- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.601
Evet bazen elinden de öğürebiliyo kızım..alışkanlık olacağını sanmıyorum zaten diş yeri kaşınırken de sokck ağzına elini de sonrasında sokan pek görmedim ben hatta hiç görmedim..bilmiyorum engelleyince yapmıyo mu?Sonraki zamanlarda elini iyuce agzina sokarr ogurme baslar vs. aliskanlik yapar dedi birde .
İnşallah canımsevindim canım inşallah düzelir birşeyciği kalmaz güzel kızının
Canım bebisler bazen mamayi süte tercih ederler daha şekerli ve lezzetli geliyor sanırım. Ogunlerde Mamayi azaltip sütü arttirmayi dene istersen senden az süt çektiği için sütun azalıyor olabilir az emdigini düşünüyorsan kalan sütü mutlaka sagip porselen küçük bir kaşık ile vermeyi dene ben bazen öyle yapıyorum çok güzel yiyorEşimden istedim eczaneden alacak insallah faydasini göruruz cnm bu arada arkadaslar bişey danisicsm herkese bebeğim doyup doymadiğini anlayamıyorum çunku memeyi emio süt az oldugu icin mi bilmiyorum birsure sonra birakio doymuştur diorum ama sonra huzursuz ne yapsam durmuyo bu sefer mama veriyorum 100 cc mama bitiriyo göğsumu sıksam süt cok olmasada geliyo madem sagdigimda süt gözukuyosa neden bebegim memeyi 5 dk sonra birakip emmio 5 dk ne emdiyse o sonra versemde almio çok açiktiginda aliyo memeyi bi fikri olan varmi arkadarlar
Canim benimki de öyle sürekli elini ediyor sanki bal surmusuz gibi:) emmesini sorun ediyorsan bence birsey verme kendiliğinden geçer çok salyasi akiyorsa belki dış cikaracaktir hafif ateşi varsa takip et belki dişi çıkarKızlar biz 2 ay 8 günlük olduk. Kızım zaman Zaman elini emmeye çalışıyor ve dilini çok çıkarıyor.Takip ettiğim kadarıyla uykusu gelince ve gazı olunca bunu yapıyor. Tok olduğuna eminim. Bu yüzden ben emzik vermek istiyorum ama iki emzik kullandım tutmadı (avent soothie ve wee baby).
Emzik öneriniz var mı?
Bir de çok fazla tükürüğü oluşuyor. Süreli elimde mendil ağzını siliyorum. Üstü başı ıslanıyor
Benimki de 2.5 aylık canım bayılıyor oyun halisina ben tavsiye ediyorum özellikle büyük aynalara bakmayı seviyor bir de ayagiyla tekmelediginde ses çıkaran bir model almanı tavsiye ederimArkadaslar oyun halisi alan varmi hangi marka fiyati kaca aldiniz birde kızım iki bucuk aylik sizce gerekli biseymi aldigimla kalmak istemiyorum cunku iki uc ay cok ihtiyaçlarımız var alıpta bebegim memnun kalmaz elimde kalir die korkuyorum alanlar memnun kalanlar yada kalmayanlar yorum yaparsa cok sevinirin
Canim inek sütü alerjisi var bebeğinde büyük ihtimal süt diyetine gir hemen içinde süt olan kek bile yemeyeceksin bir de bir doktor ile görüş o daha geniş bilgi verir.Mrb kizlar bende bisi danisicam size benim oglum 75 gunliki iki ki gundur cok uyuuor birde ikin gundur gunde 3 kere kaka yapio afedersiniz boyle ishal gibi bide kotu kokuyo afedersini sumuksu gibi seyler ar icinde boyle bisi yasiyaniniz varmi emmesi fakan gayet iyi sadece anne sutu aliyor bu arada
Canim şekerli suya batirmamani tavsiye ederim süt dişleri çürük çıkmasın çok etkileniyormusUcuna metsil damlatıp veriyom ben bazende karpuz suyuna vişne suyuna batırıp veriyom.bide öyle dene istersen.
Biz yaptırdık canmMerhaba kızlar bebegine kalça ultasonu yapatranlar varmı
Sonuç ne çıktı cnm bizimki sınırdaymış çok moralim bozukBiz yaptırdık canm
Normal dedi bizimki değer filan söylemedi de ne yapman gerekiyomuş bu durumda?Sonuç ne çıktı cnm bizimki sınırdaymış çok moralim bozuk
Birşey söylemedi sadece 3 aylık olunca tekrar getir dedi ben nette araştırdım biraz çift bezle sorunu çözülen çok kişi var ama bana böyle birşey öneren olmadı acaba denesemmi iki bezin bebege zararı olmaz gibime geliyoNormal dedi bizimki değer filan söylemedi de ne yapman gerekiyomuş bu durumda?
Sıkma canını o derecesine bakıyo orda ve sınırda olması da kötü birşey değildir bence..
Doktor demediyse deneme bence canm onlar da tekrar bakmak istemişler bak demek ki bi dahakine Nasıl çıkcak ona göre bir yol izliceksniz.içini de ferah tut sonuç kötü değil için rahat etsin istiyosan bi doktora daha gitmekte fayda var..Birşey söylemedi sadece 3 aylık olunca tekrar getir dedi ben nette araştırdım biraz çift bezle sorunu çözülen çok kişi var ama bana böyle birşey öneren olmadı acaba denesemmi iki bezin bebege zararı olmaz gibime geliyo
bu ara artti iyice. Engelleyemiyorum ki. Bu aydaki bütün bebeklerde olduğuna göre dönemsel bir şey heralde. Doymuyor mu diye şüphe içindeydim.Evet bazen elinden de öğürebiliyo kızım..alışkanlık olacağını sanmıyorum zaten diş yeri kaşınırken de sokck ağzına elini de sonrasında sokan pek görmedim ben hatta hiç görmedim..bilmiyorum engelleyince yapmıyo mu?
yaptirdim. Normal dediler sonucuna.Merhaba kızlar bebegine kalça ultasonu yapatranlar varmı
Meme verince almıyo canm keyfine emiyo elini :)bu ara artti iyice. Engelleyemiyorum ki. Bu aydaki bütün bebeklerde olduğuna göre dönemsel bir şey heralde. Doymuyor mu diye şüphe içindeydim.
yaptirdim. Normal dediler sonucuna.
ne zaman dogum yAptın? doğumdan önce kac kg için şimdi kac kilosun ?yediklerin bence az bile :)Arkadaslar kahvaltida neler yiyosunuz merak ediyorum benmi cok abartıyorum acaba sütüm olsun die 3 dilim ekmek kaşar tereyaği kaymak 4 adet zeytin arada yumurta yerim bazen domates birde iki fincan şekerli çay lutfen yardim 3din acaba bu yuzden mi kilo veremiyorum ama kahvaltimi guzel Yapmazsam sütüm az olur kafam karışık ya
Ay ben de veremiyorum yaaa . Kahvaltı yemekle olacak iş değil kuzumm.bizim bol hareket spor yapmamiz lazım.Arkadaslar kahvaltida neler yiyosunuz merak ediyorum benmi cok abartıyorum acaba sütüm olsun die 3 dilim ekmek kaşar tereyaği kaymak 4 adet zeytin arada yumurta yerim bazen domates birde iki fincan şekerli çay lutfen yardim 3din acaba bu yuzden mi kilo veremiyorum ama kahvaltimi guzel Yapmazsam sütüm az olur kafam karışık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?