2016 mayıs tüp bebek

Tamam dimes marka ben diğer transferde kullanmadım bunda kullanayım çok saol birde ananas transfer den sonra yenilmemeli mı onu anlamadim
Nar suyu transferden sonra kullanılmıyor canım rahim kalınlaştırdığı için içiyoruz transfere kadar zaten ilaçlarla takviye iyi oluo. Ama transferden sonra içme sakıncalı rahim kalınlığı fazla olur bu kez. Ama ananas transfer öncesi başla teste kadar ye pozitif se bi süre daha ye günde 3 dilim kadar. Ananas tutunmayı sağlıo canım. Günde bi avuç da tuzsuz kabak çekirdeği o da tutunma için.ama nar yasak unutma transfere kadar sadece

Benim kanamam olmadı canım. Bu kötüye işaretmi bilmiyorum. Senin için çok sevindim. Katlanır inşallah. Yarın sonucu mutlaka söylerim.

Tamam çok saol canim

Merak ettim cnm neler yasak ve nicin yasak
Valla canım bizim hastane koca bi liste verio sakatat, sucuk , salam , sosis yasak . Yarım yağlı beyaz peynir dışında bütün peynirler yasak. Süt ve yoğurt toplam günde en fazla 2 bardak. Öğlen muhakkak sebze yemeği 6-7 kaşık. Akşam 90 gr. (3 köfte büyüklüğünde ) et , tavuk yada balık. Pilav yasak. Tam buğday ekmeği dışında ekmek yasak . Hazır ve işlenmiş her tür yiyecek ve içecek yasak. Hamur işleri yasak. Bol bol su serbest dondurma bile yasak aç kalıo dum valla daha beter stres oluodum bu kez takmıyorum liste falan

Himm anladım cnm bana hicbisey denmedi hastaneden hastaneye degisiyor demekki ama bence rahat ol ya liste filan cokta onemli degil bence kafamizin da rahat olmasi lazim sonucta

İyy bendede var tadı bir acayip yav sirke gibi geliyo bazen 4 sise aldım yetermiki transfere kadar
Valla ben 5 şişe aldım ama benim ersu fan aldığım 200 ml karton kutular da var bi ondan bi bundan içiom günde 2 bardak. Yetmezse bütün a101 leri gezer bakarım. Zaten bizden başka kim alacak. Eşimle markete gittik doldurduk arabaya kadınlar merakla ne alıoz die bakıolardı şişe şişe

Benim kanamam olmadı canım. Bu kötüye işaretmi bilmiyorum. Senin için çok sevindim. Katlanır inşallah. Yarın sonucu mutlaka söylerim.
Canım peki günleri nasıl sayıyorsun embriyo transeferinden sonraki günü mü 1. Olarak alıyorsun yoksa transferin olduğu günü mü 1. Gün olarak alıyorsun..

Himm anladım cnm bana hicbisey denmedi hastaneden hastaneye degisiyor demekki ama bence rahat ol ya liste filan cokta onemli degil bence kafamizin da rahat olmasi lazim sonucta
Kesinlikle. Zaten onun için Listeye çok takmıyorum çünkü liste daha beter stres yapıo bende. Haa bi de günde 1 bardak havuç suyu taze sıkılmış o da transferden sonra onu içicem onu dr kesin iç dedi

Olur mu canm gayet guzel birsey istisna olan benim genelde olmuyor kanama.. İnsallah guzel haberler geririz yarin:))

Benim iki denemem var bundan önce. Birisi dondurulmuşlarla. Ama tutmadı.

Bende a 101 lere bakayimda biraz daha stok yapayim bari bizim mahdekinde 4 sise vardi 4ünüde almistim yrn bakayim bikac yere normal.marketlerde de yokmudurki bundan acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…