2016 mayıs tüp bebek

çok sağol inşallah birz mucize gibi geliyor ama şansımı bu şekilde denemek istedim sorun yok dediler bakalım ALLAH BÜYÜK belli mi olur:))))))
Aynen canım Rabbim çok büyük çok şükür denemekten ne çıkar haklısın kuzum inşallah güzel olur herşey

Merhaba, hastaneden memnun kaldınız mı? ben aşılama yaptıracağım çok yakın zamnada inşallah
Evet hastane deki insanlar çok tatlı çok iyiler güzeldi benim için ama benim dr dışardan bir Dr du emriyolok için ordaydik biz canim

Ben tup bebek yaptirdim çok da memnun kaldım çok iyiler

canm bende 2 kez aşılama yaptırdım malesef olumsuz oldu ikiside hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben 5 yıl önce bi aşılama yaptırmıştım olmadı tekrar yapacaklardı ama çok yumurta gelişince tüp bebek yaptırdık başka bir yerde. Çünkü aşılamam devlet hastanesinde olmuştu ve çok yumurta büyütünce yapacak bir şey yok demişlerdi. Çok üzülmüştüm o Zaman yıkılmıştım adeta ama o gün şimdi ki Dr umla tanıştım. Ve o ay ilk bebeğime gebe kalmıştım. Aradan Zaman geçti yine olmadı. Yapamıyoruz galiba biz bu işi mecburen çaldık kapısını tekrar. Bakalım Allah nasip ederse tekrar anne olmayı bekliyorum. Çok zor bir süreç ben 5 yıl sonra tekrar bu sürece girerken alt üst oldum psikolojik olarak. Rabbim kimsenin kucağını boş emeklerini karşılıksız çıkarmasın.

Kizlar hastaneden ciktim simdi. Yumurtam toplandi. Kanamam var biraz. Dr ozel bi yontemle spermleri sectiklerini ama iyi sperm bulamadiklarini ellerindeki en iyi spermlerle dolleme yapacaklarini ssoledi. Ama progesteron hormonum yuksek ve rahim darligindan suphelendigi icin donduracak ve gelecek aya transfer edecek.

Iyi sperm bulamamislar mi? Kac yasinda esin acaba ? Dondurulmus olmasi daha iyi hic sikma canini.

Bugunun hamislerine de selamlar. Iste olunca cok sık yazamiyorum ama sizin adiniza coook seviniyorum kizlar. Insaallah siz de dua edin, bizler de bu mutlulugu yasayalim.
Her gun Opu, transfer olacak arkadaslara Veysel Karani Hazretlerinin duasini okuyorum bol bol. Cok sevdigim bir dua. Insaallah, Rabbim Efendimiz'inSAV ve onun gibi Hak dostlarinin hurmetine dualarimizi hayirlisi ise kabul buyurur.

Iyi sperm bulamamislar mi? Kac yasinda esin acaba ? Dondurulmus olmasi daha iyi hic sikma canini.
Canim esim 32 yasinda.yanlis kelime olabilir ama picis gibi bi sey dedi spermler icin ama hic iyi sperm gelmemis. Ay ne bileyim sanki yavrularimi krese birakmis gibi hissdeiom

Sıkma canını tatlım. Ya tespit etmeseydi de transfer olsaydı o zaman daha çok üzülürdün kızardın. Ama sizin için en iyisine karar vermiş Dr un. İnşallah önümüzdeki ay sevincini paylaşırsın bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…