Tek istedik cnm biz. Heyecan mutluluk korku hepsi karmakarışık *-*Yaaa nasıl bir mutluluk ve heycan dimi:) ikizmi canım
canim 28 i senin test degil miydi belki daha erkendir belki gec tutunmustur sonucta 3. gun embriyosuydu seninkisi di mi? asla umut vermek istemem ama test gunu bir daha yaptirirsin istersen. Doktorunla gorustun mu? Birsey dedi mi?kızlar bu akşam kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
yok canım söylemedim doktoruma cumartesi günü tekrar yaptırcam zannetmiyorum yükselsin amacanim 28 i senin test degil miydi belki daha erkendir belki gec tutunmustur sonucta 3. gun embriyosuydu seninkisi di mi? asla umut vermek istemem ama test gunu bir daha yaptirirsin istersen. Doktorunla gorustun mu? Birsey dedi mi?
insallah senin bidik hepimizi sasirtir canim. hakkinda hayirlisi olsunyok canım söylemedim doktoruma cumartesi günü tekrar yaptırcam zannetmiyorum yükselsin ama
Kaçıncı gün bugün? Test gunumuydukızlar bu akşam kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
Erken yapmanın hiç bir anlamı yok. Erken yapılması gerekliyse doktor söylerdi. Moralini bozma sakın. Ctesi tekrar yap canım. İnşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur. 3.gun embriyosu ve geç ywrlesmeler olabilir. Allahım emeginizi boşa çıkarmasın ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahkızlar bu akşam kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
Canım çok güzel ifade etmişsin. İnşallah senin minik kuzucuklarina hediyelerini göndermek de bize nasip olur Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Niye mi? Çünkü Hilâl Teyze; onlara hikâye kitabı, alıştırma kitabı gönderecek.
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Aaa transfer edildiginde mi 15 gunluk o zmn harbi harbi dedikleri gbi dogum biraz erken olur dimiTransferde 15 gunluk oldugunu okumustum.
Tabiki :))Aaa transfer edildiginde mi 15 gunluk o zmn harbi harbi dedikleri gbi dogum biraz erken olur dimi
Benimde cuma günü toplanacak canım, insallah ikimizinde sorunsuz geçer yumişlerimizi toplatır gelirizBu arada kizlar benim de yumurtaarim cumartesi toplanacak insaallah. Duanizda unutmayin beni de luuuutfeeeeen...
1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Ben de ilk tedavimde aynı duyguları hissetmiştim, bir de başka bir şehirde bırakıp geldim diye çok üzülüyordum:)) güzel duygular bunlar Allahım kucaklarimizi doldursun inşallah :)Canim esim 32 yasinda.yanlis kelime olabilir ama picis gibi bi sey dedi spermler icin ama hic iyi sperm gelmemis. Ay ne bileyim sanki yavrularimi krese birakmis gibi hissdeiom
Ben de okul öncesi öğretmeniyim çok memnun oldum Canım1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Çok iyi maşallah Allahim kucağına almayi nasip etsin sağlıkla inşallah:)Kızlar bende hamileyim...9. Gün kan testi sonucum 61
İyimi sizce
Allahım sen herkese yardım et
çoğunlukla biz öğretmenlerde mi var bu çocuk sorunu diye düşünmeye başladım tövbe tövbe :) benim bildiğim bir kaç öğretmen daha bar başlığımızda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?