Canım varmı bi değişiklik benim bel ağrım var çok sık sık agriyo adet olcak kadar siddetliKızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım
Transferden sonra bana bi iğne yaptılar kalçadan iki gündür yürüyemiyorum ne acılı iğneymiş
Bugün okula gittim yüksek lisans dersim vardı ona gittim hayat devam ediyor kısaca
Hadi inş hepimiz de hamileyimmm diye yazarız buraya..Benimde :)
Benim yarın 10. Günüm canım. 3.gün embriyosu. Dün test yaptım 17 çıktı. Yarın bir daha bakalım dedi hulusi bey. Erken yaptım ama. Sonucu görünce yarı annesin artık. Değer ilerlerse iyi bir sonuç dediAa gercekten mii?? Kk de pek yazmiyor hulusi hocamin hastasi olupda. Bende bu kadar basarili bir doktorun nasil olmaz dye hep sasiriyom. Cok sevindim vallahii:)) ne asamadasin sen canm biraz bilgi versene
İnş ah alsam o g30 Mayis'ta insallah senlenicek desenize buralar.
Ahh inşallah öyle güzel bir haber alsam ana habere bile altyazı geçesim var hamileyimm diye.30 Mayis'ta insallah senlenicek desenize buralar.
Başla canım ananas a benim dr daha haftalar önce başla dedi bana. Kahve yasak. Çay çok açık ve az içilecek. Sigara zaten yok.Kizlar yumurta gelistirme asamasinda neler yiyip.icilmeli simdilik sadece nar suyum var ananasta yemeye adetle mi baslaniyo
Evet canım çamur gibi oluyo drum normal demişti jeldenmişMerhaba kızlar bugün iç çamaşırıma siyah akinti gelmiş transferin bugün 18.günü yarın kese görmeye gideceğim doktora sordum crinone jelden dolayi olmuştur dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Test gününü bekle canım çünkü bazen kana karışması da gecikio bazen. Moralini boş yere bozma en azından. Bebek tutunmuşsa bile erken testte çıkmayabilir nolur nolmaz canımKızlar bugun transfer gununu saymazsak 3 gunum doktor test tarihi 2 haziran dedi ama en erken kendim ne zaman yapayım umut olur mu benim için
Bnm dr hic öyle bisey demedi hemen yarin alayim da yiyeyim o zmn kahve sevmem sigaramda yok şükür cayi cok iciyorum onu azaltauim bari sagol cnmBaşla canım ananas a benim dr daha haftalar önce başla dedi bana. Kahve yasak. Çay çok açık ve az içilecek. Sigara zaten yok.
haklısın galiba ama test gunu hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo pozif sonucları görünce çok mutlu oluyorumTest gününü bekle canım çünkü bazen kana karışması da gecikio bazen. Moralini boş yere bozma en azından. Bebek tutunmuşsa bile erken testte çıkmayabilir nolur nolmaz canım
Rica ederim canım gerçi benim yasak olan şeylerim daha çok ama ben geneli yazdım sana canım çünkü benim listeden bende bıktımBnm dr hic öyle bisey demedi hemen yarin alayim da yiyeyim o zmn kahve sevmem sigaramda yok şükür cayi cok iciyorum onu azaltauim bari sagol cnm
Haklısın canım benim transferim olmadı nerdeyse ben bile test yaptırcamKızlar bugun transfer gununu saymazsak 3 gunum doktor test tarihi 2 haziran dedi ama en erken kendim ne zaman yapayım umut olur mu benim için
haklısın galiba ama test gunu hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo pozif sonucları görünce çok mutlu oluyorum
Ay hadii insallahh canimm..erken yapmissin canim evet. Benim bebeklerim 8. Gun yerlestiler biliyorum o gun kanamam oldu cunku. 10. Gun degerim 60 hulusi hoca cok guzel dedi. Bizde yarin bakcaz tekrar katlanip katlanmadihina insallah hepimiz evlatlarimizaa kavusuruz... Kacinci denemendi senin? Yarin sonucunu yaz mutlakaBenim yarın 10. Günüm canım. 3.gün embriyosu. Dün test yaptım 17 çıktı. Yarın bir daha bakalım dedi hulusi bey. Erken yaptım ama. Sonucu görünce yarı annesin artık. Değer ilerlerse iyi bir sonuç dedi
Kızlar bugun transfer gununu saymazsak 3 gunum doktor test tarihi 2 haziran dedi ama en erken kendim ne zaman yapayım umut olur mu benim için[/QUOTE
10. Gun cikiyor kesin canm bence
Transferin ne zaman canımHaklısın canım benim transferim olmadı nerdeyse ben bile test yaptırcamzor bir süreç biliyorum canım ama bol bol bebişlerinle konuş sev onları geçer zaman bi bakmışsın test günün gelmiş
Daha var canım cuma adetin 3. Günü kontrolüm olacak muhtemelen adet başlıo daha yeni. Benim dondurulmuş transferi bakalım bekliyoruz sabırlaTransferin ne zaman canım
Hadi hayırlısı hepimiz için rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasınDaha var canım cuma adetin 3. Günü kontrolüm olacak muhtemelen adet başlıo daha yeni. Benim dondurulmuş transferi bakalım bekliyoruz sabırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?