2016 mayıs tüp bebek

kızlar bu akşam kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
canim 28 i senin test degil miydi belki daha erkendir belki gec tutunmustur sonucta 3. gun embriyosuydu seninkisi di mi? asla umut vermek istemem ama test gunu bir daha yaptirirsin istersen. Doktorunla gorustun mu? Birsey dedi mi?

canim 28 i senin test degil miydi belki daha erkendir belki gec tutunmustur sonucta 3. gun embriyosuydu seninkisi di mi? asla umut vermek istemem ama test gunu bir daha yaptirirsin istersen. Doktorunla gorustun mu? Birsey dedi mi?
yok canım söylemedim doktoruma cumartesi günü tekrar yaptırcam zannetmiyorum yükselsin ama

kızlar bu akşam kan tahlili yaptırdım sonuç negatif
Erken yapmanın hiç bir anlamı yok. Erken yapılması gerekliyse doktor söylerdi. Moralini bozma sakın. Ctesi tekrar yap canım. İnşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur. 3.gun embriyosu ve geç ywrlesmeler olabilir. Allahım emeginizi boşa çıkarmasın ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Canım çok güzel ifade etmişsin. İnşallah senin minik kuzucuklarina hediyelerini göndermek de bize nasip olur Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah

Okul oncesi ogretmenligi yaptim bir sure, herhangi bir organizasyon olursa yaninizdayim :))) sevgiler...

Canim esim 32 yasinda.yanlis kelime olabilir ama picis gibi bi sey dedi spermler icin ama hic iyi sperm gelmemis. Ay ne bileyim sanki yavrularimi krese birakmis gibi hissdeiom
Ben de ilk tedavimde aynı duyguları hissetmiştim, bir de başka bir şehirde bırakıp geldim diye çok üzülüyordum:)) güzel duygular bunlar Allahım kucaklarimizi doldursun inşallah :)

Ben de okul öncesi öğretmeniyim çok memnun oldum Canım

çoğunlukla biz öğretmenlerde mi var bu çocuk sorunu diye düşünmeye başladım tövbe tövbe :) benim bildiğim bir kaç öğretmen daha var başlığımızda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…