- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.381
@rulemmavitepe ve arkadaşlar dr dan geldik daha kötü oldum, boyundaki çıkınti bebeğim makat gelisli olduğu için kan pihtilanmasi olmuş, merkezdeki ünv hastanesine sevk etti,takip altında olması gerekiyormus ilk egzersizle düzeltmeye calisacaklar olmazsa cerrahi müdahele yaparlar dedi. Onu geçtim attıkta daha kötü bişey saha öğrendim, çocuk dr u muayene etti ve kalbinde ufurum var dedi yani kalbi delikmis yavrumun, derecesi çok düşük ana yinede samsuna götürün buralarda cihaz yok onlar daha net tespit eder dedi, öyle kötüyüm ki, sabah devlete gitmistik şimdide özel hastaneye götürecem bakalım o ne diyecek, dua edin bize teyzeleri yavrum daha çok küçük nasıl kaldırsın onca tedaviyi
Bende liteway set kullaniyorum cnm:) sadece minderiyle yatiriyorum ekstra bisey koymuyorum. Bizimki de pek seviyor orda sıkış sıkış yatmayi:) ana kucagi su dumduz canta gibi olanlar galiba. Bana cok kullanissiz geliyor onlar hic almadim.
canım benimki de öyle. kaka yaparken aglıyor. gazı filan da yok kabız da değil.
kaka yapmayı ögrenirken de böyle zorlanırlarmış. o yüzden karnını ovarak vs yardımcı olmaya çalışıyorum ya da emziriyorum bu onu sakinleştirebiliyor kimi zaman..
canımcım öncelikle bebişine geçmiş olsun.
bu arada benim aldıgım ana kucagı baby2go , şu 2 li set olanlardan. travel set yani.
içinde bebek ne kadar alttan destek bişiler de koysam 2 büklüm oluyor. rahat edemiyor gibi geliyor bana. emniyet kemeri ile benimki de sabitleniyor ama minicik cocuk için içindeki kemerler çok büyük geliyor. biraz büyümeden asla güvenemicem ve yalnız dışarı çıkarken çekine çekine çıkacağım gibi. ilk haftalar daha 11 günlükken cıkmıstık sakince uyudu ama geçenki minik kaza beni çok korkuttu. fakat yılmamalıyım biliyorum
bizim doktor devit verdi ve hiç sorunsuz kullanıyoruz canım. günde 3 damla.
canım çok çok geçmiş olsun.
umarım ciddi bişi yoktur.
benim kızımda da doktor üfürüm var dedi . takip kartına bile yzmışlar 6/1 oranındaymış.
sordum. çok az oldugu için takip edeceğiz. yeni doganlarda bir miktar olması normal dedi. çok korkutmadı bizi. bence sen de rahat olmaya çalış . madem çok azmış
doktorlar her ihtimali degerlendiriyorlar canım , malum..
iki büklüm oluyor benim kız da. rahatsız değil gibi ama boynu filan iki büklüm olunca ben onu öyle görmekten rahatsız oluyorum
gerçi ana karnında da benzer hallerdeydiler ama.. bilemedim
Ya kızlar benim oğlum 5 dakıka emiyo vallhı tuttum oda benim zorumla baştaki kaynayan sütü alıp bırakıyo uyanıksa 3 dakka gece uykusunda 6 7 oda uyuduğu için meme ağzından cıkıyo allah allah bizdemi bi terslik var acaba
Sorduğum iki doktor biri doğum yaptıran dokturum diğeri farklı bi doğum doktoru spirali önerdi 40 bitince gel diyo bende o yüzden arada kaldım burada fikir danışmak istedim
Günaydın arkadaşlar, tek tek alıntı yapamadım destek ve iyi dilekleriniz için hepinize çok tsk ederim, akşam yazmak için girdim ama halim yoktu yazamadım. Dün özel hastaneye de gittik aynı şeyleri söyledi ordaki dr da, uzun uzun anlattı korkulacak üzülecek bisey yok dedi, kalbi en az seviyede zaten 6/1 oranında onun kapanacagini hissediyorum korkmuyorum da boynu için üzülüyorum, oglum 1 sene çok sıkıntı çekecek canı çok yanacak o beni üzüyor, inşallah onca sıkıntı sonucu tamamen düzelir de cerrahi müdahale gerekmez. Oglumun canı yanmadan çabuk iyileşmesi için dua edin bize teyzeleri, vaktiniz olursa bi ayetel kursi okursanız çok seviniriz
Bu arada çok şükür gelişimi çok iyi dün tam 30.gunumuzdu oglum 5 cm uzamış 55 cm olmuş, 700 gr almış 4 bucuk kg olmuş çok şükür, bugün de ilk asimizi olacaz inşallah çok Ateşlenip rahatsız olmaz yavrum
kızlar her gün ayrı bir sorunla geliyorum ama yine kafama bişey takıldı.
işitme testi yapıldı mı herkesin? ben hastanede değil tıp merkezinde doğum yaptım. bir ay içinde hastanede işitme testi yaptır demişti doktor. İki haftadır gidiyoruz testi geçemiyor yavrum. sese tepki veriyor biliyorum, yüksek ani seslerde uykusundan uyanıyor, ama testi bir türlü geçemiyor, endişeleniyorum.
bugün tam bir aylık olduk. Doktor hep bir iki günlük bebekler gelir buraya diyince acaba biz mi geç kaldık diye merak ettim. geç yaptıran veya yaptırmayan var mı yoksa herkesin ilk gün yapıldı mı?
Günaydın bayanlar
mavitepe canım sanırım monavit benim kızada iyi gelmedi 2gündür kedi uykusu gibi en fazla uyuduğu yarım saat hemen uyanıyo kendini sıkıyo sürekli herzamankinden fazlada gaz çıkartıyo .bende monavite bağladım bu durumu
Birde göbeğinin düştüğü gün 16.gününde yani gözünün yanına bişy çıktı ilk yoldu sandım ama yolunmuş gibi değil yarın 1hafta olcak geçmiyo aynı duruyo yüzünde .ne olabikirki bu acaba
ben de şaşırdım canım şimdi. fazla verirsem de bıngıldağı erken kapanır. arayıp tekrar sorayım olmazsa.başka vitamin yok canım sağlık ocağı devit veriyordu ama omnivit yazıldığını duyunca fazla gelir dediler.Canım bende omnivit veriyorum bir ay dolana kadar 5 damla bi ayı dolduktan sonra 10 damla dedi çocuk doktoru ben anlamadım her doktor ayrı ayrı şeyler söylüyo bunun haricinde verdiğin başka vitamin ilacı varmk
ben spirali hiç kullanmadım canım. ama kullanan bir arkadaşımın spirali yerinden oynamıştı. o yüzden bana pek sıcak gelmiyor.Sorduğum iki doktor biri doğum yaptıran dokturum diğeri farklı bi doğum doktoru spirali önerdi 40 bitince gel diyo bende o yüzden arada kaldım burada fikir danışmak istedim
kızlar her gün ayrı bir sorunla geliyorum ama yine kafama bişey takıldı.
işitme testi yapıldı mı herkesin? ben hastanede değil tıp merkezinde doğum yaptım. bir ay içinde hastanede işitme testi yaptır demişti doktor. İki haftadır gidiyoruz testi geçemiyor yavrum. sese tepki veriyor biliyorum, yüksek ani seslerde uykusundan uyanıyor, ama testi bir türlü geçemiyor, endişeleniyorum.
bugün tam bir aylık olduk. Doktor hep bir iki günlük bebekler gelir buraya diyince acaba biz mi geç kaldık diye merak ettim. geç yaptıran veya yaptırmayan var mı yoksa herkesin ilk gün yapıldı mı?
bebeğin kulağının içi ıslak oluyormuş bazen o zaman testi geçemiyor.ama zamanla geçiyor. büyük ihtimalle öyledir mavitepe korkma yanikızlar her gün ayrı bir sorunla geliyorum ama yine kafama bişey takıldı.
Günaydın bayanlar
mavitepe canım sanırım monavit benim kızada iyi gelmedi 2gündür kedi uykusu gibi en fazla uyuduğu yarım saat hemen uyanıyo kendini sıkıyo sürekli herzamankinden fazlada gaz çıkartıyo .bende monavite bağladım bu durumu
Birde göbeğinin düştüğü gün 16.gününde yani gözünün yanına bişy çıktı ilk yoldu sandım ama yolunmuş gibi değil yarın 1hafta olcak geçmiyo aynı duruyo yüzünde .ne olabikirki bu acaba
Benim kızımda da olmuştu aynısı. O kısım biraz sert dimi. Dr alerjik dedi bize krem verdi. Kremi kullandıktan 2-3 gğn sonra geçti. Kremin resmini yüklüyorum.Günaydın bayanlar
oyy kuzum maşallah.
gözü ile ilgili bi fikrim yok açıkcası. Tırnaklarıyla yolmuş olabilir veya sivilce gibi bişey çıkmış olabilir. Sivrisinek olsa anlaşılır dimi? bilemedim ki..
Eki Görüntüle 1848269
Benim kızımda da olmuştu aynısı. O kısım biraz sert dimi. Dr alerjik dedi bize krem verdi. Kremi kullandıktan 2-3 gğn sonra geçti. Kremin resmini yüklüyorum.
Gece yanığı gibi sanki ben de bilemedim. Önemsiz bi şeydir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?