Canım o senin özel anın olduğunu düşünememiştir. Yakın arkadaşın olduğun için oda heycan yapıp arkadaşına şımarmış biraz. Mutluluğunu oda paylaşmak istiyor işte. Kötü bir niyeti yok aslındaHe ya :) söylicem ben de karar verdim vallahi darılsın napim artık o düşünmüyor beni ben de ince düşünmekten anın büyüsünü bozamıcam
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIMA HAYIRLSI İLE SONUÇLANDIRMAYI NASİP ET .AMİNNKızlar benim bugün 12.00 de transferim vardı şimdi 14.00 ertelendi. heyecanla bekliyorum. Dua edin bana da bebişim sımsıkı tutunsun bana
Hülyacım çok sevindim senin adına. Çok şükür. Seni çok merak ermiştim :) bende sonucu bekliyorumKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Maşallah barekallah canım çok güzel şükürler olsun dikkat et kendineKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Hey maşallah ne bereketli gün çok şükür ya ne güzel de artmış canım gözün aydın :)Kızlar sonucum geldi. 10. Gün 54.53 gebeliğim devam ediyor. Çok şükür rabbime:)Önemli olan 12. Gün tekrar test var.
Tebriklerrrrr Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsinKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Çok şükür gözün aydın canım ....Kizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Maşallah hayırlı olsun :)))Kızlar sonucum geldi. 10. Gün 54.53 gebeliğim devam ediyor. Çok şükür rabbime:)Önemli olan 12. Gün tekrar test var.
Kizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
canım 8.gün başladım ben. 17 çıkmıştı.Bana Dr im 13. Güne test yapıcaz Dedi 10. Günde çıkıyor mu
Peki kaçıncı gün transferiydi Canım?canım 8.gün başladım ben. 17 çıkmıştı.
3.günPeki kaçıncı gün transferiydi Canım?
Teşekkür ederim canımMaşallah hayırlı olsun :)))
sizin adınıza çok sevindim.çok şükürTebriklerrrrr Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?