Hosgeldin aramiza :)Selam herkese ben de geçen cumartesi transferimi yaptırdım beklemedeyim. Topiklere bakayım derken burayı gördüm. 265 yorum sayfası nedir :) ne kadar fazla bu ay transfer olan :) böylece vakit hızlı geçecek :)
Hulyacim gozun aydin canim.Kat kat artsin insallah :)Kizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Ayss tebrikler canim :))Kızlar sonucum geldi. 10. Gün 54.53 gebeliğim devam ediyor. Çok şükür rabbime:)Önemli olan 12. Gün tekrar test var.
Teşekkür ederimHosgeldin aramiza :)
Transferimin 20.gunnundeyim :))Teşekkür ederimsizin oldu mu transferiniz
Teşekkürler canım:)Ayss tebrikler canim :))
Canım varmı bi değişiklik benim bel ağrım var çok sık sık agriyo adet olcak kadar siddetli
MaşşşalllaaahhhhhKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
canım çok geçmiş olsun, hayırlısı her şeyin inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun:))))şimdi geldim hastaneden 9. Gün 8.5 olan bhcg bugün yani 12. Gün 10.8 sanırım kimyasal.. Doktorum ilaçları kesti 2gün sonra tekrar yap test dedi ama umutsuz konuştu çok... Napalım herkes 10. Denemeleri yaparken ilkinde pes etmek olmaz biran önce kendimi toparlıycam ki dondurulmuş Bebişlerime kavuşayım dimi... Destekleriniz için saolun.. Siz olmasanız bu 12 gün bitmezdi..
Merhaba, hastaneden memnun kaldınız mı? ben aşılama yaptıracağım çok yakın zamnada inşallahMlkelf
Yok canım bende de bi değişiklik yatıyorum oturuyorum zaman geçmiyor hicSelamseymosss hiçbir belirti yok sadece hala şişliğim var doktorum 10 gün dayan Protestan yapıyor demişti sen nasılsın?
Hoşgellldinnnnnn[/QUOT Hoşbuldum Allah tamamına erdirsin inşallah Allah bizlerede nasip etsin
Süperrrr çok sevindim.Kızlar sonucum geldi. 10. Gün 54.53 gebeliğim devam ediyor. Çok şükür rabbime:)Önemli olan 12. Gün tekrar test var.
Canım aşılama bölümü var forumda istesen o bölüme de bi sor. Ben iki kez aşılama oldum ama Klomen ile ve olumsuz oldu. Tabi sorununuz nedir onu da bilemiyorum yaşınız kaç neden çocuk olmadı bunlar da önemli tedavi şeklini seçmen için. Bence aşılama vakit kaybı ama maliyeti az olduğu için denenebilirmaşallah bu gruba hiç üşenmeden bir birine cevap veren destek olan kadınlar, hiç üşenmeden tüm yazılarınızı okuyorum ama sanırım aranızda sadece bende aşılama olacak genelde tüp bebek, aynı ilaçlar mı kullanılacak aceba??? hiç aşılama yaptıran var mı aranızda ondan hamile kalan tedavi şeklini çok merak ediyorum birde JİNEMED KALAMIŞ hastanesinde tedavi olan var mı? Canlar vakti olan gören cevap verirse çok mutlu olurum:):)))
Gözün aydin canimKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Canım valla hiç aşılama yaptırmadım inşallah herşey gönlünce olur musmutlu olalım bu kez hepimizmaşallah bu gruba hiç üşenmeden bir birine cevap veren destek olan kadınlar, hiç üşenmeden tüm yazılarınızı okuyorum ama sanırım aranızda sadece bende aşılama olacak genelde tüp bebek, aynı ilaçlar mı kullanılacak aceba??? hiç aşılama yaptıran var mı aranızda ondan hamile kalan tedavi şeklini çok merak ediyorum birde JİNEMED KALAMIŞ hastanesinde tedavi olan var mı? Canlar vakti olan gören cevap verirse çok mutlu olurum:):)))
çok sağol inşallah birz mucize gibi geliyor ama şansımı bu şekilde denemek istedim sorun yok dediler bakalım ALLAH BÜYÜK belli mi olur:))))))Canım valla hiç aşılama yaptırmadım inşallah herşey gönlünce olur musmutlu olalım bu kez hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?