- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.841
Bende de öyle olmuştu canım
Canım valla darlandim ya o kadar da rahat karşılıyor ki beni offfff darlandim artık dedim telefonda artık o bebisi görmek istiyorumstres yapma canım yaa hem kendin hem bebiş için sağlıklıymış sonuçta maşallah keyfini çıkar keseyide görürsün bebeşin parmaklarını bile sayarsınız :)
İlk gebeliğim de bende her hafta bi bahane uydurup giriyordum ultrasona özlediğimden hem de meraktan bi de özele gidiyodum hastanede değil muayenehane üstelikCanım valla darlandim ya o kadar da rahat karşılıyor ki beni offfff darlandim artık dedim telefonda artık o bebisi görmek istiyorum
İnşallah gorurum artık ya bunca sıkıntı arasında bebek tutmuş görmek benim hakkım .. Değerlerin çok güzel yükselmiş ama görünmeyebilr pazartesi gel dedi bana dün için de yarın gel demişti dalga geçiyor sanki benimleİlk gebeliğim de bende her hafta bi bahane uydurup giriyordum ultrasona özlediğimden hem de meraktan bi de özele gidiyodum hastanede değil muayenehane üstelikama ultrason süperdi 3 boyutlu renkli gamzelerine kadar izliyordum anlıyorum canım ama sakin ol çok göreceksin ilerde inşaAllah bebişi :)
çok tesekkur ederim.allah bana o duyguyu 1kez yaşattı.iyiki var oğluşum.şimdi biraz gözüm korktu açıkcası.yine dış gebelik olma ihtimalim daha yüksekmiş.hayirlisi olsun.Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsundurumunu çok iyi anlayabiliyorum . Allahım bu mübarek günde inşallah biran önce anneliği yaşatsın canım
Canım kıyamam yaa sıkma canını da niye böyle yapmış dün sonuçta yarın gel diyen kendisi değilmiydi. Aslında okadar gitmişsin bi bakıverseydi elinemi yapışçaktı acaba?? Neyse canım en azından p.tesi görüceksin miniğini, onu düşün, hayalini kur nekadarda heycanlıyız yaaa.Yalovada gidiyorum canım özele gidiyorum da strese soktu beni kufur edicem sonunda yaa 4 gundur gelip gidiyorum ben bir de köyden geliyorum 45dakika sürüyor iligim kemiğim kurudu para harcamaktan adamın keyfine !! Bakmadı keseye ya valla bakmadı gebeliğin normal gebelik stres olma pazartesi gel net gorunur dedi cidden çok gergnim(
Hangi doktor bu ihtimal var diyor !!! Bir kere dış gebelik geçiren kadın ikinciye şansı %10 .. Sinir ediyor beni bu gamli baykuş doktorlar !!! Hiç korkma yok öyle bisey gitsinler biraz makale okusunlar madem okulu yarım yamalak okumuşlarçok tesekkur ederim.allah bana o duyguyu 1kez yaşattı.iyiki var oğluşum.şimdi biraz gözüm korktu açıkcası.yine dış gebelik olma ihtimalim daha yüksekmiş.hayirlisi olsun.
Dalga geçiyor sanki benimle anlamış değilim gerçekten .. Muayene ücreti odedim muayene ettiği yok beni !! Para veriyorsam o bebeğe bakacak arkadas çok gergnim yaCanım kıyamam yaa sıkma canını da niye böyle yapmış dün sonuçta yarın gel diyen kendisi değilmiydi. Aslında okadar gitmişsin bi bakıverseydi elinemi yapışçaktı acaba?? Neyse canım en azından p.tesi görüceksin miniğini, onu düşün, hayalini kur nekadarda heycanlıyız yaaa.
aswencim çok şaşırdım muayne ücreti ödemene rağmen nasıl muayne etmez??Dalga geçiyor sanki benimle anlamış değilim gerçekten .. Muayene ücreti odedim muayene ettiği yok beni !! Para veriyorsam o bebeğe bakacak arkadas çok gergnim ya(( dolmustayim eve gidiyorum boğazıma öküz oturmuş ağladım aglicam
İmkanın varsa doktorunu değiştir canım hakikaten olcak iş değil çok saçmalamış ilk haftaların daha şimdiden değiştir benceDalga geçiyor sanki benimle anlamış değilim gerçekten .. Muayene ücreti odedim muayene ettiği yok beni !! Para veriyorsam o bebeğe bakacak arkadas çok gergnim ya(( dolmustayim eve gidiyorum boğazıma öküz oturmuş ağladım aglicam
Ve lütfen sakin ol bir mucize taşıyorsun Allah ın emaneti o sana unutma tatlımİmkanın varsa doktorunu değiştir canım hakikaten olcak iş değil çok saçmalamış ilk haftaların daha şimdiden değiştir bence
Aaa bukadar saçmalık olmazki ama sen hem muayene parası öde hemde bakmasın. Bencede tatlım daha yolun başındayken başka bi doktor bul. Tabi bu şekilde söylemek kolay ama nekadardır o doktara gidiosun, güveniyomusun, bunlarıda düşün. Çünkü başka bi doktor demek tedavini şimdiye kadar bilmeyebilir belkide başka yöntemler uygulayabilir. Keşke madem bakmıcaksınız ben p.tesi öderim deseydin. İnsan paradan değil ama bu şekilde kandırılmış gibi hissederDalga geçiyor sanki benimle anlamış değilim gerçekten .. Muayene ücreti odedim muayene ettiği yok beni !! Para veriyorsam o bebeğe bakacak arkadas çok gergnim ya(( dolmustayim eve gidiyorum boğazıma öküz oturmuş ağladım aglicam
10gun içinde gidersem ücret almayacak ama ben taaa pazartesi verdim o parayı yani bana şimdi iki uç kere bakmış olsaydı benm de içim rahat olacaktı .. Salı günü çağırdı gelemem o zaman dedim..doktorum iyi birisi Allah için hakkını yemiyim yengemin kuzenimn de gittiği doktor ama ne bileyim şimdi içim soğudu sanki doktora karşıAaa bukadar saçmalık olmazki ama sen hem muayene parası öde hemde bakmasın. Bencede tatlım daha yolun başındayken başka bi doktor bul. Tabi bu şekilde söylemek kolay ama nekadardır o doktara gidiosun, güveniyomusun, bunlarıda düşün. Çünkü başka bi doktor demek tedavini şimdiye kadar bilmeyebilir belkide başka yöntemler uygulayabilir. Keşke madem bakmıcaksınız ben p.tesi öderim deseydin. İnsan paradan değil ama bu şekilde kandırılmış gibi hisseder
Dediğim gibi pazartesi de bakmazsa ücretimi geri alicam .. Ekrana düşüyor benim ücret odedigim parada gözü olan biri olsam kan testini de 2defa orda yaptırmazdim .. Ben aha şimdi bakacak deyip seve seve verdim o parayı ki bundan önce verdiklerimn yanında çerez parası gibi olur ... Yani anlayacağın gözüm parada değil... Sadece görmek istiyorum ... Bir de ben 45dakika dolmuş ile 15dakika da yürüme mesafesi yol gidiyorum değerlerin 900olsun bakarız demişti 1047 gorunmez diyor banaaswencim çok şaşırdım muayne ücreti ödemene rağmen nasıl muayne etmez??
Deli mi ne?
aynen ya para almayı biliyor o zaman almasaydı bakmasaydı.
Ben de adet oldum bugün. İşallah son kırmızılarım olur.
Yani canım tabi bi tuhaflık var bu işte ama sıkma canını. P.teside bakmazsa güzelce konuş başka doktoru tercih ettirmeyin bana deyin. İnsan olanda anlar bence. Yeni annelerin duygusuyla oynamasın benceeDediğim gibi pazartesi de bakmazsa ücretimi geri alicam .. Ekrana düşüyor benim ücret odedigim parada gözü olan biri olsam kan testini de 2defa orda yaptırmazdim .. Ben aha şimdi bakacak deyip seve seve verdim o parayı ki bundan önce verdiklerimn yanında çerez parası gibi olur ... Yani anlayacağın gözüm parada değil... Sadece görmek istiyorum ... Bir de ben 45dakika dolmuş ile 15dakika da yürüme mesafesi yol gidiyorum değerlerin 900olsun bakarız demişti 1047 gorunmez diyor bana
gözün para da da olabilir ayrıca. Kolay mı kazanıyoruz o parayı da kolay harcayalım. Herkes hakettiği parayı almalı.Dediğim gibi pazartesi de bakmazsa ücretimi geri alicam .. Ekrana düşüyor benim ücret odedigim parada gözü olan biri olsam kan testini de 2defa orda yaptırmazdim .. Ben aha şimdi bakacak deyip seve seve verdim o parayı ki bundan önce verdiklerimn yanında çerez parası gibi olur ... Yani anlayacağın gözüm parada değil... Sadece görmek istiyorum ... Bir de ben 45dakika dolmuş ile 15dakika da yürüme mesafesi yol gidiyorum değerlerin 900olsun bakarız demişti 1047 gorunmez diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?