Var canm bir kac sefer daha yapacagiz dediHülyacım ne dedi hulusi hoca. Tekrar kan testi varmı canım.
Hiccsormadim canim bilmiyorumki.. Allah hayirlisini versin insallah canm sagsaglim olsunda tek cift kiz erkek ne onemi varki. Rabbim insallah hepimize bu mutlulugu yasatsinBuarada içimden senin bi kız bi erkek olacakmış gibi geçti.. İkiz ihtimalİ var diyo mu doktorun hiç..
Ayyy hadi inşallahhhhhhh hamilesindir canımSabah dayanamayıp idrar testi yaptım bende ilk iki dakika çok soluk 6.dakika diğerine göre biraz belirsiz 2.çizgiyi gördüm ellerim titredi heycandan şuan acayip mutluyum dua edin nolur yanıltmasın 8.gündü bugün iğne vurulmaya aile hekimliğine gidicem şimdi kan versemmi 30unumu beklesem bilemedim bizim topik herşeyim oldu eşime söyleyemedim değişir diye ama acayip umutlandım yarın sabah tekrarlıycam @jelibon3434 @Mlkelf @Ankanase bu kadar erken çıkabilir mi
Aynen canım bende herkese ediyorum inşallah Rabbim kabul etsinRamazan geliyor bol bol dua edelim birbirimize inş.
Başka ne dedi. İlaçlarına devammı iğnelere filan Merak ediyorum :)Var canm bir kac sefer daha yapacagiz dedi
Kızlar merhaba bende sizi ay başından beri takip ediyorum her yazdığınızı okuyorum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamamıştım. Bana tek transfer yapıldı yaşım 26 diye ve yarın test günüm çok heycanlıyım ama nedense içimde negatif olduğuna dair bir karamsarlık var dualarınızda benide eksik etmeyin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynen herseye devam cnm progestan kapsul igne estrofemBaşka ne dedi. İlaçlarına devammı iğnelere filan Merak ediyorum :)
Aynen canım bende herkese ediyorum inşallah Rabbim kabul etsin[/QUO
Yarin transferin kacinci gunu cnim?ay ne heycanli banada yaz merak ederim.ins evladina kavusmussundur
c vitamini ne kullanıyosun. Ben bemix c içiyorumAynen herseye devam cnm progestan kapsul igne estrofem
Neopogen folic asid c vitiamini
Ben deeee ben deeee :)))Ya bu degerin kac kac artmasi gerekiyor kizlar ikiz oldugunu nasil anliyoruz acaba :)) tek mi ikiz mi benimkiler cok merak ediyorumm
Vitabol c kullanym bendec vitamini ne kullanıyosun. Ben bemix c içiyorum
Seninki ikiz gibi canm bence :)) degerin yuksek.. Ben sey diye biliyorum degerin yuksekliginden ziyade kac kac arttigi onemli. Herkesin yerlesme zamani farkli olabiliyor cunku. benmki 2.5 kat artmis:) senin degerlerin nasildi canimBen deeee ben deeee :)))
10.günü canım 16 mayısta yapıldı transferim inşallah canım inşallah hepimiz kavuşuruzYarin transferin kacinci gunu cnim?ay ne heycanli banada yaz merak ederim.ins evladina kavusmussundur
10.günü canım 16 mayısta yapıldı transferim inşallah canım inşallah hepimiz kavuşuruz
Tamam canım muhakkak yazarımBuraya yazmayi unutma sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?