- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Strestendir canım sen rahat ol insallah tahlillerin de guzel çıkarGünaydın kızlar
Adet olmak için bekledim durdum 3 gündür adet desem yoğun değil leke desem o da değil bi saçma bişey oldu. Hastaneyi aradım şimdi aile hekimime gidiyorum fsh, LH, e2 baktıracam yarın da Malatya'ya muayeneye gitcem ya stres midir nedir günlerim şaştı resmen. Adet gibi karın şişliğim yok , göğüs hassasiyeti yok. Oyyy oyyy bunalıma gircem resmen
Insallah işin rast gelir cnm dualarımız seninle aksiliklere ragmen sıkma canını vardr bir hayırAmin canım cümlemizin inşallah
Hayırlısı olsun canım hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elden...kendini cok yıpratma üzme bir sonraki tedavini düşün...Kızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..
Verdim kanımı canım artık hayırlısı bekliyorum hastanede. Teşekkür ederim hepinize. Tek başıma koşturmaktan yoruldum.Insallah işin rast gelir cnm dualarımız seninle aksiliklere ragmen sıkma canını vardr bir hayır
ya kızlar buraya bi takılsam gün boyu çıkamıcam. hoş takılmıyorum dediğim sadece yazmıyorum çok yoksa hep okuyorum hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınızzzz.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Hiç takma kafana Can'ım.. Şu adet denen şey öyle menem bişey ki, normalde en zamansız şekilde olmadık yerde damlar gelir.ama bekleyince böyle bekletir işte.. Bazen canlı olduğunu ve bizle dalga geçtiğini düşünüyorum ben.. Düşünmemeye çalış..Verdim kanımı canım artık hayırlısı bekliyorum hastanede. Teşekkür ederim hepinize. Tek başıma koşturmaktan yoruldum.
Bence çok erken bi karar canım. Biz her seferinde negatif görüp üstüne bi daha tedaviye başlıyoruz. Napalım umut etmekten , dua etmekten başka elimizde birşey yok ama bizim de imtihanımız bu sonuçta yılmak yok. Bence sende biraz dinlen ve tekrar Başla pes etmeayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar
Kızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..
Kaçıncı deneme de pes ediyordun bakalımayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar
Canım benim biraz dinlen. Kolay değil biliyorum. Madden manen zor bir süreç. Ben de 4.deneme. maddi anlamda da çok zorluyor. Ama ileride keşke dememek için elimizden geleni yapıyoruz. Sebep noktasında bunlar. Sen de dinlen rahatla. Spora başla. Ve daha güçlü bir şekilde yeniden dene. İnanıyorum Rabbim bir vesileyle nasip edecek. Belki spontane kendiliğinden olacak. Dualarimizdasin.ama pes etmek yok. Allahım yar ve yardımcın olsun. Öpüyorumayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar
Bende öyle diyodum.. Ama olmuyo Can'ım. Şimdi ikinci için sabırsızlanıyorum başladım. Millet 10. Da tutturuyor ilde pes etmek olur mu ya?? İkinciye beraber denk geliriz belki.. Bizde hamiş olcaz elinde sonunda inşallah..ayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar
Verdim kanımı canım artık hayırlısı bekliyorum hastanede. Teşekkür ederim hepinize. Tek başıma koşturmaktan yoruldum.
AhahaaHiç takma kafana Can'ım.. Şu adet denen şey öyle menem bişey ki, normalde en zamansız şekilde olmadık yerde damlar gelir.ama bekleyince böyle bekletir işte.. Bazen canlı olduğunu ve bizle dalga geçtiğini düşünüyorum ben.. Düşünmemeye çalış..
Benim tedaviye başlanacağı ay adetim 2 günde bitti.. Oluyo ya stres heyecan.. İplemicen o adi adeti yoksa popişi kalkıyo hemen..Ahahaagüldürdün beni şu stresli halimde alemsin valla yaa ben aslında ilaçlardan böyle az aktığını düşündüm neredeyse yok gibi ama leke değil kanama. 3 gün hastaneyi aradım sordum bu fragman mı yoksa direkt gösterime mi geçmiş diye uzaktan nerden bilecek gariplerim en son kan tahlillerini al gel dediler
Kimyasal gebelik. 2-3 güne adet olursun. Sıkma canını. Bir dahakine Rabbim nasip etsin insallahKızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..
Kız betahcg değil bu hormon testlerim daha tedavim tam başlamadı bileBence pozitifffff cıkacakkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?