2.deneme benim bu kez stres yok daha rahatim sanki :)Aaaa, cok sasirdim. Insaallah canim. Cumartesi yine buradan yazisalim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Senin kacinci deneme?
Cnm senin kaçıncı gün transferden sonra? Bi de kaçıncı gün embriyosuydu?Ben az önce tekrarladım idrar testini Allah'a şükür yine var kan aldırana kadar devam 30u bi olsa uykularım kaçıyor popom çok ağrıyor iğnelerden ama değer bugün son iğne yarın jele devam sizlerde durumlar nasıl
12mayıs opu 17mayıs transfer iki tane 5.gün canım kimyasal gebelikten çok korkuyorum daha önce 6kez başıma geldi ama ilk tüp bebek denememiz yaşım ileri biraz 35oldumCnm senin kaçıncı gün transferden sonra? Bi de kaçıncı gün embriyosuydu?
Bende bu ay dogum konttrol hapi kullandim cnm ve ara kanama yaşadım hem camurumsu leke geldi hemde kopkoyu kan geldi 3 4 gun dr a sordum cekilme kanamasidir sorun degil adet degik o hap bitince olacaksin dedi ve dediği gibide hap bitince 4 gün sonra adet oldumAma olmamam lazim onun icin ilac kullaniyorum. Bakalim cuma gunu insallah teste belli olur. Belki de daha onceki dokulardan atiliyordur.
Afiyet şifa olsun canım. Ben malesef bu minnak şehirde a101 e gelmese dimes i bile bulmayacaktım. İlk internetten istettim. Senin markayı hiç bulamamKızlar birde nar suyu olarak ben foto dakini içtim tavsiye ederim
Hakkında hayırlısı olsun Canım Allah evladını hayırlısı ile versin sana duamız seninleKızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
Allahım inşallah Mutlu haberlerle dönersinKızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
Hayırlı güzel haberlerin olsun inşallahKızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
rabbim yardımcın olsun inşallah çok güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle canım :)Kızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
Günaydın kızlar
Adet olmak için bekledim durdum 3 gündür adet desem yoğun değil leke desem o da değil bi saçma bişey oldu. Hastaneyi aradım şimdi aile hekimime gidiyorum fsh, LH, e2 baktıracam yarın da Malatya'ya muayeneye gitcem ya stres midir nedir günlerim şaştı resmen. Adet gibi karın şişliğim yok , göğüs hassasiyeti yok. Oyyy oyyy bunalıma gircem resmen
hemde nası heycan offfGunaydın canlarrrrr, hepimiz için güzel bir gün olsun...Heyecan var mı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?