- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Benim de iki buçuk kat artmış ama araştırdığıma göre bhcg den belli de olmuyormuş keseleri beklicezSeninki ikiz gibi canm bence :)) degerin yuksek.. Ben sey diye biliyorum degerin yuksekliginden ziyade kac kac arttigi onemli. Herkesin yerlesme zamani farkli olabiliyor cunku. benmki 2.5 kat artmis:) senin degerlerin nasildi canim
Benimde değerlerim seninle aynı gidiyor bakalım :)Seninki ikiz gibi canm bence :)) degerin yuksek.. Ben sey diye biliyorum degerin yuksekliginden ziyade kac kac arttigi onemli. Herkesin yerlesme zamani farkli olabiliyor cunku. benmki 2.5 kat artmis:) senin degerlerin nasildi canim
Ayyyy süperrrrr maşallah maşallah yaa Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh tez zamanda ne güzel haberler var bizim topic te kızlar hergün yüzüm gülüo sanki kendim pozitifi görmüş gibiyimBugün harika birgün hamile olanları kutluyorum . 9. Gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuc 301 çıktı. Cok mutluyum arkadaşlar RAbbim tez Zaman'da sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah
Çok sevındım canım rabbim saglıklı bır sekilde kucagına almayıda nasip eder inşallahKizlar cok sukur 10. Gun59.3 du 12.gun 147.5 hcg ..cok sukur bin sukur
Evet canım clexene ben kullanmaya basladim tranferden sonraKızlar kadin dogumcu bana cleaxene igne yerine enox yazmış.kullananiz var mi acaba
İste ben de onu kullandım 2 hafta btti. simdi onu yazsin diye doktora gttim. Onun yerine enox yazmis.icerik ayni dedi eczaci. Emin olamadim cnm yaEvet canım clexene ben kullanmaya basladim tranferden sonra
Canım tebrikediyorum seni. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilesin inşallahSabah dayanamayıp idrar testi yaptım bende ilk iki dakika çok soluk 6.dakika diğerine göre biraz belirsiz 2.çizgiyi gördüm ellerim titredi heycandan şuan acayip mutluyum dua edin nolur yanıltmasın 8.gündü bugün iğne vurulmaya aile hekimliğine gidicem şimdi kan versemmi 30unumu beklesem bilemedim bizim topik herşeyim oldu eşime söyleyemedim değişir diye ama acayip umutlandım yarın sabah tekrarlıycam J jelibon3434 @Mlkelf @Ankanase bu kadar erken çıkabilir mi
Canım gayet iyiler. Onlar daha büyüyecek. Rahat ol. İnşallah kaliteli kaliteli embriyolar in olur v3 sıkı sıkı tutunurlar sanaEdacgm, yeri gelmisken sorayim. Bugun dokyorum fena degil dedi ama iyi de degil sanirim. Canim sikildi biraz. 3 sagda 3 solda yumurta var. Birinin capi 19 digerleri hep 16 ve 14lerde. Ya kaliteli embriyolar olusmazsa diye cok korkuyorum. Cumartesi transferim.
ay canim artmis degerin cok sevindim darisi keselere, kalp atislarina sonra da doguma insallah :)Benim de iki buçuk kat artmış ama araştırdığıma göre bhcg den belli de olmuyormuş keseleri beklicez
Canım transferim pazartesi yapıldı 3embriyo transfer edildi 3hazirani bekliyorum sonuç öğrenmek icinnnnay canim artmis degerin cok sevindim darisi keselere, kalp atislarina sonra da doguma insallah :)
Keseleri gorduk fakat bir kesem kucukmus gelismeyebilir dedi.Tranferin 19.gununde gorduk haftaya persembe de kalp atisi icin gidicezCanım senin 20.ci günün dimi. Keseyi gördünüzmü ikizmi yada ikiz olduğu ne zaman anlaşılıyor. Keseye ne zaman bakılıyor merak ediyorum :)
Evet sabah alalım dediler çok sağol canım daha çok erken 5gün daha var ama yinede acayip mutlu oldum hala şaka gibi geliyor umarım doğrudur ve devam eder desteğin için teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor :)Güzeliim canım çok sevindim ya Allahım tamamına erdirsin sevincini hadi inşallah tuttu bebişler
Canım yarın sabah kan ver aile hekiminde zaten bu saatte almıyorlar erken git 9 sonra kan almıyor benim sağlık ocağım sizin de öyledir amabiraz geç çıkıyor sonuç saat dört civarı
Cok guzel haber tebriklerBugün harika birgün hamile olanları kutluyorum . 9. Gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuc 301 çıktı. Cok mutluyum arkadaşlar RAbbim tez Zaman'da sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah
Ayyy nolur öyle olsun çok sağol darısı sizlere hep dualarımdasınız Allah ım hepimize yaşatsın ben hala inanamıyorum umarım ayın 30dada aynı sonucu kanda alırım :)Canim 5.gun embriyosu olup teste ikinci cizgiyi goren arkadaslarim var cizgi varsa gebelikde var.Tebrikler simdiden :)))
Edoş inşallah canım hepimize nasip olsun hepsi inşşşallah sağ salim mutlulukla :)ay canim artmis degerin cok sevindim darisi keselere, kalp atislarina sonra da doguma insallah :)
Tebrik ederim cnmBugün harika birgün hamile olanları kutluyorum . 9. Gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuc 301 çıktı. Cok mutluyum arkadaşlar RAbbim tez Zaman'da sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?