2016 mayıs tüp bebek

Cnm senin kaçıncı gün transferden sonra? Bi de kaçıncı gün embriyosuydu?

Günaydın transferin 4. Günü vücudumda dokundukça morarmış gibi heryerim acıyo ya böyle birşeyde ilk defa gördüm yani koltuğa yaslanınca bile acıyo neler oluyor acaba

Aaa bu arada dün eşimin ortağının kızı oldu
Cnm senin kaçıncı gün transferden sonra? Bi de kaçıncı gün embriyosuydu?
12mayıs opu 17mayıs transfer iki tane 5.gün canım kimyasal gebelikten çok korkuyorum daha önce 6kez başıma geldi ama ilk tüp bebek denememiz yaşım ileri biraz 35oldum bu sefer olur inşallah Allah büyük olmazsa da pes etmek yok ama hep aynı heycan dayanamayıp hep bakıyorum

Ama olmamam lazim onun icin ilac kullaniyorum. Bakalim cuma gunu insallah teste belli olur. Belki de daha onceki dokulardan atiliyordur.
Bende bu ay dogum konttrol hapi kullandim cnm ve ara kanama yaşadım hem camurumsu leke geldi hemde kopkoyu kan geldi 3 4 gun dr a sordum cekilme kanamasidir sorun degil adet degik o hap bitince olacaksin dedi ve dediği gibide hap bitince 4 gün sonra adet oldum

Kızlar birde nar suyu olarak ben foto dakini içtim tavsiye ederim
Afiyet şifa olsun canım. Ben malesef bu minnak şehirde a101 e gelmese dimes i bile bulmayacaktım. İlk internetten istettim. Senin markayı hiç bulamam

edacik82 canım siyah ise eski bi kanamadır o içerde kalmış şimdi atılıyor olabilir ilaçlar işe yaramıştır neden yaramasın içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah

Günaydın kızlar
Adet olmak için bekledim durdum 3 gündür adet desem yoğun değil leke desem o da değil bi saçma bişey oldu. Hastaneyi aradım şimdi aile hekimime gidiyorum fsh, LH, e2 baktıracam yarın da Malatya'ya muayeneye gitcem ya stres midir nedir günlerim şaştı resmen. Adet gibi karın şişliğim yok , göğüs hassasiyeti yok. Oyyy oyyy bunalıma gircem resmen

Stres cok etkiliyor bilirim.Umarım tahlillerin normal çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…