hadi canim insallah hepsi embriyo olur. Yarin falan arayip durumu belirticekler mi? Gelisme oldukca bana ozelden mesaj atarsan takip etmem daha kolay oluyor canim.Canim meraba bugun opu yapildi hamd olsun 8 yumurta toplandi Allah izin verirse cumartesi transver var. Lutfen banada dua edin Allaha emanet olun
Dr una sor tatlım. Çekinecek ne var? Kötü etkilemesin tedavini baştan önlemini al işteArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben, bunca yıllık hayatımda 2 sefer dışında hiç mantar enfeksiyonu yaşamadım. Ama tahmin edeceğiniz gibi tam tedavi iğnelerine başladım 3. gün kaşıntı ve yanma başladı. (Kusura bakmayın)
Doktoruma söyledim. 2 fitil verdi. Kullandım. Şimdi kaşıntı geçti ama akıntımda beyaz mantar parçacıkları var hâlâ. Cumartesi OPU olacak. İnşaallah embriyolarım gelişirse transfer sonrasında bu mantar kalıntıları sizce tutunmayı etkiler mi? Doktoruma şimdiden soramıyorum, henüz embriyolarım olmadığı için ama kafamı çok kurcalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
Kızlar bende hamileyim...9. Gün kan testi sonucum 61
İyimi sizce
Allahım sen herkese yardım et
Canım öyle bir çekinme, utanma değil benimki. Hani henüz yumurta bile toplanmadı, embriyolar oluşmadı ya doktorum acaba, "Şimdiden bunu konuşmak için çok erken der mi?" düşüncesi benimki. Ama dediğin gibi biraz sabredip OPU'dan sonra konuşayım. Teşekkürler canım...Dr una sor tatlım. Çekinecek ne var? Kötü etkilemesin tedavini baştan önlemini al işte
Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah...Kızlar bende hamileyim...9. Gün kan testi sonucum 61
İyimi sizce
1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Niye mi? Çünkü Hilâl Teyze; onlara hikâye kitabı, alıştırma kitabı gönderecek.
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Ben kanda pozitifi almıştım. Sırf idrarda da o iki çizgiyi görebilmek için idrar testi yapmıştım. Çok mutlu olmuştum. Hevesimi almak için süper oldu:)))Ay canım çok güzel bi duygu dimi ya Allahım tamamına erdirsin vallahi iyi cesaret ettin idrar testine ben yapamamıştım idrar :)) içimde kaldı gidip bi test alıp çift çizgiyi göresim var :))
Benim iyi çok şükür değerim de güzel katlamış pazar dr a gidicez
Canım senden yarın mutlaka haber bekliyorum hayırlı haberle gel inşallah
Canım o parçalar temizlenir. Merak etme. Bende de olmuştu. Sonrasında da problem olmamıştı.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Ben, bunca yıllık hayatımda 2 sefer dışında hiç mantar enfeksiyonu yaşamadım. Ama tahmin edeceğiniz gibi tam tedavi iğnelerine başladım 3. gün kaşıntı ve yanma başladı. (Kusura bakmayın)
Doktoruma söyledim. 2 fitil verdi. Kullandım. Şimdi kaşıntı geçti ama akıntımda beyaz mantar parçacıkları var hâlâ. Cumartesi OPU olacak. İnşaallah embriyolarım gelişirse transfer sonrasında bu mantar kalıntıları sizce tutunmayı etkiler mi? Doktoruma şimdiden soramıyorum, henüz embriyolarım olmadığı için ama kafamı çok kurcalıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız beni çok sevinirim.
Rabbim, embriyolarının güzelce büyümesini, sonra da sana sımsıkı tutunmasını ardından da göz açıp kapayıncaya kadar bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşaallah...Canim meraba bugun opu yapildi hamd olsun 8 yumurta toplandi Allah izin verirse cumartesi transver var. Lutfen banada dua edin Allaha emanet olun
ay hilalcim ne kadar guzel birsey bu :) insallah bebegimiz olur ve cok isterim. benim esim yabanci o yuzden cocuga iki dil ogreticez (ay hayaller hayaller1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Teşekkür ederim canım. İnşaallah söylediklerine göre daha çok dikkat edeyim.Cnm ben de gecen sene 2 kere yakalandim cok fena. Allah yatdimcin olsun. Krem ve fitil kullandim. Bide 1 tane hap vermisti tek seferlik. Onun haricinde sirkeli suyla yikamistim doktora danisip da.vajinal bolgeyi kuru tutmak sart demisti. Gunluk ped pecete vb. Yasakti. Ayrica gunde iki kez ic camasiri degistirmek gerek. Camasirlarini da ütülemeden giyme.normal yoldan gebelige az da olsa engel ama bu tüp bebek direkt rahmine koyulacak. Ama senin rahat etmen icin yazdiklarima dikkat et derim
Maşallah canim gayet güzel. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin insallahKızlar bende hamileyim...9. Gün kan testi sonucum 61
İyimi sizce
Hilal teyzesi ben simdi oglusuma istesem hediye cokmu olmus olurum 5 yasinda oglum1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Amiiin canım, amin. İnşaallah göreceğiz o günleri. Bugün çok umutluyum yaaa! Bu umut ne menem bir şeymiş, bana da bulaştırdınız ayolay hilalcim ne kadar guzel birsey bu :) insallah bebegimiz olur ve cok isterim. benim esim yabanci o yuzden cocuga iki dil ogreticez (ay hayaller hayaller) cidden cok ise yarar bu kitaplar o yuzden not aldim insallah o gunleri de goruruz ya :) hayali bile gozlerimi doldurdu :) Allahim nolur tum kalbimizden gecenleri hayalleri gerceklestir hepimizin
Aynen yaa bu topige gimeden once ya olmazsa ya tutmazsa deyip duruyordum simdi ise sürekli olacak olacak diyorum icim.kipir kipirAmiiin canım, amin. İnşaallah göreceğiz o günleri. Bugün çok umutluyum yaaa! Bu umut ne menem bir şeymiş, bana da bulaştırdınız ayol
İnşaallah canım inşaallah... Eğitimi şaha kaldırırız artıkHilalcim ne güzel yazmışsın Mutlu ettin vallahi
Yayın editörüm ayağıma geldi çünkü ben de okul öncesi öğretmeniyim Ankara'da :)
Belki gün gelir birlikte birşeyler yapar üretiriz ne dersin
Bekleme cnm sor bak o yumurta toplama işleminde mantarların olumsuz etkisi olmasın. Düşüneceksin hem tabi ki niye erken olsun. Sonuçta tedavisi kolay.Canım öyle bir çekinme, utanma değil benimki. Hani henüz yumurta bile toplanmadı, embriyolar oluşmadı ya doktorum acaba, "Şimdiden bunu konuşmak için çok erken der mi?" düşüncesi benimki. Ama dediğin gibi biraz sabredip OPU'dan sonra konuşayım. Teşekkürler canım...
Özelden mesaj attım canım. Özelden yazışalım inşaallah...Hilal teyzesi ben simdi oglusuma istesem hediye cokmu olmus olurum 5 yasinda oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?