2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

stres yapma canım yaa hem kendin hem bebiş için sağlıklıymış sonuçta maşallah keyfini çıkar keseyide görürsün bebeşin parmaklarını bile sayarsınız :)
Canım valla darlandim ya o kadar da rahat karşılıyor ki beni offfff darlandim artık dedim telefonda artık o bebisi görmek istiyorum

Merhaba arkadaslar ben martin 10 adet oldum ayin 21 ve bugun olduk esimle yumurtlama günüm gecmisdir sizce bana yardim edebilecek kimse varmi

Canım valla darlandim ya o kadar da rahat karşılıyor ki beni offfff darlandim artık dedim telefonda artık o bebisi görmek istiyorum
İlk gebeliğim de bende her hafta bi bahane uydurup giriyordum ultrasona özlediğimden hem de meraktan bi de özele gidiyodum hastanede değil muayenehane üstelik ama ultrason süperdi 3 boyutlu renkli gamzelerine kadar izliyordum anlıyorum canım ama sakin ol çok göreceksin ilerde inşaAllah bebişi :)

İnşallah gorurum artık ya bunca sıkıntı arasında bebek tutmuş görmek benim hakkım .. Değerlerin çok güzel yükselmiş ama görünmeyebilr pazartesi gel dedi bana dün için de yarın gel demişti dalga geçiyor sanki benimle

Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun durumunu çok iyi anlayabiliyorum . Allahım bu mübarek günde inşallah biran önce anneliği yaşatsın canım
çok tesekkur ederim.allah bana o duyguyu 1kez yaşattı.iyiki var oğluşum.şimdi biraz gözüm korktu açıkcası.yine dış gebelik olma ihtimalim daha yüksekmiş.hayirlisi olsun.

Canım kıyamam yaa sıkma canını da niye böyle yapmış dün sonuçta yarın gel diyen kendisi değilmiydi. Aslında okadar gitmişsin bi bakıverseydi elinemi yapışçaktı acaba?? Neyse canım en azından p.tesi görüceksin miniğini, onu düşün, hayalini kur nekadarda heycanlıyız yaaa.

çok tesekkur ederim.allah bana o duyguyu 1kez yaşattı.iyiki var oğluşum.şimdi biraz gözüm korktu açıkcası.yine dış gebelik olma ihtimalim daha yüksekmiş.hayirlisi olsun.
Hangi doktor bu ihtimal var diyor !!! Bir kere dış gebelik geçiren kadın ikinciye şansı %10 .. Sinir ediyor beni bu gamli baykuş doktorlar !!! Hiç korkma yok öyle bisey gitsinler biraz makale okusunlar madem okulu yarım yamalak okumuşlar

Dalga geçiyor sanki benimle anlamış değilim gerçekten .. Muayene ücreti odedim muayene ettiği yok beni !! Para veriyorsam o bebeğe bakacak arkadas çok gergnim ya (( dolmustayim eve gidiyorum boğazıma öküz oturmuş ağladım aglicam

aswencim çok şaşırdım muayne ücreti ödemene rağmen nasıl muayne etmez??

Deli mi ne?

aynen ya para almayı biliyor o zaman almasaydı bakmasaydı.

Ben de adet oldum bugün. İşallah son kırmızılarım olur.

İmkanın varsa doktorunu değiştir canım hakikaten olcak iş değil çok saçmalamış ilk haftaların daha şimdiden değiştir bence

Aaa bukadar saçmalık olmazki ama sen hem muayene parası öde hemde bakmasın. Bencede tatlım daha yolun başındayken başka bi doktor bul. Tabi bu şekilde söylemek kolay ama nekadardır o doktara gidiosun, güveniyomusun, bunlarıda düşün. Çünkü başka bi doktor demek tedavini şimdiye kadar bilmeyebilir belkide başka yöntemler uygulayabilir. Keşke madem bakmıcaksınız ben p.tesi öderim deseydin. İnsan paradan değil ama bu şekilde kandırılmış gibi hisseder

10gun içinde gidersem ücret almayacak ama ben taaa pazartesi verdim o parayı yani bana şimdi iki uç kere bakmış olsaydı benm de içim rahat olacaktı .. Salı günü çağırdı gelemem o zaman dedim..doktorum iyi birisi Allah için hakkını yemiyim yengemin kuzenimn de gittiği doktor ama ne bileyim şimdi içim soğudu sanki doktora karşı

Bebeğimi göremedigim için stres yapıyorum yoksa verdiğim para umrumda değil sadece kesesini görmek istiyorum.. Bana değerlerin normal deyip de enayi gibi paramı alamaz o zaman sadece bana kan testi ver sonuçlara göre konusuruz diyecekti ben o ücreti sonuçta ultrason için umutla veriyorum bilmiyorm pazartesi de bakmazsa paramı geri alıp beni ameliyat eden doktorumla devam edicem bundan sonra

Dediğim gibi pazartesi de bakmazsa ücretimi geri alicam .. Ekrana düşüyor benim ücret odedigim parada gözü olan biri olsam kan testini de 2defa orda yaptırmazdim .. Ben aha şimdi bakacak deyip seve seve verdim o parayı ki bundan önce verdiklerimn yanında çerez parası gibi olur ... Yani anlayacağın gözüm parada değil... Sadece görmek istiyorum ... Bir de ben 45dakika dolmuş ile 15dakika da yürüme mesafesi yol gidiyorum değerlerin 900olsun bakarız demişti 1047 gorunmez diyor bana

Yani canım tabi bi tuhaflık var bu işte ama sıkma canını. P.teside bakmazsa güzelce konuş başka doktoru tercih ettirmeyin bana deyin. İnsan olanda anlar bence. Yeni annelerin duygusuyla oynamasın bencee

gözün para da da olabilir ayrıca. Kolay mı kazanıyoruz o parayı da kolay harcayalım. Herkes hakettiği parayı almalı.

Anlıyorum seni.. insan enayi yerine konmayı ve en çokta umursanmamayı takıyor kafasına.
Doktorun iyi olduğuna inanıyorsan biraz daha bakıp sonradan da değişebilirsin.

Neyse sen içinde çok güzel bir mucize taşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…