Yaaaa çok heyecanlıyım , cuma test yaptırıcam ama bende belirti leke filan yokmerhaba kizlar. umarim herkes iyidir.
D dolunayk84 @gbbc @zuzu0678 cuma ve cumartesi test yapicaklar :)
listeye eklenmek isteyenler ve durumunda guncelleme olanlar bana ozelden mesaj atarsa listeyi guncelleyebilirim.
Ay ben de cuma gunu kan vericem ve yumurta gelistirici ignelere baslicam. ay zaman gecmiyor gibi ya :) ama geri donup bakinca da ne kadra hizli gecmis gibi gozukuyor
Beeeeeen :) hiç Belirtim olmadı hala da yok pazar günü öğrendim ben Ve hala tık yok kan testi olmasa inanamıcam :) ama ben en başından beri belirti aramadım çünkü inanmıyorum erken belirtiye oluyorsa da ya psikolojik ya da ilaçsal bence sen de arama canım inşallah bebeğin seninledirYa kızlar bugün 8. Günüm belirti filan yoklekesiz hamile kalan
Yaaaa çok heyecanlıyım , cuma test yaptırıcam ama bende belirti leke filan yokbelirtisiz hamile kalan var mı aranızda
Canim cok tesekkur ederimÖzelden mesaj attım canım. Özelden yazışalım inşaallah...
İnşallah seninkine de seviniriz burada.Ayyyy süperrrrr maşallah maşallah yaa Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh tez zamanda ne güzel haberler var bizim topic te kızlar hergün yüzüm gülüo sanki kendim pozitifi görmüş gibiyim
Evet canim benim. Oldu yinede biraz var pregesteron yapıyormuş benimki jel bu arada canimKızlar sizin karnınızda bi şişme gerginlik var mı benim karnım gözle görülür bi şekilde şiş ve kasık kısmımda sertlik var yarın test günün böyle bi durum yaşayan oldu mu ?
Bende hiç belirti yok tu hatta olmadı bu iş herhalde dedim adet olcam ağrım var Çok şükür hamileyimYa kızlar bugün 8. Günüm belirti filan yoklekesiz hamile kalan
Yaaaa çok heyecanlıyım , cuma test yaptırıcam ama bende belirti leke filan yokbelirtisiz hamile kalan var mı aranızda
Yaaaa ağlıcam şimdi çok sevindimBeeeeeen :) hiç Belirtim olmadı hala da yok pazar günü öğrendim ben Ve hala tık yok kan testi olmasa inanamıcam :) ama ben en başından beri belirti aramadım çünkü inanmıyorum erken belirtiye oluyorsa da ya psikolojik ya da ilaçsal bence sen de arama canım inşallah bebeğin seninledir
Bende hiç belirti yok tu hatta olmadı bu iş herhalde dedim adet olcam ağrım var Çok şükür hamileyim
Nasıl bakıyorlar muaynede göbektenmi ultrasonKeseleri gorduk fakat bir kesem kucukmus gelismeyebilir dedi.Tranferin 19.gununde gorduk haftaya persembe de kalp atisi icin gidicez
Cnm bana göbekten baktılar 20.günüm bugün. Göründü çok şükürNasıl bakıyorlar muaynede göbektenmi ultrason
Yaaa nasıl bir mutluluk ve heycan dimi:) ikizmi canımCnm bana göbekten baktılar 20.günüm bugün. Göründü çok şükür
Tebriklerrrrr...Kızlar bende hamileyim...9. Gün kan testi sonucum 61
İyimi sizce
Allahım sen herkese yardım et
Kızlar test yaptığınızda idrar yada kan testi.kac günlük gebelik oluyor.bunu merak ettim de cvplarsaniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?