- 23 Şubat 2016
- 98
- 55
- 3
- 40
Badem, findik, ceviz, sabah iyi haslanmis yumurta, yogurt, aksam yatarken 1 bardak sut, mutlaka iyi pismis kirmizi et ama sakin cig ete dokunmayin.. eti kestiginiz tahtayi ve bicagi iyce yikayin mumkunse baska seylerde kullanmayin o tahtayi (toksoplazma cok ama cok tehlikeli) ayrica bebek var diye asla iki kati yemeyin kizlar normal yiyin o besleniyor yeterince.. ilk 3 ayda alinan kilolar sonra katlayarak artiyor.. tuzdan uzak durun ilerleyen aylarda el ayak şişmesi ve hatta yüksek tansiyona sebep olabiliyor...Arkadaslar ne yiyip iciyorsunuz ozel bir seyler yiyormusunuz bebek icin
Bende bugun sen soyledin diye yumurta haslayip yedim ceviz de basliycam bugunden yemegeBadem, findik, ceviz, sabah iyi haslanmis yumurta, yogurt, aksam yatarken 1 bardak sut, mutlaka iyi pismis kirmizi et ama sakin cig ete dokunmayin.. eti kestiginiz tahtayi ve bicagi iyce yikayin mumkunse baska seylerde kullanmayin o tahtayi (toksoplazma cok ama cok tehlikeli) ayrica bebek var diye asla iki kati yemeyin kizlar normal yiyin o besleniyor yeterince.. ilk 3 ayda alinan kilolar sonra katlayarak artiyor.. tuzdan uzak durun ilerleyen aylarda el ayak şişmesi ve hatta yüksek tansiyona sebep olabiliyor...
Canim badem, findik, ceviz mutlaka hergun ye folik asit barindiriyorlar çünkü... ayrica yesil mercimek ve yogurtta da folik asit var.. ve hem kendi dişlerini korumak hem de bebeginin kemik gelisimi icin kalsiyum onemli. Hamilelikte dişlerimiz risk altinda biliyosun vücut daha hizli kalsiyum harciyor cunku. Yumurta hergün mutlaka ye protein icin onemli. Havuc yiyebilirsin ara ogunlerde.. kivi de cok iyi dedigin gibi yogurtla karistirip da yiyebilirsin. Kabizlik hissedersen yulaf ve kuru kayısı yiyebilirsin.. mango birde onda da bol bol folik asit varmis ... baska aklima gelen olursa yazarim yineBende bugun sen soyledin diye yumurta haslayip yedim ceviz de basliycam bugunden yemege
Sonra elma yiyorum muz 1 gun aralikla doktorum soyledi kivi yiyorum
Sizde ozel seyler yiyormusunuz diye merak etdim
Folik asit kulaniyorum doktirum soyledi gunde 3 defe iciyorum kabizlik sorunum yok cok sukurCanim badem, findik, ceviz mutlaka hergun ye folik asit barindiriyorlar çünkü... ayrica yesil mercimek ve yogurtta da folik asit var.. ve hem kendi dişlerini korumak hem de bebeginin kemik gelisimi icin kalsiyum onemli. Hamilelikte dişlerimiz risk altinda biliyosun vücut daha hizli kalsiyum harciyor cunku. Yumurta hergün mutlaka ye protein icin onemli. Havuc yiyebilirsin ara ogunlerde.. kivi de cok iyi dedigin gibi yogurtla karistirip da yiyebilirsin. Kabizlik hissedersen yulaf ve kuru kayısı yiyebilirsin.. mango birde onda da bol bol folik asit varmis ... baska aklima gelen olursa yazarim yine
Son adet 3 subatdi son adetle bu gun tam 7 haftam oluyor peki sen ?Kizlar tam olarak ne kadarlik hamilesiniz?
Hayirli olsun insAllah saglikli bir hamilelik geciririz bebeklerimizi kucagimiza alirizarkadaşlar bende hamileyimpazartesi test yaptım çift çizgiyi gördüm Allahıma şükür bugün yarında doktora gidicem programıma göre 4 haftalık hamileymişim
İnşallah Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinHayirli olsun insAllah saglikli bir hamilelik geciririz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Ama doktor icin erken keseyi bile gormezsin bence kan ver ultrasona girme daha ben 5 haftada girdim usten bakildi gozukmedi altan doktorum izin vermedi 1 hafta sonra gidicem tekrar insAllah o zaman gorurumİnşallah Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
nasıl yapıyım canım o zaman kanı nereye vercem hiç bir bilgim yok nasıl bir yol izliycemAma doktor icin erken keseyi bile gormezsin bence kan ver ultrasona girme daha ben 5 haftada girdim usten bakildi gozukmedi altan doktorum izin vermedi 1 hafta sonra gidicem tekrar insAllah o zaman gorurum
benim uçları ileri fırladı ve koyu renk oldu hafif dolgun dokununca acıyo vallaKizlar gobusleriniz ne drumda.
Inammazsiniz ama benim simdiden gobus cikmis kocaman olmus sizde nasil fark varmi ?
Hastaneye gidip beta hcg vere bilirsin ama ultrasona gidersen bebis gozukmez daha ufacik ama doktorla gorus eyer doktorun varsa yoksa guzel bir doktor bul sana folik asit falan verirnasıl yapıyım canım o zaman kanı nereye vercem hiç bir bilgim yok nasıl bir yol izliycem
Hastaneye gidip beta hcg vere bilirsin ama ultrasona gidersen bebis gozukmez daha ufacik ama doktorla gorus eyer doktorun varsa yoksa guzel bir doktor bul sana folik asit falan verir
Bu arada goğus demedim canim gobuş dedim
Benimde tam 6+5 canimSon adet 3 subatdi son adetle bu gun tam 7 haftam oluyor peki sen ?
Tatlim neden doktor alttan muayane etmedi ki dun ben alttan oldum usten goremeyinceAma doktor icin erken keseyi bile gormezsin bence kan ver ultrasona girme daha ben 5 haftada girdim usten bakildi gozukmedi altan doktorum izin vermedi 1 hafta sonra gidicem tekrar insAllah o zaman gorurum
Tatlim o cogunlukla gazdan oluyo gebelikte cok fazla gaz olusuyo:) daha bebek bir cm bile degil cunkum ucuncu aydan itibarek cikiyo gobusKizlar gobusleriniz ne drumda.
Inammazsiniz ama benim simdiden gobus cikmis kocaman olmus sizde nasil fark varmi ?
Bilmem korktu her halde bisey olur diye bebege bazi doktorlar izin vermez altan muaniyeyeTatlim neden doktor alttan muayane etmedi ki dun ben alttan oldum usten goremeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?