2016 mayıs tüp bebek

Süper çıkmış o Zaman. Benim 2. Bebeğim için bu tedavim. İlki de tüp bebekti 8. Gün 15 çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi 5. Günüm bugün ve 5. Gün transferi oldu. Bekliyorum bakalım. İnşallah herkes muradına sağlıkla erer. O zaman Dr bana 8. Günde bu değer çıktıysa bu gebelikte hiç bir sorun çıkmaz demişti :)

canım çok geçmiş olsun, hayırlısı her şeyin inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun:))))

maşallah bu gruba hiç üşenmeden bir birine cevap veren destek olan kadınlar, hiç üşenmeden tüm yazılarınızı okuyorum ama sanırım aranızda sadece bende aşılama olacak genelde tüp bebek, aynı ilaçlar mı kullanılacak aceba??? hiç aşılama yaptıran var mı aranızda ondan hamile kalan tedavi şeklini çok merak ediyorum birde JİNEMED KALAMIŞ hastanesinde tedavi olan var mı? Canlar vakti olan gören cevap verirse çok mutlu olurum:):)))

Canım aşılama bölümü var forumda istesen o bölüme de bi sor. Ben iki kez aşılama oldum ama Klomen ile ve olumsuz oldu. Tabi sorununuz nedir onu da bilemiyorum yaşınız kaç neden çocuk olmadı bunlar da önemli tedavi şeklini seçmen için. Bence aşılama vakit kaybı ama maliyeti az olduğu için denenebilir

Canım valla hiç aşılama yaptırmadım inşallah herşey gönlünce olur musmutlu olalım bu kez hepimiz

Canım valla hiç aşılama yaptırmadım inşallah herşey gönlünce olur musmutlu olalım bu kez hepimiz
çok sağol inşallah birz mucize gibi geliyor ama şansımı bu şekilde denemek istedim sorun yok dediler bakalım ALLAH BÜYÜK belli mi olur:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…