2016 mayıs tüp bebek

Bence de bu topic yıkılıyo insallahhh hepimiz pozitifi goruruz kuzum yaaa cok stresli bi donem bura olmasa napardık :)

Canım yarın öglene doru arıcam sorucam bakalım kac tanesi döllenmis. Ona göre belli olur. Sayet hepsi güzel döllenirse ki sanmıorum. Ama olursa dondurmak istiyorum. İnsallah sende güzlbi sonuc alırsın. Sıkıntılar bitmio inan. Yok yumurta oldu mı yok gelistimi yok döllendi mi. Bitmio yaa. Ama allaha sükürler yinede. Bu asamalara kadar geldik. Bakalım sekline göre ya carsamba ya cumartesı transfer olur dediler.

Ne soylesek sen yine uzulceksin aglama demiyorum ama en az zararla atlat bir dahaki tedavine odaklan cnm hayirlısı buymuş demekki az biraz daha sabır Allahtan umit kesilmez insallah bir dahakine pozitifi gorursun

Ne guzel bir dua canım, inşallah kabul olur aminnnn

Canım benim yapmasaydın keşke olan olmuş artık ama umudunu kaybetme bence kaçıncı gündü bugün idrara geçmemiştir daha belki
Bugün 11. Gün test günüm yarın 9. Gün bhcg 8.5 çıkmıştı.. Oda çatlatma iğnesindedir die düşünüyorum.. Umudum kalmadı ama

Bugün 11. Gün test günüm yarın 9. Gün bhcg 8.5 çıkmıştı.. Oda çatlatma iğnesindedir die düşünüyorum.. Umudum kalmadı ama
Ben hiç idrar testi yapmadım direkt kan o yüzden çıkar mıydı çıkmaz mıydı kestiremiyorum canım ama çıkmama ihtimali daha yüksek idrarda. Canım bugünden üzülüp bırakma kendini hele bi yarın ver kan bi gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…