2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bişey sorucam size ben çok geriniyorum hele yataktayken uykudan uyanıyon gerindiğimi farkedip az önce iştede yaptım bebeğime bi zararı olurmu acaba farkettiğim anda bırakıyorum ama iistem dışı alışkanlık olarak geriniyorum ...
canım noolcakki bende geriniyorum helede sabah kalkmaya doğru.ani hızlı hareket etme yeter.dr randevundada sorabilirsin kafana takılırsa

Kızlar bişey sorucam size ben çok geriniyorum hele yataktayken uykudan uyanıyon gerindiğimi farkedip az önce iştede yaptım bebeğime bi zararı olurmu acaba farkettiğim anda bırakıyorum ama iistem dışı alışkanlık olarak geriniyorum ...
Aynen canim bende de cok oluyor gerinme hatta bazen abartinca titremeye kadar gidiyo :KK48:ama sanmiyorum bir sakincasi olacagini.:KK66:

İşte buuuuu. :KK48: Bende aynı durumdayım arkadaşım ve çok korkuyorum bebişime bir zararı olurmu diye. Hemen yarıda kesiyorum o tatlı gerinmeyi. Bu seferde rahatlayamadan kaskatı kalkıyorum yataktan. Haftaya kontrolüm var. Mutlaka sorucam doktoruma. Çünki geçen haftaki görüşmemizde uzun uzun tembihlemişti bana uzanma diye :oops:

Kizlar cok şükür her sey yolunda. Ama eve gelince farkettim 8 hafta 6 gun 21.99 mm yaziyor. Ee pazarteside gittigimde 8 hafta 6 gündü ama boyu 21.56 mmydi. Aradan 4 gun gecmis buyumua ama hafta gun ayni yaziyor o nasil oluyor anlamadim
Canım ben de geçen cumartesi gittim 8 hafta 6 günlük dü ultrason da da aynı çıktı boyu da 21 bucuktu kalp de 189 idi aynı çıkmış değerlerimiz

Valla hayatım ben de eşim sayesinde çok alıştım. Bir sene falan oldu herhalde kahveyi çayı bıraktim ben. Yerine dediğim bu elmalı zencefilli karışımı, bazen içine tarçın da koyup içiyorum. İlk başlarda zorlandım ama şimdi hiç aramıyorum cay ya da kahve. Hem ben çayımi şekersiz içemem. Bu karışım elma yüzünden tatlı olduğundan şeker ihtiyacı da kalmıyor. Ve kesinlikle daha sağlıklı.
canım bu elmalı çayı nasıl yapıyorsun bana işlenmiş şeker yasak doğal meyve şekeri sadece serbest benim için elma iyi bir tatlandırıcı olur tarif eder misin?

miranda_1986 miranda_1986 @mayring şimdi aile hekiminliğinden aradılar inanılmaz tatlı bir bayan ile görüştüm o da aynı şeyi söyledi ondan kaynaklanabilir dedi ben de iyi gelir diye içiyordum demek yanlış biliyormuşum kan tahlillerini yaptırdınız mı dedi bende evet dedim keşke buraya gelseydiniz ücretsiz yapardık dedi hastanede yaptırdığıma çok pişman oldum çünkü baya yüksek bir rakam aldılar şaka gibi bundan sonra ben takip edicem herhangi bir tahlil isterlerse ilk bana haber ver istediğin an arayabilirsin falan dedi telefonun içinden geçip kadını öpesim geldi :)
dün ben de gittim aile hekimliğine dr.um tahlillerini orada yaptırabilirsin dedi yoksa hastane 380 tl demişti ücretsiz yaptırdım sadece idrarı yapmıyorlar onu hastanede yaptırıcam aile hekimliğinde senden sorumlu bir ebe ya da hemşire oluyor seni ara ara arıyor doğumdan sonra evine ziyarete gelip yolunda mı diye kontrol ediyor bebeğin aşılarını takip ediyor ve sen ne zaman istersen danışabiliyorsun güzel bir uygulama benimkisi hemşire kuzenin ebeydi her şeyini ona danıştı çok güzel yönlendirdi cidden

İşte buuuuu. :KK48: Bende aynı durumdayım arkadaşım ve çok korkuyorum bebişime bir zararı olurmu diye. Hemen yarıda kesiyorum o tatlı gerinmeyi. Bu seferde rahatlayamadan kaskatı kalkıyorum yataktan. Haftaya kontrolüm var. Mutlaka sorucam doktoruma. Çünki geçen haftaki görüşmemizde uzun uzun tembihlemişti bana uzanma diye :oops:
Arkadaslar bence siz genede fazla gerinmeyin sonucta karninizda geriliyor su 3 ayi dikkatle atlatalim sonra 2.tremestara giriyoruz en rahat dönem 3.en zor ve heyecan

Gunaydin annisler:KK49:
Malum merdivenden düşmüştüm. Bugun tekrar kontrolum vardi. Birazdan içeri gircem ins bir sey yoktur hersey yolundadır:anneadayı: korkarak geldim ilk defa gelmek istemedim resmen:110:
geçmiş olsun canım.
ilk hamileliğimde benimde çok tökezlemem düşmelerim olmuştu. insan farkedemiyor ama hareketler yavaşlıyor refleksler zayıflıyor. endişelenme bişey yoktur

geçmiş olsun canım.
ilk hamileliğimde benimde çok tökezlemem düşmelerim olmuştu. insan farkedemiyor ama hareketler yavaşlıyor refleksler zayıflıyor. endişelenme bişey yoktur
Cok sağol canim cok şükür bir şey yokmuş. Hayla kendimi eskisi gibi zannedip dikkatsiz davranıyorum sanırım

Kizlar cok şükür her sey yolunda. Ama eve gelince farkettim 8 hafta 6 gun 21.99 mm yaziyor. Ee pazarteside gittigimde 8 hafta 6 gündü ama boyu 21.56 mmydi. Aradan 4 gun gecmis buyumua ama hafta gun ayni yaziyor o nasil oluyor anlamadim
canım o yazan günlere çok takılma. herseferinde değişiyor. önemli olan gelişimi. benimde öyleydi ilk hamileliğimde. her seferinde bdt değişik bir tarih olurdu. bebeğin gelişim durumuna göre ortalamaya bakılarak otomatik veriliyor o tarihler. sen kendi son adet tarihine göre takip et

dün ben de gittim aile hekimliğine dr.um tahlillerini orada yaptırabilirsin dedi yoksa hastane 380 tl demişti ücretsiz yaptırdım sadece idrarı yapmıyorlar onu hastanede yaptırıcam aile hekimliğinde senden sorumlu bir ebe ya da hemşire oluyor seni ara ara arıyor doğumdan sonra evine ziyarete gelip yolunda mı diye kontrol ediyor bebeğin aşılarını takip ediyor ve sen ne zaman istersen danışabiliyorsun güzel bir uygulama benimkisi hemşire kuzenin ebeydi her şeyini ona danıştı çok güzel yönlendirdi cidden

Valla o kadar tatlı dilli ve ilgiliydiki şaşırdım doğrusu daha önceki gebeliğimde böyle bir uygulama yoktu çok mutlu oldum insana özel olduğunu hissettiriyor

kızlar et,tavuk, balık yemekten bahsetmişsiniz de ben geçen gün kendimi çok zorlayarak tavuk yedim sadece bir lokma.sonucunda ilk defa istifra ettim ve ishal başladı.sanırım hamilelikte besin zehirlenmesiymiş bu tavuk filan dokunabiliyo dikkatli olun ayrıca şu aşamada çok da kendinizi zorlamayın et tavuk yicem diye :KK43:
bence tavuk yemeyin kızlar. zaten piyasada hormonsuz ve taze tavuk bulmak mümkün değil. ben normalde de tavuktan hemen midesi bozulan bi insanım. az bayat tavukta hemen mide bozılur çıkarırım. hamilelikte daha hassas oluyor mide. o yüzden bence tauktan uzak durun. balık yiyin daha iyi. zaten tam mevsimi

miranda_1986 miranda_1986 @mayring şimdi aile hekiminliğinden aradılar inanılmaz tatlı bir bayan ile görüştüm o da aynı şeyi söyledi ondan kaynaklanabilir dedi ben de iyi gelir diye içiyordum demek yanlış biliyormuşum kan tahlillerini yaptırdınız mı dedi bende evet dedim keşke buraya gelseydiniz ücretsiz yapardık dedi hastanede yaptırdığıma çok pişman oldum çünkü baya yüksek bir rakam aldılar şaka gibi bundan sonra ben takip edicem herhangi bir tahlil isterlerse ilk bana haber ver istediğin an arayabilirsin falan dedi telefonun içinden geçip kadını öpesim geldi :)
Hayatım benim annemin mide reflusu var. O bu yanmayı kusana kadar yaşıyor sonra mide asitlerini kusuyor. Kahve, gazozlu içecek, asitli - turşu - portakal suyu - limon gibi şeyler, aşırı acı hep tetikliyor. Ben de yaşıyorum arada sırada mide yanması. İşte böyle zamanlar da bol su ya da kalsiyumlu yağsız şeyler süt yoğurt gibi iyi geliyor. Hatta anti asitlerin çoğu da sadece kalsiyum tableti.
Bu arada o kadın karşına melek gibi çıkmış. Adını soyadını alsaydın hemen. Bir şey lazım olduğunda ona gidersin :)

Back
X