2016 mayıs tüp bebek

Bnm arkadaslarimda da var sorunu olan baya ilj cocugu tüp bebek olan ikincisi olmayan filan
Benim okulumda 5. Denemede ikizi olan biri ve 3. Denemede de olmayan biri ve hatta bir kişi daha var beş yıldır çocuğu olmayan yani benimle birlikte bu sorunu yaşayan okulda 4 kişiyiz

çoğunlukla biz öğretmenlerde mi var bu çocuk sorunu diye düşünmeye başladım tövbe tövbe :) benim bildiğim bir kaç öğretmen daha var başlığımızda :))
Kesinlikle stresli bir iş yapıyoruz bu da etkiliyor. Benim okulumda da 3 arkadaşım hamile kalamıyor tedavideler hepsi de üzücü bir durum aslında yaşadığımız, ama insallah meyvelerini alacağız

Kesinlikle stresli bir iş yapıyoruz bu da etkiliyor. Benim okulumda da 3 arkadaşım hamile kalamıyor tedavideler hepsi de üzücü bir durum aslında yaşadığımız, ama insallah meyvelerini alacağız
Ama ben öğretmen olmasaydım daha zor olurdu bu süreç benim için ilkokulda çalışıyorum ve o yavruları sevmek çok iyi geldi hep

Bende öğretmenim ama benim okulumda 4 tane yeni doğum yapmış 3 tane de hamile var.doğum yapanlar bile benden sonra niyetlenmişti bebek yapmaya..sona kaldım

Ama ben öğretmen olmasaydım daha zor olurdu bu süreç benim için ilkokulda çalışıyorum ve o yavruları sevmek çok iyi geldi hep
Evet tek güzel yanı birbirinden tatlı çocukları sevmek, ben okul öncesi öğrt.yim her yıl yeni bebeler geliyor çok keyifli ahh bir de ilgisiz velileri olmasa :)))

Amaaa kıskanırız ki biz Ankara'ya mı taşınalım

Son düzenleme:
Ogretmen arkadaslar bu ay artik stresimizin azaldigi yoğunluğumuzun azaldigi bir ay hepimiz ins rahat rahat hamile kaliriz hem biz hemde tüm isteyen arkadaslar

bilmiyorum canım telefonla öğrendim en düşük değer dedi negatif yani dedi o kadar bende sormadım kaç olduğunu
Canim gerçekten cok umutla bekliyordum senin haberini hakkinda hayırlısı olsun ins kendiliğinden gelsin bebisin

Bide bu ay da hamile kalmak ogretmenler icin cok iyi bir zaman ikinci dönemi kapatabiliriz

Benimde cuma günü toplanacak canım, insallah ikimizinde sorunsuz geçer yumişlerimizi toplatır geliriz
Aaaa, cok sasirdim. Insaallah canim. Cumartesi yine buradan yazisalim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Senin kacinci deneme?

tup bebek kardesligi

jelibon3434: Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis, Hamiiisss

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis, Hamiiisss

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis,

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis, Hamiiisss

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs

Edindm45: 28, İzmir kent hastanesi, sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayis
gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

zuzu0678: ilk deneme, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs

seymoss: 23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, 3 embriyo transferi yapild, test 3 haziran

melismina: 32, ilk deneme sperm azligi, tek embriyo transferi yapildi, test 4 haziran

meraklibekleyis: 32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor

edakara: HRS hastanesi Dr Cemil kaya, ilk deneme, nedensiz infertilite 5. Gün blastomeri 2 adet transfer edildi, test 2 haziran

elamiray: Anadolu saglik, ilk deneme, sperm azligi, 5. gun tek embriyo transferi yapildi, test 2 Haziran

azure47: 33, 2. deneme, rezerv azligi, bu hafta yumurta toplanicak.

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, yumurtalar toplandi, 28 Mayis transfer.

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, persembe doktora gidip ignelere baslicak.

bebek_dostuu: 39 yaşındayım, Şişli Memorialde tedavi, tüp tıkanikligi, 4.deneme. uzun protokol tedavi. 15 haziranda asıl tedavi başlayacak

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta toplama 28 Mayis

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, yumurta toplandi, transferi bekliyor

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda.

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

bebek_dostuu da listeye eklendi :)

ya kizlar bugun benden boyle cok afedersiniz camurumsu bir akinti geldi normalde hep adet oncesi olurdu. Bugun de normal sartlarda adet gunum ama adet olmamam gerekiyor cunku ben hem dogum kontrol hapi kullandim 22 Mayisa kadar 14 mayistan beridiri de suprefact kullaniyorum yumurtalari baskilamak icin. Bugun tam adet oncesi gibi istahim tavan yapti. sinirlerim havada boyle insanlari bogasim var ama sebebim yok garip bisey. Ya ilaclar ise yaramadi mi ya olmaz oyle bisi di mi? Su cuma gelse de kan versemde rahatlasam ya of!

Ama adetle rahim duvarı da atılıyor.Adet oluyor olabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…