2016 mayıs tüp bebek

Günaydın hanimlarrr guzel haberleri almaya devam ederiz ins bende yrn için drdan randevumu aldim

kızlar günaydın bugün 9. günüm test yaptım ama negatif demekki çatlatma iğnesinin süresi 12. gün sürüyomuş

Bende kan vericem bugün...
Lekelenmem oldu dün , bugün yok ..o yüzden bugün yaptırayım testi...9. Gün bugün mutlaka belli olmuştur...

Yok demedi sormadım bile dr a ..5. Gün embriyosuydu o yüzden sonuç bellidir..
Benim fikrim dr una danışman. Tabii yine sen bilirsin canım ama tüp bebekte en erken tarihi verio zaten hastaneler test için. Hemen kanda dahi çıkmayabilir. Zaten idrar testi hiç yapmayın diolar. Bilmiyorum bana kafaya göre iş yapmak yanlış geliyor.

kızlarr her zaman yazamıyorum iş dolayısıyla ama hepinizi takip ediyorum gün içinde arada girip okumaya çalışıyorum.hayırlı ugurlu bir sayfa oldu herkez pozitif sonuçlarlla renklendiriyor sayfaları rabbim hamişlerin bebişlerine sağlıkversin .biz bekleyenlerde sabırsızlık içnde bekliyoruz allahım hepimize nasip etsin inşallah rabbım tüm bekleyenlerın kucagını doldursunn aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…