2016 mayıs tüp bebek

Sabah dayanamayıp idrar testi yaptım bende ilk iki dakika çok soluk 6.dakika diğerine göre biraz belirsiz 2.çizgiyi gördüm ellerim titredi heycandan şuan acayip mutluyum dua edin nolur yanıltmasın 8.gündü bugün iğne vurulmaya aile hekimliğine gidicem şimdi kan versemmi 30unumu beklesem bilemedim bizim topik herşeyim oldu eşime söyleyemedim değişir diye ama acayip umutlandım yarın sabah tekrarlıycam J jelibon3434 M Mlkelf @Ankanase bu kadar erken çıkabilir mi

Anestezi altında uyumanın tadını çıkar cnm. Müthiş bir uyku o :) uyanınca da sağlıklı bir çok yumurta topladık desinler :)
Edacgm, yeri gelmisken sorayim. Bugun dokyorum fena degil dedi ama iyi de degil sanirim. Canim sikildi biraz. 3 sagda 3 solda yumurta var. Birinin capi 19 digerleri hep 16 ve 14lerde. Ya kaliteli embriyolar olusmazsa diye cok korkuyorum. Cumartesi transferim.

Kızlar yarın toplama var ama benim kafamda deli sorular eşimde sperm hareketsizliği var %90... Dr dediki şansınız diğerlerine göre daha düşük dedi. Var mı sperm hareketsizliği olup bebişi olan
Betül hemen kocan hacamat yaptırsın.. Biz tedavi bile yapmadık senelerdir.. Çünkü bırak hareketsizi canlı spermimiz dahi yoktu.. Hiç bir tedavi uygulamadık bu zamana kadar eşime.. Bize doktorlar açık açık evlat edinmemizi tavsiye etti.. Şuan şu tedaviyi yapmamız mucize bizim. Hacamat sonrası canlı sperm oluştu önce sonra hareket ve morfoloji de düzeldi.. Doktorlar Nasıl olduğuna şaşırdı üst üste istediler spermiogramı inanamadılar.. Yumurta toplama günü verdiği spermler inanılmaz kalitedeydi dondurulmuş spermleri bile değiştirdiler o günle.. Mutlaka deneyin..

Korkma Can'ım ayrıca ne yapacaksın çaplarını sen. Düşünme böyle şeyleri. Önemli olan iyi olması yumurtanın. Onların arasından mutlaka çıkar sağlıklı embriyo. Sen gönlünü ferah tut canım. Benden 8 toplandı transfer gününde 2 kalmıştı. Düşün onları da transfer etti dondurma yok :) umutluyum ama. Bebişler canı ne Zaman istese o Zaman geliyo valla biz ne yaparsak yapalım, :) transfer günü yan odamda bir kadın vardı opu yapılmıştı. 2 yumurta toplamışlar ve birini atmışlardı düşün bak ne durumda insanlar var.

Haklisin bitanem. Guzel dusunup hayra yormak lazim ki dua hukmune gecsin guzel neticeler elde edilsin. Cok tesekkurler, icimi rahatlattin. Insaallah hayirli sonuclara ulasiri hep birlikte.

Cnm sen bilirsin tabi ama idrarda çıkan kanda kesin çıkar. Fakat yaptığın test çubuğu bozuksa ve hamile olmana rağmen erken olduğu için kanda çıkmazsa üzülürsün. ama Nasıl bekleyeceksin bilmiyorum :) çok heyecanlı

Amin tatlim insallah dualrim hepimizle

Aaa ileticem esime yaptiririz olmadi dermanj verecek allahim bakalim ya hersey yoluna girsin. Size masallah ne guzel bi muciz3 yasamisiniz

Aaa ileticem esime yaptiririz olmadi dermanj verecek allahim bakalim ya hersey yoluna girsin. Size masallah ne guzel bi muciz3 yasamisiniz
Ben dün olmadığını öğrendim ona bile üzülmedim çünkü düne kadar şansım yoktu hiç.. Ama rabbim vesile oldu.. Biz çocuksuz hayatı kabullenmiştik hiç konusu bile açılmazdı. İnanılmaz bir mucize yaşadık. Eğer sonuç alamazsanız mutlaka deneyin. Çok faydası var.. Artık bi çok sağlık merkezinde yapılıyor zaten steril ortamda biz hala devam ediyoruz gitgide de artıyor zaten.. 6 ayda bir yaptırıyor kocam.. Vallaha bir mucize Peygamber efendimizin sünneti üstelik bi çok şeye faydalı sadece buna deil..

Kızlar bu arada bişey sorudan ilaçları kestikten ne kadar sonra adet geliyor.. Benim gelmedi üstüne bide hiç belirti falanda yok.. Benim değer yükselmiş olmasın.. Geç tutunma falan okuyorum da..

Benim çıkmamış ti 8. Günde ama yinede doktorunun dediği Tarihde ver canim en sagliklisi inşallah olmuştur canim

Güzeliim canım çok sevindim ya Allahım tamamına erdirsin sevincini hadi inşallah tuttu bebişler

Canım yarın sabah kan ver aile hekiminde zaten bu saatte almıyorlar erken git 9 sonra kan almıyor benim sağlık ocağım sizin de öyledir amabiraz geç çıkıyor sonuç saat dört civarı

Kızlar bu arada bişey sorudan ilaçları kestikten ne kadar sonra adet geliyor.. Benim gelmedi üstüne bide hiç belirti falanda yok.. Benim değer yükselmiş olmasın.. Geç tutunma falan okuyorum da..
Canım dr bi daha test yaptır demiş miydi hangi ilaçları kullanıyordun

Kızlar merhaba bende sizi ay başından beri takip ediyorum her yazdığınızı okuyorum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamamıştım. Bana tek transfer yapıldı yaşım 26 diye ve yarın test günüm çok heycanlıyım ama nedense içimde negatif olduğuna dair bir karamsarlık var dualarınızda benide eksik etmeyin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım korkma ve sakin ol çünkü yumurtalarımız ve üreme hormonlarımız olumsuz etkileniyor benim ultrasonda 5 -6 taneydi toplamada 10 tane çıktı zaten bu sayı da ideal olan hem senin daha günün var ctesiye kadar küçükler de büyür günde 2 mm büyüyorlar

Olmaması için bir sebep yok Rabbim nasip ederse olacak diye düşün canım o karamsarlık hepimizde oluyor vücudun kendini koruma şekli o duygu olumsuz olursa diye savunma mekanizması işte
hadi inşallah yarın müjde verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…