Yaptıramadım sistem yokmuş oyy delircem vallaStres cok etkiliyor bilirim.Umarım tahlillerin normal çıkar.
Hay allah yaaaYaptıramadım sistem yokmuş oyy delircem valla
Kızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum dualarnız eksik etmeyin nolur
Valla pek gelecek gibi değil canım bakalım artık Allah sonumuzu hayretsinHay allah yaaa( olsun yine de stres yapma da gelsin biran önce kanaman.
İdrar yapma sakın bozma hiç moralini kan ver :)))idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuorum yaa
kan içinde ctesiyi bekliorum az kaldıda kendimi hazırlasammı biraz dedm bendeİdrar yapma sakın bozma hiç moralini kan ver :)))
Esracım rahat bırak kendini güzelim inşallah herşey yolunda gidecek çok zor günler geçti biliyorum ama öldürmeyen acı gerçekten güçlendiriyor sen de güçlenerek geldin bu günlere Allah yardımcımız olsun çok dua ettin Rabbim kabul etsinGünaydın kızlar
Adet olmak için bekledim durdum 3 gündür adet desem yoğun değil leke desem o da değil bi saçma bişey oldu. Hastaneyi aradım şimdi aile hekimime gidiyorum fsh, LH, e2 baktıracam yarın da Malatya'ya muayeneye gitcem ya stres midir nedir günlerim şaştı resmen. Adet gibi karın şişliğim yok , göğüs hassasiyeti yok. Oyyy oyyy bunalıma gircem resmen
Teşekkür ederim canım biliyorum gönlünün güzelliğini. İnşallahhhhhhh iyi olur sonu ama hep aksilik hep aksilik. Acaba adet oldum da ilaçlardan mı bu kadar az onu da anlamadım. Sordum olabilir ama bakmamız lazım gel buraya dediler.Esracım rahat bırak kendini güzelim inşallah herşey yolunda gidecek çok zor günler geçti biliyorum ama öldürmeyen acı gerçekten güçlendiriyor sen de güçlenerek geldin bu günlere Allah yardımcımız olsun çok dua ettin Rabbim kabul etsin
Hay Allah du bakalım hormon tahlili kesin sonuç verir, orda bi devlet hst yokmu gitsene kadın doğuma aradan alırlar yav ...Teşekkür ederim canım biliyorum gönlünün güzelliğini. İnşallahhhhhhh iyi olur sonu ama hep aksilik hep aksilik. Acaba adet oldum da ilaçlardan mı bu kadar az onu da anlamadım. Sordum olabilir ama bakmamız lazım gel buraya dediler.
Canım Allah biliyor ne kadar istediğini ve O'ndan istediğini biz bilemeyizki belki bu aksilikler hayra vesiledir hem dur daha kötü bişey de demediler ve demeyecekler inşallah duam seninleTeşekkür ederim canım biliyorum gönlünün güzelliğini. İnşallahhhhhhh iyi olur sonu ama hep aksilik hep aksilik. Acaba adet oldum da ilaçlardan mı bu kadar az onu da anlamadım. Sordum olabilir ama bakmamız lazım gel buraya dediler.
Kadın doğum şehrin dışında nerdeyse taksiyle git dön öğleden sonra git sonucu al dön resmen Çin işkencesi. Eve döndüm çantası almaya şimdi atlayıp taksiye gitcem orda da sorun çıkarırlar fiş yok kıvır zıvır diye. Sıra bulamıyoruz çoğu zamanHay Allah du bakalım hormon tahlili kesin sonuç verir, orda bi devlet hst yokmu gitsene kadın doğuma aradan alırlar yav ...
Bişey kalmamış ama cok da duramıyorsan yap gitsin :))kan içinde ctesiyi bekliorum az kaldıda kendimi hazırlasammı biraz dedm bende
Sağol canım inşallah yaa bakalım kadın doğuma gidiyorum şimdi kan vermeye tabi fiş bulabilirsem bulamazsam minnet rica hadi hayırlısıCanım Allah biliyor ne kadar istediğini ve O'ndan istediğini biz bilemeyizki belki bu aksilikler hayra vesiledir hem dur daha kötü bişey de demediler ve demeyecekler inşallah duam seninle
9 günüm bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve sonuç negatif.ama testin duyarlılığı 20mlu'miş
İnşallah Allah rastgetirsin iyi insanlara da işin hallolsun canımSağol canım inşallah yaa bakalım kadın doğuma gidiyorum şimdi kan vermeye tabi fiş bulabilirsem bulamazsam minnet rica hadi hayırlısı
Amin canım cümlemizin inşallahİnşallah Allah rastgetirsin iyi insanlara da işin hallolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?