2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sonraki zamanlarda elini iyuce agzina sokarr ogurme baslar vs. aliskanlik yapar dedi birde .
Evet bazen elinden de öğürebiliyo kızım..alışkanlık olacağını sanmıyorum zaten diş yeri kaşınırken de sokck ağzına elini de sonrasında sokan pek görmedim ben hatta hiç görmedim..bilmiyorum engelleyince yapmıyo mu?

Benim bebeğim de bu günlerde ellerini yumruk yapıp cuk cuk emiyor. Hepimizinki aynı durumda galiba.. Benim ilk kızım da aynısını yapıyordu. Bu cok kısa bir dönem oluyor. Sonra geçiyor. Ellerini keşfediyorlar çünkü.?
Elini emmesinde bir sorun yok ancak sürekli tek bir parmağını emiyorsa, bu alışkanlık haline geldiği için, buna dikkat etmek gerekiyor...

Canım bebisler bazen mamayi süte tercih ederler daha şekerli ve lezzetli geliyor sanırım. Ogunlerde Mamayi azaltip sütü arttirmayi dene istersen senden az süt çektiği için sütun azalıyor olabilir az emdigini düşünüyorsan kalan sütü mutlaka sagip porselen küçük bir kaşık ile vermeyi dene ben bazen öyle yapıyorum çok güzel yiyor

Canim benimki de öyle sürekli elini ediyor sanki bal surmusuz gibi:) emmesini sorun ediyorsan bence birsey verme kendiliğinden geçer çok salyasi akiyorsa belki dış cikaracaktir hafif ateşi varsa takip et belki dişi çıkar

Benimki de 2.5 aylık canım bayılıyor oyun halisina ben tavsiye ediyorum özellikle büyük aynalara bakmayı seviyor bir de ayagiyla tekmelediginde ses çıkaran bir model almanı tavsiye ederim

Canim inek sütü alerjisi var bebeğinde büyük ihtimal süt diyetine gir hemen içinde süt olan kek bile yemeyeceksin bir de bir doktor ile görüş o daha geniş bilgi verir.
Sen antibiyotik kullaniosan falan bebeğin kakasi kötü kokabilir

Normal dedi bizimki değer filan söylemedi de ne yapman gerekiyomuş bu durumda?
Sıkma canını o derecesine bakıyo orda ve sınırda olması da kötü birşey değildir bence..
Birşey söylemedi sadece 3 aylık olunca tekrar getir dedi ben nette araştırdım biraz çift bezle sorunu çözülen çok kişi var ama bana böyle birşey öneren olmadı acaba denesemmi iki bezin bebege zararı olmaz gibime geliyo

Doktor demediyse deneme bence canm onlar da tekrar bakmak istemişler bak demek ki bi dahakine Nasıl çıkcak ona göre bir yol izliceksniz.içini de ferah tut sonuç kötü değil için rahat etsin istiyosan bi doktora daha gitmekte fayda var..

bu ara artti iyice. Engelleyemiyorum ki. Bu aydaki bütün bebeklerde olduğuna göre dönemsel bir şey heralde. Doymuyor mu diye şüphe içindeydim.

Merhaba kızlar bebegine kalça ultasonu yapatranlar varmı
yaptirdim. Normal dediler sonucuna.

Arkadaslar kahvaltida neler yiyosunuz merak ediyorum benmi cok abartıyorum acaba sütüm olsun die 3 dilim ekmek kaşar tereyaği kaymak 4 adet zeytin arada yumurta yerim bazen domates birde iki fincan şekerli çay lutfen yardim 3din acaba bu yuzden mi kilo veremiyorum ama kahvaltimi guzel Yapmazsam sütüm az olur kafam karışık ya

ne zaman dogum yAptın? doğumdan önce kac kg için şimdi kac kilosun ?yediklerin bence az bile :)

Ay ben de veremiyorum yaaa . Kahvaltı yemekle olacak iş değil kuzumm.bizim bol hareket spor yapmamiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…