2016 mayıs tüp bebek

Kızlar ben de işe döndüğüm içim yazamıyorum ama okuyorum heyecanla takipteyim inşallah pozitif haberler verin
Ya size bişey sorucam yine ben :) benim yakın arkadaşım tutturdu keseyi görmeye dr a ben de gelicem diye eşim de istemiyor Nasıl halledicem bilmiyorum arkadaşım biraz anlayışsızlık yapıyor sanki eşin istemese de gelicem diyor

Canım bir sonrakinde gelirsin bu bizim en özel anımız de. Biliyorum sende teyze olmak için çok bekledin ama ilk kontrolüm özel olsun istiyorum de canım anlayışsız olabilir gerekirse kırılsın yani bu an sizin için çok özel. Onun düşünceli olması lazım.

belli ki bunu dicek kadar samimisiniz ve gerçekten o kadar samimi iseniz seni anlaması lazım kararım kesin kusura bakma de kibar bir dille. canım yaa daha 9 ay karnında başka zaman gelsin arkadaşın da gerçekten anlayışsızmış yani

Ya benim kibarca söylemem lazım da söyleyemiyorum ima ettim ama anlamıyor eşine söyle istemezse de gelicem diyor ben de eşim istemez dedim banane dedi işi şakaya vuruyor ben çok bozuldum artık direkt söylicem. Randevu pazar günü eşim izin aldı çok bu süreçte ve özel sektörde çalışıyor izni yanmasın diye öyle istedim Bide demez mi biz cuma gidelim görünür değeri yüksek diyor neden böyle yapıyo anlamıyorum

Evet çok yakınız ama bunu insan kardeşinden bile istemez diye düşünüyorum yani yanlış mıyım. Benim kız kardeşim bile geleyim demez yani.

Evet çok yakınız ama bunu insan kardeşinden bile istemez diye düşünüyorum yani yanlış mıyım. Benim kız kardeşim bile geleyim demez yani.
tamamen haklısın canım dediğim gibi gerçekten yeteri kadar yakınsanız onun da anlaması lazım yani sen ısrarla götürmeyince sana kırılacaksa zaten gerçek arkadaş sayılmaz. zaten kırılmayacaktır o da boşver bu güzel gününde bunun stresini yaşama bence mutluluğun tadına var kolay gelinmiyor bu günlere

Valla canım direkt söyle biz özel olmasını istiyoruz ilk kontrolün ve sen böyle davrandıkça ben çok üzülüyorum çünkü seni çok seviyorum kırılmanı asla istemiyorum ama eşim de bende bugünün bize özel olmasını istiyoruz. Senden sadece anlayış bekliyorum lütfen bu mutlu günlerimde yanımda ol falan de. Yani bu şekilde bi konuş ama samimiyette bi yere kadar ben asla rahatsız etmem hele en yakın arkadaşımı böyle bir günde. İlginç yani bence arkadaşlığınızı bi daha gözden geçir kuzum.

Kızlar benim bugün 12.00 de transferim vardı şimdi 14.00 ertelendi. heyecanla bekliyorum. Dua edin bana da bebişim sımsıkı tutunsun bana
Ayyy adet oldum yoksa sana da Kuran okurdum çok üzüldüm şimdi ama dualarım seninle canım inşallahhhhhhh sımsıkı tutunsunlar bebişlerin sana

Cok gereksiz bir davranis olmus ne gerek var canim.Cok ozel bir an o bi kere gelmesin :)

Vallahi kızlar yine her zamanki gibi içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim ben yanlış davranmak istemediğim için fikrinizi alayım dedim. Ama gerçekten iyi arkadaşımsa darılmaz zaten hem darılırsa da dostluğu gerçek değil dicem napim ben mutluluktan havada uçarken beni sıkıntıya soktu yani ne diyeyim

Boşver canım hiç strese girme yani tedavide bile bu kadar stres olmamıştın pes arkadaşına yaa ne diim yani. Kırılırsa kırılsın onu bunu düşünmekten hep üzülen biz olduk en mutlu anın boşver herkesi ailen önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…