemiğim kurudu para harcamaktan adamın keyfine !! Bakmadı keseye ya valla bakmadı gebeliğin normal gebelik stres olma pazartesi gel net gorunur dedi cidden çok gergnim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?