2016 mayıs tüp bebek

Doktorum yenile 2 gün sonra dedi ama ilaçlarında kestirdi.. Protestan ampul gün aşırı,Protestan fitil,bide kan sulandırıcı ve estrofem kullanıyordum..
Progestan gecikme yapabilir diye biliyorum ama sen yine de testini yaptır bi bakalım canım umutlandırmak istemem seni ama için rahat eder hiç değilse

Evet cnm sana sormuştum. Merak ettim çünkü yumurtalar toplandıktan sonra 14-16 gün Arasında adet olman gerekmiyor mu negatifse? Olman gerekmez miydi bu durumda
Benim adet zamanım geçti çoktan.. 4 gün önceydi.. İnanılmaz belirtiler vardı adet sancıları falan gelcek die ödüm patlamıştı.. Ama şimdi ilaçları kestik adet belirtileri de yok oldu hiç bişeyde yok.. Doktor çok umutsuz konuştu Hcg düşük die ama mucize olur mu die de geçmiyo deil içimden..

Canim 5.gun embriyosu olup teste ikinci cizgiyi goren arkadaslarim var cizgi varsa gebelikde var.Tebrikler simdiden :)))

Bilemedim ki Ümit vermek de istemem sana Dr öyle dediyse... Ama bence de sen adet olmaz isen tekrarla bi testi

bende salı günü rahim içine bakacaklar bakalım inş bişey çıkmaz .Ona göre başlayacak transfer işlemi hayırlsı ile

Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm

Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm
Değere bakmıyor valla okuduklarıma göre.. Kesede net sonuç alınıyo..2şer kat artıp tek gebelik olduğunu sanan ama 3 kese bile gören okudum.. Bekle bence..

Değere bakmıyor valla okuduklarıma göre.. Kesede net sonuç alınıyo..2şer kat artıp tek gebelik olduğunu sanan ama 3 kese bile gören okudum.. Bekle bence..
Hmm ben tekse iki cift se ikiden fazla artiyo diye biliyorum ama hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…