2016 mayıs tüp bebek

9 günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve sonuç negatif.ama testin duyarlılığı 20mlu'miş

Esracım rahat bırak kendini güzelim inşallah herşey yolunda gidecek çok zor günler geçti biliyorum ama öldürmeyen acı gerçekten güçlendiriyor sen de güçlenerek geldin bu günlere Allah yardımcımız olsun çok dua ettin Rabbim kabul etsin

Teşekkür ederim canım biliyorum gönlünün güzelliğini. İnşallahhhhhhh iyi olur sonu ama hep aksilik hep aksilik. Acaba adet oldum da ilaçlardan mı bu kadar az onu da anlamadım. Sordum olabilir ama bakmamız lazım gel buraya dediler.

Hay Allah du bakalım hormon tahlili kesin sonuç verir, orda bi devlet hst yokmu gitsene kadın doğuma aradan alırlar yav ...

Canım Allah biliyor ne kadar istediğini ve O'ndan istediğini biz bilemeyizki belki bu aksilikler hayra vesiledir hem dur daha kötü bişey de demediler ve demeyecekler inşallah duam seninle

Hay Allah du bakalım hormon tahlili kesin sonuç verir, orda bi devlet hst yokmu gitsene kadın doğuma aradan alırlar yav ...
Kadın doğum şehrin dışında nerdeyse taksiyle git dön öğleden sonra git sonucu al dön resmen Çin işkencesi. Eve döndüm çantası almaya şimdi atlayıp taksiye gitcem orda da sorun çıkarırlar fiş yok kıvır zıvır diye. Sıra bulamıyoruz çoğu zaman

Canım Allah biliyor ne kadar istediğini ve O'ndan istediğini biz bilemeyizki belki bu aksilikler hayra vesiledir hem dur daha kötü bişey de demediler ve demeyecekler inşallah duam seninle
Sağol canım inşallah yaa bakalım kadın doğuma gidiyorum şimdi kan vermeye tabi fiş bulabilirsem bulamazsam minnet rica hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…