2016 mayıs tüp bebek

Canim meraba bugun opu yapildi hamd olsun 8 yumurta toplandi Allah izin verirse cumartesi transver var. Lutfen banada dua edin Allaha emanet olun
hadi canim insallah hepsi embriyo olur. Yarin falan arayip durumu belirticekler mi? Gelisme oldukca bana ozelden mesaj atarsan takip etmem daha kolay oluyor canim.

Dr una sor tatlım. Çekinecek ne var? Kötü etkilemesin tedavini baştan önlemini al işte

1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Niye mi? Çünkü Hilâl Teyze; onlara hikâye kitabı, alıştırma kitabı gönderecek.
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.

Dr una sor tatlım. Çekinecek ne var? Kötü etkilemesin tedavini baştan önlemini al işte
Canım öyle bir çekinme, utanma değil benimki. Hani henüz yumurta bile toplanmadı, embriyolar oluşmadı ya doktorum acaba, "Şimdiden bunu konuşmak için çok erken der mi?" düşüncesi benimki. Ama dediğin gibi biraz sabredip OPU'dan sonra konuşayım. Teşekkürler canım...

Hilalcim ne güzel yazmışsın Mutlu ettin vallahi

Yayın editörüm ayağıma geldi çünkü ben de okul öncesi öğretmeniyim Ankara'da :)
Belki gün gelir birlikte birşeyler yapar üretiriz ne dersin

Ben kanda pozitifi almıştım. Sırf idrarda da o iki çizgiyi görebilmek için idrar testi yapmıştım. Çok mutlu olmuştum. Hevesimi almak için süper oldu:)))

Canım o parçalar temizlenir. Merak etme. Bende de olmuştu. Sonrasında da problem olmamıştı.

Canim meraba bugun opu yapildi hamd olsun 8 yumurta toplandi Allah izin verirse cumartesi transver var. Lutfen banada dua edin Allaha emanet olun
Rabbim, embriyolarının güzelce büyümesini, sonra da sana sımsıkı tutunmasını ardından da göz açıp kapayıncaya kadar bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşaallah...

ay hilalcim ne kadar guzel birsey bu :) insallah bebegimiz olur ve cok isterim. benim esim yabanci o yuzden cocuga iki dil ogreticez (ay hayaller hayaller ) cidden cok ise yarar bu kitaplar o yuzden not aldim insallah o gunleri de goruruz ya :) hayali bile gozlerimi doldurdu :) Allahim nolur tum kalbimizden gecenleri hayalleri gerceklestir hepimizin

Teşekkür ederim canım. İnşaallah söylediklerine göre daha çok dikkat edeyim.

Hilal teyzesi ben simdi oglusuma istesem hediye cokmu olmus olurum 5 yasinda oglum

Amiiin canım, amin. İnşaallah göreceğiz o günleri. Bugün çok umutluyum yaaa! Bu umut ne menem bir şeymiş, bana da bulaştırdınız ayol

Bekleme cnm sor bak o yumurta toplama işleminde mantarların olumsuz etkisi olmasın. Düşüneceksin hem tabi ki niye erken olsun. Sonuçta tedavisi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…