2016 mayıs tüp bebek

Ben günde 5 tane içiyorum Can'ım Progestan fitil 3 kez ve Progestan iğne ayrıca kan sulandırıcı
Bunlarin hepsini bende kullaniyom progesteron fitilim gunde 6 tane.. Ayrica ekstrdan neopogen dye bir igne daha kullaniyom

Evet her doktor farklı ve kişinin Rahmi'ne geçmişine göre farklı tedavi uyguluyor. Oyuzden ilaçlardan belirti falan anlamıyoruz. Rabbim hayırlısını versin. Kızlar elimizden geleni yapıyoruz günde kaç tane hormon alıyoruz bende denge falan kalmadı. Transfer günü Rabbime teslim oldum. Hepimize sabır ve hayırlısını versin inşallah

Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.

Tebrik ederim. Maşaallah barekallah.

Coook ama çok sevindim canim inşallah Rabbim saglikla tamamina erdirsin darisi da hepimize olsun

Hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah

Ben bugun dağıldım resmen 5 yerıne 4 yazdım 5. Gün embriyosu
Canım hamilelik var. Tutunmaya calisiyor. 9nemli olan gün aşırı 2 ye katlamalı. Eğer düzgün şekilde katlanırsa problem olmaz inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım çok sevindim hayırlısı olsun

tup bebek kardesligi

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis

Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor.

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…