Yarın mutlaka yaz bana sonucunu olurmuİlk canim insallah da son olur
hadi bakalım bizede uğur getirsn inş..Ben de hamile haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum.Ugurlu bu topik :)))
Evde mi yaptin?kızlar günaydın bugün 9. günüm test yaptım ama negatif demekki çatlatma iğnesinin süresi 12. gün sürüyomuş
evet canımEvde mi yaptin?
Kan testinde cikar ins cnm idrara fazla guvenmemek lazimkızlar günaydın bugün 9. günüm test yaptım ama negatif demekki çatlatma iğnesinin süresi 12. gün sürüyomuş
Benn :) kan aldırdım az önce :)Gunaydinnnnn, kimler test yaptiriyor bakalim :)))
Hadi inşallahhhhhhh inşallahhhhhhh pozitif olsun yaaBenn :) kan aldırdım az önce :)
Dr un mu söyledi canınBende kan vericem bugün...
Lekelenmem oldu dün , bugün yok ..o yüzden bugün yaptırayım testi...9. Gün bugün mutlaka belli olmuştur...
Yok demedi sormadım bile dr a ..5. Gün embriyosuydu o yüzden sonuç bellidir..Dr un mu söyledi canın
Benim fikrim dr una danışman. Tabii yine sen bilirsin canım ama tüp bebekte en erken tarihi verio zaten hastaneler test için. Hemen kanda dahi çıkmayabilir. Zaten idrar testi hiç yapmayın diolar. Bilmiyorum bana kafaya göre iş yapmak yanlış geliyor.Yok demedi sormadım bile dr a ..5. Gün embriyosuydu o yüzden sonuç bellidir..
ayy hadi hayırlı yüksek pozitif sonuçlarını bekliyoruzzBende kan vericem bugün...
Lekelenmem oldu dün , bugün yok ..o yüzden bugün yaptırayım testi...9. Gün bugün mutlaka belli olmuştur...
Ayyy ne heyecanliiii insss pozitif olurrBenn :) kan aldırdım az önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?