- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.201
masallah ne güzel iki gun var aramizda ben 6-7 haftalarda baya cektim ama son bir iki gundur iyiyim :) oglumda bulanti kusma as erme sisme hicbirsey yasamamistim toplamda da 5 kilo almistim.. bunda hepsini yasadim simdiden as bile erdim acaba kız mi :)Kızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
ne güzel canım ya artık olmaz gibime geliyor.benim 5. haftada başladı valla mahvetti lik defa bu sabah kusmadım.ama mide bulantım full devamKızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
2yaştan sonra küçük gelir sanki bu beşik? Ama ilk yıl için ideal.
Canım senn son adet tarihin ne benm çok midem bulanıyor canm sadece sebze istiyorKızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
ben 2-2,5 yaşına kadar yatabileceği bişey istiyorum daha hiç gidip mağaza gezmedim 5-6 aylik olunca gidip bakarız artık şimdilik tecrübeli annelerden fikir alalımki son anda yanlış tercih yapmayalım2yaştan sonra küçük gelir sanki bu beşik? Ama ilk yıl için ideal.
kızlar "Eylülde gel" isimli forumdan buraya transfer oldum :) bende inşallah mayıs annesi olacağım. bugün gittim keseyi gördüm. 1 cm miş :) 6 haftalık bebişim.
ctesi dr gideklerlerden kimler var?? ctesi sabah kalp atışını duymaya gidicem ben yazarım herseyi.Allahım sağlıkla inşallah...
benimde pek bulantım olmadı . en azında öğürtecek kadar olmadı. biz sanslı gurupta olanız sanırımKızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
Selam kızlar bende şimdilik bir sorun çıkmazsa aranıza katılmış bulunmaktayım hepimize sağlıklı bir hamilelik dilerim Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim 26 temmuz son adet tarihim ama geç döllenme olmuş 3 agustos olarak hesapladıkCanım senn son adet tarihin ne benm çok midem bulanıyor canm sadece sebze istiyor
valla ben yarısını yaptırdım bitüp kan aldılar 500 tutuodu özelde tahliller 250 tuttu saglık ocagından sonra digerleri yarı yarıya yaptırdım yine calısmasam sskdada yapabilirdim inanki yengem öle yaptı hepsini saatlerim uymuoduGenel tahliller..kan,tiroid,karaciger enzimleri(alt-ast)seker,ve hepatit.hiv...toksoplazma rubella gibi testler yapilmiyo
kızlarrrrr bayadır yazamadım size durumlar nasıl bugün kontrolümüz vardı bizim 6.haftada 19 eylülde kalp atısı duydugumuzda 4mm di bugün 30 eylül minnakım 16mm olmus gelişimi cok ii dedi doktorum bidahaki aya kadar göremicem minnakımı ama testlerimi hallettim verdim hepsinide cok sükür sorunda cıkmadı darısı basınızaaaaa :)
ben duydum canım 6haftamdaSelam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??
1) Rubella IgmGayet şirin görünüyor. Benim ki çekmecesiz düz ve beyaz bir modeldi bahsettiğim gibi bebekken üst kısımda yaşı dolunca da aşağı indirip korumalıkları çıkıyordu oğluşum 5 yaşına kadar
Merhaba Canım senin adına sevindim darısı başıma ben de cumartesi kalp atışı ve tahliller için gidicem doktorun hangi tahlilleri istedi
Canim duymadim ama gordum. Pazartesi gidicem o zaman duyariz dedi doktor :)Selam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??
aminnkızlarrrrr bayadır yazamadım size durumlar nasıl bugün kontrolümüz vardı bizim 6.haftada 19 eylülde kalp atısı duydugumuzda 4mm di bugün 30 eylül minnakım 16mm olmus gelişimi cok ii dedi doktorum bidahaki aya kadar göremicem minnakımı ama testlerimi hallettim verdim hepsinide cok sükür sorunda cıkmadı darısı basınızaaaaa :)
kızlarrrrr bayadır yazamadım size durumlar nasıl bugün kontrolümüz vardı bizim 6.haftada 19 eylülde kalp atısı duydugumuzda 4mm di bugün 30 eylül minnakım 16mm olmus gelişimi cok ii dedi doktorum bidahaki aya kadar göremicem minnakımı ama testlerimi hallettim verdim hepsinide cok sükür sorunda cıkmadı darısı basınızaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?