2016 mayıs tüp bebek

Ayy canmm napmislarr boylee ben hic boyle dikkat etmedimm.. Bir tek salam sucuktan uzak durdum sut ictim bir de hergun...

Bende a 101 lere bakayimda biraz daha stok yapayim bari bizim mahdekinde 4 sise vardi 4ünüde almistim yrn bakayim bikac yere normal.marketlerde de yokmudurki bundan acaba
Bizim bura küçük şehir canım ben bulamadım ersu yu da internetten sipariş etmiştim ardından a101 e gelince ordan da aldım. Bi bak belki vardır büyükşehirdeysen ki kesin vardır.

Ayy canmm napmislarr boylee ben hic boyle dikkat etmedimm.. Bir tek salam sucuktan uzak durdum sut ictim bir de hergun...
Yaa hiç sorma valla yiyeceğime, içeceğime dikkat edeyim derken daha beter stres oldum ama bu kez umursamıom valla yiyom yaaa yemek gibisi var mı

İnternetten bakiyorum.. Hulusi hocaya msj atiyorum sonra haber veriyorum o oyle demisti

İnternetten bakiyorum.. Hulusi hocaya msj atiyorum sonra haber veriyorum o oyle demisti
Bende sabah hastaneye gidiyim o zaman. Özele gidiyorum. Gerek yok aynı saatte veriyorlar nasıl olsa. Bizim binaya gidip sekreterlikten kan yazdırıyosun dimi

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, transferi bekliyor

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

azure47: 33, 2. denim, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

azure47 de listeye eklendi :)

listeye eklenmek isteyenler veya durumunda gelisme olanlar (opu, transfer, test sonuc, vs) bana ozelden mesaj atarsaniz hemen listeye eklerim. Mesajlara gec baktigim icin bulmasi sonradan zor oluyor o yuzden mesaj atarsaniz cok sevinirim kizlarcim. Hepimize bol sans :)

Bende sabah hastaneye gidiyim o zaman. Özele gidiyorum. Gerek yok aynı saatte veriyorlar nasıl olsa. Bizim binaya gidip sekreterlikten kan yazdırıyosun dimi
aynen canm ama muayene parasi aliyolar normal ben bilmeden gttim yaptirdigin yer daha uygunsa eger hic gtme bence :) direk telden bilgi verirsin

of esram nasil liste vermisler :) sonucta kismende osa uyguluyosundur :) sagol paylastigin icin bizde dikkat edelim :)
bize ozellikle soylenen yumurta toplama isleminden sonra tuzlu yiyecekler ve proteinle beslenmek. Hatta sporcu icecegini tavsiye ediyorlar. Gerci ben daha tam hemsirelerle konusmadim o konu hakkinda ama bilgi aldikca yazarim :)
senin adet basladi mi canim hemsireyi arayacaktin

Sağlık ocağında yaptırdım ben yükselmiş mi diye ikinci testi kızlar

Valla adet oldum olmadım arasıyım muhtemelen yarın tam başlar diye düşünüyorum kuzum bakalım hayırlısı diyoruz. Evet canım ilk 3 tedavide uyguladım da noldu bu kez biraz salmayı düşünüyorum hatta uyguluyorum kafam rahat olsun bari yediğimi , içtiğimi de düşünmiim canım

ay hadi insallah :) ay maniac gibi adeti bekliyoruz ya :) gerci ben her adet oldugumda gene de cok sukur diyodum en azindan adetim duzenli. O kadar stres yapiyoruz her ay etkilendimi acaba vucudum diyodum.
benim ilaclari gosteren hemsireye sormustum iste nar suyu falan icmeyi dusunuyorum iyi mi falan diye.Kadin bana dedi ki bu tedavide en onemli sey stresi azalticaksin. O yuzden bir seyi yemek icmek (cok zararli olmadigi surece ne bilim mesela alkol gibi, 3-4 fincan kahve gibi vs) yap sonucta onu stres yapmaman lazim dedi. hakikaten oyle ay yoksa onu sorgula bunu sorgula insan psikopata bagliyor :) birazcik kafamizi rahatlatmamiz lazim yahu :) senin adet basladiktan sonra 14. gun falan mi transferin olucak Esram? belki ayni zamanda oluruz transferimizi :)

Muhtemelen canım o zamanlara denk geliyor. Evet çok haklısın kafa rahat olacak gerisi boş. 3 tedavidir yediğimi , içtiğimi hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…