2016 mayıs tüp bebek

Seninki ikiz gibi canm bence :)) degerin yuksek.. Ben sey diye biliyorum degerin yuksekliginden ziyade kac kac arttigi onemli. Herkesin yerlesme zamani farkli olabiliyor cunku. benmki 2.5 kat artmis:) senin degerlerin nasildi canim
Benim de iki buçuk kat artmış ama araştırdığıma göre bhcg den belli de olmuyormuş keseleri beklicez

Seninki ikiz gibi canm bence :)) degerin yuksek.. Ben sey diye biliyorum degerin yuksekliginden ziyade kac kac arttigi onemli. Herkesin yerlesme zamani farkli olabiliyor cunku. benmki 2.5 kat artmis:) senin degerlerin nasildi canim
Benimde değerlerim seninle aynı gidiyor bakalım :)

Bugün harika birgün hamile olanları kutluyorum . 9. Gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuc 301 çıktı. Cok mutluyum arkadaşlar RAbbim tez Zaman'da sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah
Ayyyy süperrrrr maşallah maşallah yaa Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh tez zamanda ne güzel haberler var bizim topic te kızlar hergün yüzüm gülüo sanki kendim pozitifi görmüş gibiyim

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, transferi bekliyor

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

azure47: 33, 2. denim, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

merhaba kizlar. umarim herkes iyidir.
D dolunayk84 gbbc @zuzu0678 cuma ve cumartesi test yapicaklar :)
listeye eklenmek isteyenler ve durumunda guncelleme olanlar bana ozelden mesaj atarsa listeyi guncelleyebilirim.
Ay ben de cuma gunu kan vericem ve yumurta gelistirici ignelere baslicam. ay zaman gecmiyor gibi ya :) ama geri donup bakinca da ne kadra hizli gecmis gibi gozukuyor

Canım tebrikediyorum seni. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilesin inşallah

Canım gayet iyiler. Onlar daha büyüyecek. Rahat ol. İnşallah kaliteli kaliteli embriyolar in olur v3 sıkı sıkı tutunurlar sana

Evet sabah alalım dediler çok sağol canım daha çok erken 5gün daha var ama yinede acayip mutlu oldum hala şaka gibi geliyor umarım doğrudur ve devam eder desteğin için teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…