Ayy canmm napmislarr boylee ben hic boyle dikkat etmedimm.. Bir tek salam sucuktan uzak durdum sut ictim bir de hergun...Valla canım bizim hastane koca bi liste verio sakatat, sucuk , salam , sosis yasak . Yarım yağlı beyaz peynir dışında bütün peynirler yasak. Süt ve yoğurt toplam günde en fazla 2 bardak. Öğlen muhakkak sebze yemeği 6-7 kaşık. Akşam 90 gr. (3 köfte büyüklüğünde ) et , tavuk yada balık. Pilav yasak. Tam buğday ekmeği dışında ekmek yasak . Hazır ve işlenmiş her tür yiyecek ve içecek yasak. Hamur işleri yasak. Bol bol su serbestdondurma bile yasak aç kalıo dum valla daha beter stres oluodum bu kez takmıyorum liste falan
Tmm o zaman. Doğru sayıyorum. Testi nasıl yaptırıyosun hastaneyemi gidiyosun. Sonuç ne kadar zamanda çıkıyorSonraki gunu bir diye sayiyorum canm
Bizim bura küçük şehir canım ben bulamadım ersu yu da internetten sipariş etmiştim ardından a101 e gelince ordan da aldım. Bi bak belki vardır büyükşehirdeysen ki kesin vardır.Bende a 101 lere bakayimda biraz daha stok yapayim bari bizim mahdekinde 4 sise vardi 4ünüde almistim yrn bakayim bikac yere normal.marketlerde de yokmudurki bundan acaba
Hastaneye gttim canm yarinda gidecegim yine. 9da veriyorum 12 gbi cikmis oluyorTmm o zaman. Doğru sayıyorum. Testi nasıl yaptırıyosun hastaneyemi gidiyosun. Sonuç ne kadar zamanda çıkıyor
Yaa hiç sorma valla yiyeceğime, içeceğime dikkat edeyim derken daha beter stres oldum ama bu kez umursamıom valla yiyom yaaa yemek gibisi var mıAyy canmm napmislarr boylee ben hic boyle dikkat etmedimm.. Bir tek salam sucuktan uzak durdum sut ictim bir de hergun...
Sonucu ordanmı alıyorsun internetten öğrenebiliyormusunHastaneye gttim canm yarinda gidecegim yine. 9da veriyorum 12 gbi cikmis oluyor
Bende sabah hastaneye gidiyim o zaman. Özele gidiyorum. Gerek yok aynı saatte veriyorlar nasıl olsa. Bizim binaya gidip sekreterlikten kan yazdırıyosun dimiİnternetten bakiyorum.. Hulusi hocaya msj atiyorum sonra haber veriyorum o oyle demisti
aynen canm ama muayene parasi aliyolar normal ben bilmeden gttim yaptirdigin yer daha uygunsa eger hic gtme bence :) direk telden bilgi verirsinBende sabah hastaneye gidiyim o zaman. Özele gidiyorum. Gerek yok aynı saatte veriyorlar nasıl olsa. Bizim binaya gidip sekreterlikten kan yazdırıyosun dimi
of esram nasil liste vermisler :) sonucta kismende osa uyguluyosundur :) sagol paylastigin icin bizde dikkat edelim :)Valla canım bizim hastane koca bi liste verio sakatat, sucuk , salam , sosis yasak . Yarım yağlı beyaz peynir dışında bütün peynirler yasak. Süt ve yoğurt toplam günde en fazla 2 bardak. Öğlen muhakkak sebze yemeği 6-7 kaşık. Akşam 90 gr. (3 köfte büyüklüğünde ) et , tavuk yada balık. Pilav yasak. Tam buğday ekmeği dışında ekmek yasak . Hazır ve işlenmiş her tür yiyecek ve içecek yasak. Hamur işleri yasak. Bol bol su serbestdondurma bile yasak aç kalıo dum valla daha beter stres oluodum bu kez takmıyorum liste falan
Valla adet oldum olmadım arasıyım muhtemelen yarın tam başlar diye düşünüyorum kuzum bakalım hayırlısı diyoruz. Evet canım ilk 3 tedavide uyguladım da noldu bu kez biraz salmayı düşünüyorum hatta uyguluyorum kafam rahat olsun bari yediğimi , içtiğimi de düşünmiim canımof esram nasil liste vermisler :) sonucta kismende osa uyguluyosundur :) sagol paylastigin icin bizde dikkat edelim :)
bize ozellikle soylenen yumurta toplama isleminden sonra tuzlu yiyecekler ve proteinle beslenmek. Hatta sporcu icecegini tavsiye ediyorlar. Gerci ben daha tam hemsirelerle konusmadim o konu hakkinda ama bilgi aldikca yazarim :)
senin adet basladi mi canim hemsireyi arayacaktin
ay hadi insallah :) ay maniac gibi adeti bekliyoruz ya :) gerci ben her adet oldugumda gene de cok sukur diyodum en azindan adetim duzenli. O kadar stres yapiyoruz her ay etkilendimi acaba vucudum diyodum.Valla adet oldum olmadım arasıyım muhtemelen yarın tam başlar diye düşünüyorum kuzum bakalım hayırlısı diyoruz. Evet canım ilk 3 tedavide uyguladım da noldu bu kez biraz salmayı düşünüyorum hatta uyguluyorum kafam rahat olsun bari yediğimi , içtiğimi de düşünmiim canım
O zaman özelde yaptırayım ben. Daha uygun tabi. Senin kaçıncı denemenaynen canm ama muayene parasi aliyolar normal ben bilmeden gttim yaptirdigin yer daha uygunsa eger hic gtme bence :) direk telden bilgi verirsin
Kizlar yumurta gelistirme asamasinda neler yiyip.icilmeli simdilik sadece nar suyum var ananasta yemeye adetle mi baslaniyo
Muhtemelen canım o zamanlara denk geliyor. Evet çok haklısın kafa rahat olacak gerisi boş. 3 tedavidir yediğimi , içtiğimi hesaplıyorumay hadi insallah :) ay maniac gibi adeti bekliyoruz ya :) gerci ben her adet oldugumda gene de cok sukur diyodum en azindan adetim duzenli. O kadar stres yapiyoruz her ay etkilendimi acaba vucudum diyodum.
benim ilaclari gosteren hemsireye sormustum iste nar suyu falan icmeyi dusunuyorum iyi mi falan diye.Kadin bana dedi ki bu tedavide en onemli sey stresi azalticaksin. O yuzden bir seyi yemek icmek (cok zararli olmadigi surece ne bilim mesela alkol gibi, 3-4 fincan kahve gibi vs) yap sonucta onu stres yapmaman lazim dedi. hakikaten oyle ay yoksa onu sorgula bunu sorgula insan psikopata bagliyor :) birazcik kafamizi rahatlatmamiz lazim yahu :) senin adet basladiktan sonra 14. gun falan mi transferin olucak Esram? belki ayni zamanda oluruz transferimizi :)
İlk canim insallah da son olurO zaman özelde yaptırayım ben. Daha uygun tabi. Senin kaçıncı denemen
İnşallahİlk canim insallah da son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?