Aynen canım Rabbim çok büyük çok şükürçok sağol inşallah birz mucize gibi geliyor ama şansımı bu şekilde denemek istedim sorun yok dediler bakalım ALLAH BÜYÜK belli mi olur:))))))
Evet hastane deki insanlar çok tatlı çok iyiler güzeldi benim için ama benim dr dışardan bir Dr du emriyolok için ordaydik biz canimMerhaba, hastaneden memnun kaldınız mı? ben aşılama yaptıracağım çok yakın zamnada inşallah
Hayirli olsun canimSüperrrr çok sevindim.
Ben tup bebek yaptirdim çok da memnun kaldım çok iyilermaşallah bu gruba hiç üşenmeden bir birine cevap veren destek olan kadınlar, hiç üşenmeden tüm yazılarınızı okuyorum ama sanırım aranızda sadece bende aşılama olacak genelde tüp bebek, aynı ilaçlar mı kullanılacak aceba??? hiç aşılama yaptıran var mı aranızda ondan hamile kalan tedavi şeklini çok merak ediyorum birde JİNEMED KALAMIŞ hastanesinde tedavi olan var mı? Canlar vakti olan gören cevap verirse çok mutlu olurum:):)))
canm bende 2 kez aşılama yaptırdım malesef olumsuz oldu ikiside hakkında hayırlısı olsun inşallahmaşallah bu gruba hiç üşenmeden bir birine cevap veren destek olan kadınlar, hiç üşenmeden tüm yazılarınızı okuyorum ama aranızda sadece bende aşılama olacak genelde tüp bebek, aynı ilaçlar mı kullanılacak aceba??? hiç aşılama yaptıran var mı aranızda ondan hamile kalan tedavi şeklini çok merak ediyorum birde JİNEMED KALAMIŞ hastanesinde tedavi olan var mı? Canlar vakti olan gören cevap verirse çok mutlu olurum:):)))
çok şükür canım hadi gözün aydınn :)Kizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
gözün aydın canım çok şükürKızlar sonucum geldi. 10. Gün 54.53 gebeliğim devam ediyor. Çok şükür rabbime:)Önemli olan 12. Gün tekrar test var.
Hayirlisi olsun.Ikisi de tutsun insallah :)Arkadaslar yarin sabah transferim var 6 embriyo var içlerinden en iyi 2 sini transfer edecekler yarin digerlerinide 5. Güne kadar bekletecek ler kaliteli olan olursa bir tane daha transfer edecekler o zaman
Iyi sperm bulamamislar mi? Kac yasinda esin acaba ? Dondurulmus olmasi daha iyi hic sikma canini.Kizlar hastaneden ciktim simdi. Yumurtam toplandi. Kanamam var biraz. Dr ozel bi yontemle spermleri sectiklerini ama iyi sperm bulamadiklarini ellerindeki en iyi spermlerle dolleme yapacaklarini ssoledi. Ama progesteron hormonum yuksek ve rahim darligindan suphelendigi icin donduracak ve gelecek aya transfer edecek.
Canim esim 32 yasinda.yanlis kelime olabilir ama picis gibi bi sey dedi spermler icin ama hic iyi sperm gelmemis. Ay ne bileyim sanki yavrularimi krese birakmis gibi hissdeiomIyi sperm bulamamislar mi? Kac yasinda esin acaba ? Dondurulmus olmasi daha iyi hic sikma canini.
Allah yardimcin olsun saglikla toplansin insallahBu arada kizlar benim de yumurtaarim cumartesi toplanacak insaallah. Duanizda unutmayin beni de luuuutfeeeeen...
Arada cal kapilarini ozledim gormeye geldim diye :)))Canim esim 32 yasinda.yanlis kelime olabilir ama picis gibi bi sey dedi spermler icin ama hic iyi sperm gelmemis. Ay ne bileyim sanki yavrularimi krese birakmis gibi hissdeiom
Valla yaprim gibi gelio:) verin bi seveyim diyeyimArada cal kapilarini ozledim gormeye geldim diye :)))
Tesekkur ederim canim. Senin de insaallah saglikli, guclu embriyolarin olur. Obur ay da olsa bebisler gobusunde olur. Dusuncesi bile heyecanlandirmiyor mu?Allah yardimcin olsun saglikla toplansin insallah
Anestezi altında uyumanın tadını çıkar cnm. Müthiş bir uyku o :) uyanınca da sağlıklı bir çok yumurta topladık desinler :)Bu arada kizlar benim de yumurtaarim cumartesi toplanacak insaallah. Duanizda unutmayin beni de luuuutfeeeeen...
Sıkma canını tatlım. Ya tespit etmeseydi de transfer olsaydıKizlar hastaneden ciktim simdi. Yumurtam toplandi. Kanamam var biraz. Dr ozel bi yontemle spermleri sectiklerini ama iyi sperm bulamadiklarini ellerindeki en iyi spermlerle dolleme yapacaklarini ssoledi. Ama progesteron hormonum yuksek ve rahim darligindan suphelendigi icin donduracak ve gelecek aya transfer edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?