2016 mayıs tüp bebek

Kızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..

Strestendir canım sen rahat ol insallah tahlillerin de guzel çıkar

Kızlar son değer 1.1 Nasıl düştü bukadar anlamadım.. Heveslenmiştim belki yükselir die.ikinci kez hayal kırıklığı yaşadım..
Hayırlısı olsun canım hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elden...kendini cok yıpratma üzme bir sonraki tedavini düşün...

ayy benimde üzüntüden migrenim tuttu dün akşamdan beri yaa eşime söyledim dün akşam kan tahlilim negatif die o beni teselli ediceğine ben onu teselli ettim valla ama karar aldım ilk ve son tüp bebek denemem die artık ne doktora gidicem ne bişey yapıcam kızlar

Verdim kanımı canım artık hayırlısı bekliyorum hastanede. Teşekkür ederim hepinize. Tek başıma koşturmaktan yoruldum.
Hiç takma kafana Can'ım.. Şu adet denen şey öyle menem bişey ki, normalde en zamansız şekilde olmadık yerde damlar gelir.ama bekleyince böyle bekletir işte.. Bazen canlı olduğunu ve bizle dalga geçtiğini düşünüyorum ben.. Düşünmemeye çalış..

Bence çok erken bi karar canım. Biz her seferinde negatif görüp üstüne bi daha tedaviye başlıyoruz. Napalım umut etmekten , dua etmekten başka elimizde birşey yok ama bizim de imtihanımız bu sonuçta yılmak yok. Bence sende biraz dinlen ve tekrar Başla pes etme

Kaçıncı deneme de pes ediyordun bakalım

Canım benim biraz dinlen. Kolay değil biliyorum. Madden manen zor bir süreç. Ben de 4.deneme. maddi anlamda da çok zorluyor. Ama ileride keşke dememek için elimizden geleni yapıyoruz. Sebep noktasında bunlar. Sen de dinlen rahatla. Spora başla. Ve daha güçlü bir şekilde yeniden dene. İnanıyorum Rabbim bir vesileyle nasip edecek. Belki spontane kendiliğinden olacak. Dualarimizdasin.ama pes etmek yok. Allahım yar ve yardımcın olsun. Öpüyorum

Bende öyle diyodum.. Ama olmuyo Can'ım. Şimdi ikinci için sabırsızlanıyorum başladım. Millet 10. Da tutturuyor ilde pes etmek olur mu ya?? İkinciye beraber denk geliriz belki.. Bizde hamiş olcaz elinde sonunda inşallah..

Ahahaa güldürdün beni şu stresli halimde alemsin valla yaa ben aslında ilaçlardan böyle az aktığını düşündüm neredeyse yok gibi ama leke değil kanama. 3 gün hastaneyi aradım sordum bu fragman mı yoksa direkt gösterime mi geçmiş diye uzaktan nerden bilecek gariplerim en son kan tahlillerini al gel dediler

Benim tedaviye başlanacağı ay adetim 2 günde bitti.. Oluyo ya stres heyecan.. İplemicen o adi adeti yoksa popişi kalkıyo hemen..

Kızlar hacamatla ilgili bir arkadaş yazmıştı. İsmini hatırlamıyorum. Okuyan olursa bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…