- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Progestan gecikme yapabilir diye biliyorum ama sen yine de testini yaptır bi bakalım canım umutlandırmak istemem seni ama için rahat eder hiç değilseDoktorum yenile 2 gün sonra dedi ama ilaçlarında kestirdi.. Protestan ampul gün aşırı,Protestan fitil,bide kan sulandırıcı ve estrofem kullanıyordum..
Çok kafam karıştı valla...yarın yaptıracam bakalım hayırlısı belki bi mucize daha gelir başıma..Progestan gecikme yapabilir diye biliyorum ama sen yine de testini yaptır bi bakalım canım umutlandırmak istemem seni ama için rahat eder hiç değilse
Can'ım bana sorduysan bugün 13. Gün..Transferden sonra kaçıncı günün cnm bugün?
Evet cnm sana sormuştum. Merak ettim çünkü yumurtalar toplandıktan sonra 14-16 gün Arasında adet olman gerekmiyor mu negatifse? Olman gerekmez miydi bu durumdaCan'ım bana sorduysan bugün 13. Gün..
Benim adet zamanım geçti çoktan.. 4 gün önceydi.. İnanılmaz belirtiler vardı adet sancıları falan gelcek die ödüm patlamıştı.. Ama şimdi ilaçları kestik adet belirtileri de yok oldu hiç bişeyde yok.. Doktor çok umutsuz konuştu Hcg düşük die ama mucize olur mu die de geçmiyo deil içimden..Evet cnm sana sormuştum. Merak ettim çünkü yumurtalar toplandıktan sonra 14-16 gün Arasında adet olman gerekmiyor mu negatifse? Olman gerekmez miydi bu durumda
Canim 5.gun embriyosu olup teste ikinci cizgiyi goren arkadaslarim var cizgi varsa gebelikde var.Tebrikler simdiden :)))Sabah dayanamayıp idrar testi yaptım bende ilk iki dakika çok soluk 6.dakika diğerine göre biraz belirsiz 2.çizgiyi gördüm ellerim titredi heycandan şuan acayip mutluyum dua edin nolur yanıltmasın 8.gündü bugün iğne vurulmaya aile hekimliğine gidicem şimdi kan versemmi 30unumu beklesem bilemedim bizim topik herşeyim oldu eşime söyleyemedim değişir diye ama acayip umutlandım yarın sabah tekrarlıycam J jelibon3434 @Mlkelf @Ankanase bu kadar erken çıkabilir mi
Bilemedim kiBenim adet zamanım geçti çoktan.. 4 gün önceydi.. İnanılmaz belirtiler vardı adet sancıları falan gelcek die ödüm patlamıştı.. Ama şimdi ilaçları kestik adet belirtileri de yok oldu hiç bişeyde yok.. Doktor çok umutsuz konuştu Hcg düşük die ama mucize olur mu die de geçmiyo deil içimden..
Tebrikler cnm iyi haberlerini paylaşman dileğiyle :)Kızlar benımde pazartesı günü transferım yapıldı bugun 3.gunum sabırsızlıkla beklıyorum
Hayırlısı olsun.. Az kalmış ne güzel..bende salı günü rahim içine bakacaklar bakalım inş bişey çıkmaz .Ona göre başlayacak transfer işlemi hayırlsı ile
Canım senin 20.ci günün dimi. Keseyi gördünüzmü ikizmi yada ikiz olduğu ne zaman anlaşılıyor. Keseye ne zaman bakılıyor merak ediyorum :)3 gun sonra olmustum canim
Değere bakmıyor valla okuduklarıma göre.. Kesede net sonuç alınıyo..2şer kat artıp tek gebelik olduğunu sanan ama 3 kese bile gören okudum.. Bekle bence..Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm
Hülyacım ne dedi hulusi hoca. Tekrar kan testi varmı canım.Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm
Hmm ben tekse iki cift se ikiden fazla artiyo diye biliyorum ama hayirlisi bakalimDeğere bakmıyor valla okuduklarıma göre.. Kesede net sonuç alınıyo..2şer kat artıp tek gebelik olduğunu sanan ama 3 kese bile gören okudum.. Bekle bence..
Buarada içimden senin bi kız bi erkek olacakmış gibi geçti.. İkiz ihtimalİ var diyo mu doktorun hiç..Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?