Beni de ekleyin listenize. Listenize giren hamile kalmış :) HRS hastanesi Dr Cemil kaya ilk deneme nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi. Test günüm 2 haziran :)))
Ay canım çok güzel bi duygu dimi ya Allahım tamamına erdirsin vallahi iyi cesaret ettin idrar testine ben yapamamıştım idrar :)) içimde kaldı gidip bi test alıp çift çizgiyi göresim var :))Evet sabah alalım dediler çok sağol canım daha çok erken 5gün daha var ama yinede acayip mutlu oldum hala şaka gibi geliyor umarım doğrudur ve devam eder desteğin için teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor :)
canim tum bilgilerini ozelden atarsan listeye eklerim. yas, tedavi yaptirdigin yer, sebep, hangi asamadasin vs gibi ozelden yaz ekleyeyim insallah ugurlu gelicek liste :)edscığım benid eklermsin listeye salı günü rahim içine bakılacak ondan sonra transfer için başlayacaz.2 kez yaptırdım negatif inş bu topik uğur getirir.
canim pozitifi gordun mu? ay hadi insallah kanda da yuksek yuksek cikar sonucun :)Ayyy nolur öyle olsun çok sağol darısı sizlere hep dualarımdasınız Allah ım hepimize yaşatsın ben hala inanamıyorum umarım ayın 30dada aynı sonucu kanda alırım :)
Maşallah canım tebrikler darısı başımızaBugün harika birgün hamile olanları kutluyorum . 9. Gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuc 301 çıktı. Cok mutluyum arkadaşlar RAbbim tez Zaman'da sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah
Çok şükür hep şükür devamıda güzel olur inşallah Allah İn izniyle herşey yolunda gidicek sen pozitif düşün katlanarak artsın inşallah rüyada gibiyiz dimi çok tuhaf bi süreç ama keyifli aile hekimliğindeki hemşireye söyledim çok sevindi çok erken bakmışsın ama senin gibi birçok kişi hamile içini rahat tut dedi kan testini en erken cuma yapalım biz yinede dedi bekliyim en iyisi ama sabah yine tekrarlıycam ben idrar testini.. Senden haber bekliyorum pazar kese görüncek dimi belkide keseler sen kat kat heycanlısındır eminim :)Ay canım çok güzel bi duygu dimi ya Allahım tamamına erdirsin vallahi iyi cesaret ettin idrar testine ben yapamamıştım idrar :)) içimde kaldı gidip bi test alıp çift çizgiyi göresim var :))
Benim iyi çok şükür değerim de güzel katlamış pazar dr a gidicez
Canım senden yarın mutlaka haber bekliyorum hayırlı haberle gel inşallah
Hem de ne heyecan bizim tüp bebeklerde heyecanlar bitmez inşallah hep tatlı heyecanlarımız olsun canımÇok şükür hep şükür devamıda güzel olur inşallah Allah İn izniyle herşey yolunda gidicek sen pozitif düşün katlanarak artsın inşallah rüyada gibiyiz dimi çok tuhaf bi süreç ama keyifli aile hekimliğindeki hemşireye söyledim çok sevindi çok erken bakmışsın ama senin gibi birçok kişi hamile içini rahat tut dedi kan testini en erken cuma yapalım biz yinede dedi bekliyim en iyisi ama sabah yine tekrarlıycam ben idrar testini.. Senden haber bekliyorum pazar kese görüncek dimi belkide keseler sen kat kat heycanlısındır eminim :)
Rabbim hayırlı vakitte, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım. Gönlünüzü eğlesin, evinizi şenlendirsin inşaallah...Arkadaşlar olumlu sonuçlanan herkesi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim de bugün transferim oldu umarım Bebişim sımsıkı tutunur bana dualarınızı esirgemeyin
tup bebek kardesligi
jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss
Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis
Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs
seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran
melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran
meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor
edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran
elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran
azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.
Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis
duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi
pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.
EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
Amin arkadaşım isteyen herkesin inşallahRabbim hayırlı vakitte, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım. Gönlünüzü eğlesin, evinizi şenlendirsin inşaallah...
canim doktoruna sor ama sonucta eger gecmicek gibi olsa bence fitili verecegi zaman soylerdi gibime geliyor. Sen bu asamada sadece pamuklu ic camasiri giyin, %100 pamuk olmali, sakin gunluk ped vs kullanma onlar tam mantara davetiye cikaran seyler, kuru tutmaya calis mumkun oldugunca. ama o fitiller cok etkili canim insallah hic sorun olmaz ama bence ara doktorunu ya da hemsireyi sor canimArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben, bunca yıllık hayatımda 2 sefer dışında hiç mantar enfeksiyonu yaşamadım. Ama tahmin edeceğiniz gibi tam tedavi iğnelerine başladım 3. gün kaşıntı ve yanma başladı. (Kusura bakmayın)
Doktoruma söyledim. 2 fitil verdi. Kullandım. Şimdi kaşıntı geçti ama akıntımda beyaz mantar parçacıkları var hâlâ. Cumartesi OPU olacak. İnşaallah embriyolarım gelişirse transfer sonrasında bu mantar kalıntıları sizce tutunmayı etkiler mi? Doktoruma şimdiden soramıyorum, henüz embriyolarım olmadığı için ama kafamı çok kurcalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
Cnm ben de gecen sene 2 kere yakalandim cok fena. Allah yatdimcin olsun. Krem ve fitil kullandim. Bide 1 tane hap vermisti tek seferlik. Onun haricinde sirkeli suyla yikamistim doktora danisip da.vajinal bolgeyi kuru tutmak sart demisti. Gunluk ped pecete vb. Yasakti. Ayrica gunde iki kez ic camasiri degistirmek gerek. Camasirlarini da ütülemeden giyme.normal yoldan gebelige az da olsa engel ama bu tüp bebek direkt rahmine koyulacak. Ama senin rahat etmen icin yazdiklarima dikkat et derimArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben, bunca yıllık hayatımda 2 sefer dışında hiç mantar enfeksiyonu yaşamadım. Ama tahmin edeceğiniz gibi tam tedavi iğnelerine başladım 3. gün kaşıntı ve yanma başladı. (Kusura bakmayın)
Doktoruma söyledim. 2 fitil verdi. Kullandım. Şimdi kaşıntı geçti ama akıntımda beyaz mantar parçacıkları var hâlâ. Cumartesi OPU olacak. İnşaallah embriyolarım gelişirse transfer sonrasında bu mantar kalıntıları sizce tutunmayı etkiler mi? Doktoruma şimdiden soramıyorum, henüz embriyolarım olmadığı için ama kafamı çok kurcalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?