- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.861
Neyse artık git gel git gel yollarda helak olmadan pazartesi günü herşey netlesecek sorucam direkt yüzüne karşı istemiyorsanız oyalamayn beni diye ... Sanki babasının hayrına bakıyor banaYani canım tabi bi tuhaflık var bu işte ama sıkma canını. P.teside bakmazsa güzelce konuş başka doktoru tercih ettirmeyin bana deyin. İnsan olanda anlar bence. Yeni annelerin duygusuyla oynamasın bencee
Herhalde bu kadar sure içinde hamile kalacağıma inanmadı benden güzel paralar kazanacağını mi düşündü ne yaptı.. Ay adamın kalbini açıp bakmadim gunahina da girmek istemiyorum adamın belki kafasında başka şeyler var ama bana gel deyip sonra yok demesi canımı sıktı.. Neyse pazartesi ola hayrola.. Stresten karnım ağrıdı odum patlıyor bisey olacak diyegözün para da da olabilir ayrıca. Kolay mı kazanıyoruz o parayı da kolay harcayalım. Herkes hakettiği parayı almalı.
Anlıyorum seni.. insan enayi yerine konmayı ve en çokta umursanmamayı takıyor kafasına.
Doktorun iyi olduğuna inanıyorsan biraz daha bakıp sonradan da değişebilirsin.
Neyse sen içinde çok güzel bir mucize taşıyorsun.
aman en önemlisi o.. kendini strese sokma boşver.. Bebişin en önemlisi.Herhalde bu kadar sure içinde hamile kalacağıma inanmadı benden güzel paralar kazanacağını mi düşündü ne yaptı.. Ay adamın kalbini açıp bakmadim gunahina da girmek istemiyorum adamın belki kafasında başka şeyler var ama bana gel deyip sonra yok demesi canımı sıktı.. Neyse pazartesi ola hayrola.. Stresten karnım ağrıdı odum patlıyor bisey olacak diye
Canım bendede iki gün önce aynı acı ve batma oldu bende cok merak ediyorum insallah kötü birşey değildirKizlar 4 gun once bhcg baktirdim 3,5 gibiydi dr hamile olsbilirsin 1hafta sonra tekrar yaptir demisti dun iliskiden sonra sanki ilk iliskiye girmissim gibi aci ve rahimde batmalar oldu sabah kalktgimda hafif lekelenme oldu ve hastalik gibi dgl nedir sizce
Bat kac ?Bu arada gogus cevresindeki kahverengi kisimlar baya buyudu ve 4 ay once dusuk yapmistim ins.yine dusuk gibi bisey dgldir
Insallah hamilesindir canmIns. Dgldir cunku gecen ay bhcg baktirmistim 2 gun gecikince 1,2 cikmisti dr bazen bu ay 3 cikinca dr. Bazen birden yulseliyo demisti ins, yine dusuk dgldir
Insallah Hastalanmazsın Canım Ben Sımdı kırmızılrı gördüm3 gun gecti ama gecen ay 5 gun gecmisti bhcg yaptrmistin dusuk cikmisti bu sefer 5 e yakin 3 kusur dedi dr olabilr dedi ama kesin sonuc icin hastalanmazsam carsamba gunu tekrar gidicem
Hadi yaa cokk kotu bi duyguInsallah Hastalanmazsın Canım Ben Sımdı kırmızılrı gördüm
Korkma Canım öle evhamlanırsan üstüne düşersen birşeyin basına gelir o yuzden düşünme korkma rahat olBen artikk gecikme oldugunda umutlaniyorum hastalandgimda artikk aksama kadar dokunsalar agliyorum RABBIM hayirli vakti bekliyordur bizim icin ama biz insanoglu sabirsiziz iste
Doktorun yanında olan olmuş canım eğer gerçekten bir problem olsa zaten müdahale ederdi sana içini ferah tut ... Hayırlı haberler getir....Kızlar günaydın,
Bugün muayeneye gittim, o sıra da az kanamam oldu, kahve tortu gibi , doktor korkma yerleşme bu dedi zaten çok azdı, tahlil yaptı 1 saate çıkacak, ev yakın olduğu için eve geldim ama çatlıcam, rahat ol zaten dış gebelik değil dedi, onda bi oh dedim zaten, neyse son durumlar boyle, doktordan gelınce yıne haber vericem
korkma canım düşük olsa pembe bir kan geliyo yada acık kırmızı kan geliyo ben 4 ay once düşük yaptım öle oldu dr.koyumu diye sormustu koyu olursa kahverengi yerleşme oluyomuşKızlar günaydın,
Bugün muayeneye gittim, o sıra da az kanamam oldu, kahve tortu gibi , doktor korkma yerleşme bu dedi zaten çok azdı, tahlil yaptı 1 saate çıkacak, ev yakın olduğu için eve geldim ama çatlıcam, rahat ol zaten dış gebelik değil dedi, onda bi oh dedim zaten, neyse son durumlar boyle, doktordan gelınce yıne haber vericem
sanırım hastalandımBen artikk gecikme oldugunda umutlaniyorum hastalandgimda artikk aksama kadar dokunsalar agliyorum RABBIM hayirli vakti bekliyordur bizim icin ama biz insanoglu sabirsiziz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?