Bnm arkadaslarimda da var sorunu olan baya ilj cocugu tüp bebek olan ikincisi olmayan filançoğunlukla biz öğretmenlerde mi var bu çocuk sorunu diye düşünmeye başladım tövbe tövbe :) benim bildiğim bir kaç öğretmen daha bar başlığımızda :))
inşallah canım yaainsallah senin bidik hepimizi sasirtir canim. hakkinda hayirlisi olsun
Benim okulumda 5. Denemede ikizi olan biri ve 3. Denemede de olmayan biri ve hatta bir kişi daha var beş yıldır çocuğu olmayan yani benimle birlikte bu sorunu yaşayan okulda 4 kişiyizBnm arkadaslarimda da var sorunu olan baya ilj cocugu tüp bebek olan ikincisi olmayan filan
Kesinlikle stresli bir iş yapıyoruz bu da etkiliyor. Benim okulumda da 3 arkadaşım hamile kalamıyor tedavideler hepsi deçoğunlukla biz öğretmenlerde mi var bu çocuk sorunu diye düşünmeye başladım tövbe tövbe :) benim bildiğim bir kaç öğretmen daha var başlığımızda :))
Ama ben öğretmen olmasaydım daha zor olurdu bu süreç benim için ilkokulda çalışıyorum ve o yavruları sevmek çok iyi geldi hepKesinlikle stresli bir iş yapıyoruz bu da etkiliyor. Benim okulumda da 3 arkadaşım hamile kalamıyor tedavideler hepsi deüzücü bir durum aslında yaşadığımız, ama insallah meyvelerini alacağız
bilmiyorum canım telefonla öğrendim en düşük değer dedi negatif yani dedi o kadar bende sormadım kaç olduğunuHadi yaa cok üzüldüm cnm ya 0 mi cikti düşük bir deger mi cikti
Evet tek güzel yanı birbirinden tatlı çocukları sevmek, ben okul öncesi öğrt.yim her yıl yeni bebeler geliyor çok keyifli ahh bir de ilgisiz velileri olmasa :)))Ama ben öğretmen olmasaydım daha zor olurdu bu süreç benim için ilkokulda çalışıyorum ve o yavruları sevmek çok iyi geldi hep
Amaaa kıskanırız ki biz Ankara'ya mı taşınalım1 aydır gönül birlikteliği, dua birlikteliği kurduğumuz sevgili arkadaşlarım, cannnnnlaaaarıımmmmm!
İnşaallah bebişlerimiz birer ikişer geliyor. Eeee, bu bıcırıklar inşaallah sağlıcakla doğacaklar. Annelerini bu günleri yâd ettirecek şekilde uykusuz bırakacaklar. Yatacaklar, kalkacaklar, yatacaklar, kalkacaklar... ve inşaallah büyüyüp 2-3 yaşına gelecekler. Hıh işte o sırada annişlerinin aklına kim gelecek: Yavruların Hilâl Teyzesi. (Ben, beeeen...)
Niye mi? Çünkü Hilâl Teyze; onlara hikâye kitabı, alıştırma kitabı gönderecek.
Bitanelerim, sabrınızı daha fazla zorlamayayım, ıslanan baklayı çıkarayım. Arkadaşlar, gıyabî de olsa o denli güzel bir dostluk ki buradaki. İnşallah yavrular doğduktan sonra bana ulaşırsanız size, mutlulukla 24-72 ay arası kitap hediye gönderebilirim. (Okul öncesi yayın editörüyüm.) (arslanhilal@hotmail.com)
Kim bilir? Aynı şehirde olanlarımızla oyun grubu bile oluşturabiliriz. (Aaaah hülyalar, hayaller...) Ne diyelim:
Mevlam görelim neyler?
Neylerse güzel eyler.
Canim gerçekten cok umutla bekliyordum senin haberini hakkinda hayırlısı olsun ins kendiliğinden gelsin bebisinbilmiyorum canım telefonla öğrendim en düşük değer dedi negatif yani dedi o kadar bende sormadım kaç olduğunu
Aaaa, cok sasirdim. Insaallah canim. Cumartesi yine buradan yazisalim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Senin kacinci deneme?Benimde cuma günü toplanacak canım, insallah ikimizinde sorunsuz geçer yumişlerimizi toplatır geliriz
Istanbul, Istanbul. Aaahhh ah canim, yavrulara kavusalim da yollari da kisaltiriz insaallah...Amaaa kıskanırız ki biz Ankara'ya mı taşınalım
bebek_dostuu da listeye eklendi :)
ya kizlar bugun benden boyle cok afedersiniz camurumsu bir akinti geldi normalde hep adet oncesi olurdu. Bugun de normal sartlarda adet gunum ama adet olmamam gerekiyor cunku ben hem dogum kontrol hapi kullandim 22 Mayisa kadar 14 mayistan beridiri de suprefact kullaniyorum yumurtalari baskilamak icin. Bugun tam adet oncesi gibi istahim tavan yapti. sinirlerim havada boyle insanlari bogasim var ama sebebim yok garip bisey. Ya ilaclar ise yaramadi mi yaolmaz oyle bisi di mi? Su cuma gelse de kan versemde rahatlasam ya of!
Ama olmamam lazim onun icin ilac kullaniyorum. Bakalim cuma gunu insallah teste belli olur. Belki de daha onceki dokulardan atiliyordur.Ama adetle rahim duvarı da atılıyor.Adet oluyor olabilirsin bence
Eski kan olabilir evetAma olmamam lazim onun icin ilac kullaniyorum. Bakalim cuma gunu insallah teste belli olur. Belki de daha onceki dokulardan atiliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?